• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

1. arkadaşlar yazmayın tamam . konu anlatılandan farklıymış. konu sahibi kız bipolar hastasıymış, psikolojik problemleri varmış. o kişiyle de imm nikahlıymış. darp var... tecavüz sanırım yok yani o konuyla alakalı bir bulgu yok karakolda vs lafı geçmemiş. eve kapanma durumu vs yok. kendi isteğiyle şikayetçi olmuyor. komşuları arkadaşları emniyet vs kızın olayları çarpıtarak anlattığını, yardım taleplerini geri çevirdiğini, çok defa karakolluk olmalarına rağmen şikayetçi olmadığını anlatmış.

yani sanırım bizim yapabileceğimiz pek bir şey yok bu durumda.

Dün 19:32Şikayet EtFavorilere Ekle
    Beğen
    Vera_mihrima bunu beğendi.
  2. lg.php
< Önceki1234567Sonraki >
Konu Durumu:

Mesaj gönderimine kapalı. Baska bi topicte üyenin birisi bunu yazmış ne kadar doğru bilgisi olan varmı konuya çok vakıf değilim demin bakarken gördüm
lg.php

lg.php
Arkadaşlar böyle yazmayın ne biliyoruz kızın bipolar hastası olduğunu 7 tane psikiyatristen raporu mu var
Bizim taraflarda kim ne zaman doğruyu konuşsa delidir o deli diye adını çıkarırlardi
Ki hadi öyle diyelim bu hasta kizi amca oğluna zorla vermek
Ağzını burnunu kirmak
Uyuşturucuya alıştırılması mi gerekiyordu

Tedavi etselerdi o zaman

Bu durumda olan birinin psikolojisinin düzgün olmasini bekleyemeyiz öyle değilmi?illaki bozuktur ve abartilmistir.

Haber alan bir arkadas vardi ancak kendisini kaybettim yorumlar arasinda.

Bu kizin annesi neredeymis? Dayisi, teyzesi, anneannesi falan yok mu?

Haber alan bir arkadas vardi ancak kendisini kaybettim yorumlar arasinda.

Bu kizin annesi neredeymis? Dayisi, teyzesi, anneannesi falan yok mu?
Annesi başka bir adamla evliymiş görüşmüyorlarmış çok sık. Parçalanmış bir aile çocuğu, çok yalnız kalmış, destek çıkılmamış belli.

Dünden beri okuyorum konuyu gözüme uyku girmedi gece, her biriniz o kadar telaş yapmışsınız yardım etmişsiniz Allah hepinizden razı olsun gerçekten. Kubeyhatun muydu neydi bir üye vardı Çorlu'da yaşayan, olayın peşini bırakmasa kızı takip etse keşke. Her şey burda bitmese. Kızın başka sorunları var aileden tehdit falan alıyor belki..

Dünden beri konuya bakip duruyorum bi gelişme var mi diye ama yorumlara çok fena sinirleniyorum Kiz imam nikahli çıktı hadi dağılalım Nerden belli kızın rızasıyla yapıldığı yada gerçekten orta da bi nikah olduğu? Kız bipolarmışş hikaye yazmışmış! Sanki herkes raporunu gördü bu kadar içleri rahat eminler.. Nerden biliyorsunuz kızın akrabalarinin bunları uydurmağını.. Anlatilanlar mahalle dedikodusu bariz..Yahu o kız burda bi yardım çığlığı attı belki ilk amacı dertlesmekti ama Kazeni aradığında ben gerçeğim demesi konunun açılması için yeterliydi ama bu kız tanımadığı adama adresini verdi ki polisler gidebildi kapısına o arada polisler kapidayken nelerle tehdit etti adam onu kim bilir.. Biz tuzu kurulara klavye başında konusmak kolay geliyor ..Dusunuyorum polis kapimin önundeyken bile dayak yiyorum koruyamiyorlar beni şikayetçi olunca mi koruyacaklar.. Her gün kadin cinayeti işleniyor bu ülkede.. Kim kimi koruyor? Allah kimseyi kimsesiz bırakmasın..

Haber linki için tıklayın

Ülkenin her yerinden dram fışkırıyor.
Bu gibi haberler Hogatha gibi mağdurların adalete inancını zedeliyor ve ne yazık ki geri adım atmasına neden olabiliyor.

Dünden beri konuya bakip duruyorum bi gelişme var mi diye ama yorumlara çok fena sinirleniyorum Kiz imam nikahli çıktı hadi dağılalım Nerden belli kızın rızasıyla yapıldığı yada gerçekten orta da bi nikah olduğu? Kız bipolarmışş hikaye yazmışmış! Sanki herkes raporunu gördü bu kadar içleri rahat eminler.. Nerden biliyorsunuz kızın akrabalarinin bunları uydurmağını.. Anlatilanlar mahalle dedikodusu bariz..Yahu o kız burda bi yardım çığlığı attı belki ilk amacı dertlesmekti ama Kazeni aradığında ben gerçeğim demesi konunun açılması için yeterliydi ama bu kız tanımadığı adama adresini verdi ki polisler gidebildi kapısına o arada polisler kapidayken nelerle tehdit etti adam onu kim bilir.. Biz tuzu kurulara klavye başında konusmak kolay geliyor ..Dusunuyorum polis kapimin önundeyken bile dayak yiyorum koruyamiyorlar beni şikayetçi olunca mi koruyacaklar.. Her gün kadin cinayeti işleniyor bu ülkede.. Kim kimi koruyor? Allah kimseyi kimsesiz bırakmasın..
Kız hasta bile olsa şikayetini geri çekmesini normal bulmuyorum, o evin o ailenin içinde başka bir şeyler oluyor ki kız polisle her karşı karşıya geldiğinde şikayetini geri çekiyor bir şeyler uyduruyor.korkuyor da zaten o belli bir şey. Ama iyi ki bir konu fake diye dalga geçilmedi gerçekten o konuda içim rahat kendi adıma. Allah yardımcısı olsun kızın.

Arkadaşlar böyle yazmayın ne biliyoruz kızın bipolar hastası olduğunu 7 tane psikiyatristen raporu mu var
Bizim taraflarda kim ne zaman doğruyu konuşsa delidir o deli diye adını çıkarırlardi
Ki hadi öyle diyelim bu hasta kizi amca oğluna zorla vermek
Ağzını burnunu kirmak
Uyuşturucuya alıştırılması mi gerekiyordu

Tedavi etselerdi o zaman

Bir de yazmayım yazmayım diyorum da bipolar bozukluk ile şizofreniyi aynı şey sanan var. Arkadaşlar aynı şey değil, bipolar bozukluğu olan her insanın gerçeklik algısı bozulmuş falan değildir, illa hikaye yazmaz yani. Kızın ben de psikolojik problemleri olduğunu düşünüyorum ancak bu kızın problemi illa bipolar bozukluk olmayabilir. Burada bipolar bozukluğa sahip üyeler de sizin bu yorumlarınızı okuyor olabilir, ayıp ediyorsunuz cidden.

Haber linki için tıklayın

Ülkenin her yerinden dram fışkırıyor.
Bu gibi haberler Hogatha gibi mağdurların adalete inancını zedeliyor ve ne yazık ki geri adım atmasına neden olabiliyor.

Dün gece okumuştum bu haberi..
Maşallah savcılar hakimler suçluları bırakmaya yer arıyor.

Allah yardımcısı olsun.Anne demek sadece doğurmak değildir ölene kadar onu korumak kollamaktır çocuk kaç yaşına gelirse gelsin...Annesi sahip çıksaydı bu durumda olmazdı.

Kız hasta bile olsa şikayetini geri çekmesini normal bulmuyorum, o evin o ailenin içinde başka bir şeyler oluyor ki kız polisle her karşı karşıya geldiğinde şikayetini geri çekiyor bir şeyler uyduruyor.korkuyor da zaten o belli bir şey. Ama iyi ki bir konu fake diye dalga geçilmedi gerçekten o konuda içim rahat kendi adıma. Allah yardımcısı olsun kızın.
Yani herşey çok normal de kızın normal bi davranış sergilemesini bekliyorsunuz! Hanımefendi siz hiç ömrünüzde ağzınızdan burnunuzdan kan getirilene kadar dayak yediniz mi hiç yada rızanız dışında cinsel ilişkiye zorlandınız mı ? uyuşturucu yoksunluğu nedir bilir misiniz? Bunları tatmayıp o kızla empati kurabilmek imkansız.. Yazılanların bir çoğu gerçekte olmayabilir ama ya gerçekse? Nasıl bi hayat yaşadığını bilmeden burda bi üyenin hastaymış imam nikahlıymış demesiyle benim içim rahatlamıyor, sizinki rahatlıyorsa buyrun iyi rahatlıklar .. Kızgınlığım da size değil bu ülkede bu hayatların normalleştirilmesine..

Kadinlar Kulübünün kurucusu ve güzel yürekli kadınları elinden geleni yapmış çok duygulandım.Konuyu açan arkadaşımız da konuyu başladığı gibi bitirememis belli ki derdi amma psikolojik , amma içinde bulunduğu sartlar ve cevresinden dolayı çok büyük icinden çıkamamış şu ana kadar.Ne diyecegimi bilemedim umarim bunca yapılanlardan sonra kendisini toparlar ve güçlü hisseder.inşallah.

2Bin kusur sayfa yorum var. Biara konu sahibi fake dendi ama anlayamadim.
Sonuc olarak gercek miymis bu olay insallah degildir Allahim. Insanlik ölmüş demekten bu mahluklarla ayni havayi teneffus etmekten bile tiksiniyorum

Back