Çok çok geçmiş olsun. Ne denir bilemedim.
Burada okuduğumuz konuların çoğu insanların kendi tercihleri ile yaşadığı sıkıntılar oluyor ama sizinki öyle değil
Zaten başka bir doktor görüşü daha alacakmışsınız çok güzel ama ola ki iki hekim de açık ameliyat önerirse zor da olsa açık ameliyatı da düşünün lütfen. Evet kapalı/ robotik şekilde yapılan operasyonların sonrası daha rahat olabiliyor ama işte bazen her ameliyat da her hastaya uygun olmuyor
Normal lohusa psikoloji çok zor iken bir de böyle bir durumda olmak psikolojiyi nasıl etkiler yaşamayanlar olarak tahayyül etmesi bile zor bir durum.
Yatılı bakıcılar oluyor daha çok Özbek/ Türkmenistan/ Finlandiya vb. uyruklu. İmkanınız var ise bunu arastirabilirsiniz. Ha en olmadı yine gündüz bakıcı tutarsınız en azından anneciginiz hem dinlenir biraz hem de kendi evine vakit ayırır. Diğer türlüsü çok çok zor olur.
Normalde kimseden yardım destek beklenmemesi taraftarıyım ama bu gibi ekstrem durumlar içinse eş ailesi keşke elini az da olsa taşın altına koysaymış. Kayinvalide çalışırken anneniz idare ederdi gecede kayinvalide bakardı zaman zaman
sonuçta kendi çocuğu olup aynı şekilde çalışıp gece çocuk bakan milyonlar var. Neyse siz en iyisi onları bir nevi öldü gibi kabul edin yoksa düşündükçe insan daha çok sinirlenir , üzülür.
Bebeciginiz içinde demesi çok saçma biliyorum ama anneniz bakıcı geçici bir süreliğine idare eder. Emziremiyorum diye de hiç üzülmeyin sonuçta hiç bir sıkıntı olmadan da ememeyen bebekler oluyor.
Yakın zamanda sağlığınıza tekrae kavuşun inşallah ve bu günleri hatırlamayın bile