• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah kahretsin seni !

Pişmansın, mutlu değilsin.
Belli ki eşin de senin ve ailenin yanında mutlu değil.
Boşanmayı düşünmez misin?
Eşim normalde ailemle çok iyi vakit geçirir benide sever ama bu yaptigi bana saygısızlık değil mi anneme sus dedi ayıp değilmi yaptigi

Çok şükür, çok tehlikeli bir durum yasamissiniz, Allah evladinizi bağışlasın size.

Evet, eşiniz g.zekalı diyerek çok yanlış bir harekette bulunmuş. Gerçekten aile içinde bu tip durumlar çok üzücü.

Yalnız ne olur kulak asın bana. Eğer eşinizle bir ömür paylaşmayı düşünüyorsanız, ayrılma gibi bir durumunuz yoksa, eşiniz sizin 1. Aileniz olsun. Her koşulda koruyun onu.
Siz ne kadar koruyup kollarsaniz sikintilarinizi anlatmazsaniz çevreniz o de saygılı olur eşinize.
Burayı okuyan erkek ve kadınlara söylüyorum ; sizin saygı duyduğunuz kadar eşinize saygı duyarlar.

Bu koşulda , sessiz kalmaliydiniz. Eşinizle ayrı, kardeşinizle ayrı konusmaliydiniz.

Babanızın evi sizin koruma alanımız, bu yüzden eşiniz daha fazla dikene sahip olabilir, bu çok normal. Bu dikenleri siz yumusatacaksiniz.

Belli ki önceden beri sorunlarınız var. Bu sorunları , haklı haksız davası yapmadan cozebilirsiniz.

Ikisiyle ayrı konuşun, bir kaç cumleyle anlatın " sizi sevip saygı duyuyorlarsa , konusmasalar bile munakasaya girmemeleri gerektiğini anlatın.
Sonra bırakın ne halleri varsa görsünler.

Bu yüzden ne ailenizle, ne eşinizle kötü olun.

Eşinize , " yavrumuzu Allah korudu. Teşekkür ederim, güçlü refleksin için " diyerek yureklendirin. Devamında hakareti için uzuldugunuzu anlatın.

Kardesinize , " oraya oturmak senin suçun değildi, ben uyarmaliydim seni. Eşim can havliyle kaba davrandı. Bu yüzden uyardım onu. Onun adına özür diliyorum" diyerek sakinleştirin.

Ailenizden de huzursuzluk için özür dileyin .

Işte bu kadar. bundan sonrası kapınızı kapatıp eşinizle yalnız kalacaksınız. Bu yüzden 1. Aileniz eşiniz.

Onu yureklendirirseniz, o da sizi mutlu eder.

Uzattigimin farkındayım. Sadece böyle anlarda kriz çözücü olmalı ki insan hayatının bundan sonrasında o konu ısınıp ısınıp sunulmasin diye.

Geçmiş olsun tekrardan.
İnan bu dedikleirnizi daha önce yaptım sürekli arada kalıyordum tamam müdahale etti ama gerizekalı demesine gerek yoktu bu durumu nasıl toparlayabilirim ki

Çünkü ben hep boşanmak la tehdit ediyordum o korkuyla yaşıyor beni çok sinir ediyor çok kindar biri

Dili yılan gibi sanciyir ne dediğini bilmiyor bazen çok patavatsiz

P

Onun bana neler yaptığını bi bilseniz oturur benimle birlikte ağlardiniz

7 yıldır beraberiz çok pismanim

Eşim normalde ailemle çok iyi vakit geçirir benide sever ama bu yaptigi bana saygısızlık değil mi anneme sus dedi ayıp değilmi yaptigi

Arkadaş normalde çok iyi olduğun adam için mi şu yukarıdaki mesajları yazdın?
Başlıktaki beddua ne mesela?

eşin ya çok ergen yada çok düşüncesizmiş. demekki kardeşin yanlışlıkla otursa orda öldürürmş onu :KK14: verilmiş sadakası varmş.
"ailemn yanında sesini yükseltme kötü kelimeler kullanma die bi anlaşma şartıyla barış.

Kardesin erkekmi?
Gerizekali diyerek hakaret etmis.cokta ayip olmus.
Senin yapabilecegin cok bisey yok malesef

Ben olsam bende çocuğum için ani refleks verebilirim
Bunda ben çok da abartılı bir şey göremedim ani bir refleks

Ama siz de hata gördüm
Balkona sofra kuruyorsunuz, çocuğunuzu balkona yaptırıyorsunuz ama insanları uyarmıyor sunuz...
Eşiniz olmasaydı (elini yıkamaya kalksaydı) her tarafı örtülü çocuğu nasıl farkedecekler di? Niye siz uyarmıyor sunuz da olay olmasına sebebiyet veriyorsunuz?

Evet eşiniz aşırı tepki vermiş olabilir ama anlık refleks diyebiliriz

Bebek olayinda ilk suclu annedir burda.küçücük çocuk üstü başı örtük koyulur mu oraya? Kizi suclayanlar kanepe kicimizi koyup oturmak için değil mi? siz her oturacaginiz yere dikkat bebek çıkabilir diye yoklayip mi oturuyosunuz ? Kizin aniden kolundan tutmuş kizda reflexle noluyo demis zaten anlasamiyolarmis olay büyümüş..Madem bu kadar kötü araları bidaha biraraya getirmeyin. Ayrica kardesinizde gelmis bi ay kalmış sizde oda bi garip anlasamadigi insanla aynı evde bi ay neden kalir insan ?
Ara biraz sogusun arkali önlü düşünüp karar verin. Kardesinizlede biraz mesafe koyun onun fevriligide zarar veriyor size

Eşim bugün beni rezil etti aileme nefret ediyorum ondan ! eşimle kız kardeşim konusmuyorlar uzun süredir eşim kardeşimi pek sevmez buna artık alıştım. . Bugün ki olaya geleyim.. annemler geldik benim 5 aylik oğlum var balkona sofra kurdum oğlum uyuyordu bende balkonda ki koltuğa bıraktım vücuduna komple örtü ottum sinekler yemesin diye. Neyse kardeşim sofraya geldi az daha oğlumun üstüne oturacakti eşimde kolundan tuttu hop hop dedi. Kardeşimde npysn sen yaa dedi görmedim eşimde dedi ki gerizekalı çocuğu az daha öldürüyordun Kardeşimde haddini bil dedi kıyamet koptu eşim hadi eve gidelim diye tutturdu yemin ederim kalbim ağzımda atıyordu kızlar resmen dondum ben bunları hakekedecek ne yaptım ! Kız kardeşim içeri geçti babam müdahale etti aldı onu dışarıda yürüdü babam uzlaşmaya çalıştı sonra döndüler dışardan beni çağırdı babam hadi biraz tur atın diye neyse yürüdük bana diyorki niye kalk dediğimde kalkmiyosun bagirtiyorsun beni dddim ne halin varsa gör kolumdan tuttu boşanmak istiyorsan boşan dedi bende dedim beni tehdit ediyorsan işte kapı işte sapı felan oda beni bırakıp babamın yanına gitti bak baba gelmiyor diye neyse bunlar babamla yanıma geldiler. Babam konusturdu ikimizi salak bana diyorki gülüm ben sana ne yaptım felan babam üzülmeyin diye tepki vermedim artık bu gece annemlerde kaldım o kadar Nedret ettim ki ondan ne yapabilirim simdi

belli esin terbiyesizligi ele almis ama akrdesinde normal degil bence.
benimde cocugumun ustune biri oturcak gibi olsa hop hop diyip kolundan cekebilirim. napiyosun sen yaaa demesine gerek yok. ay bebekli varmis gormedim dese yeterdi sanirim.
bence kardesinde ortami fazla geriyor ki hic alakasi olmayan bir konu.
senin aile hayatina karismamasi lazim, ne kadar sinir olsada laf etmemesi lazim
sonrasinda esinle bas basa kalip sorun yasayan sensin.
dogrusu kardesini daha bencil buldum.

Asla buyuk konusmak istemiyorum ama esim kardesime yanimda gerizekali dese yumrugu yerdi benden .Es her yerde bulunur ama kardes bulunmaz.

Neden bilmiyorum ama eşin bana itici geldi. Kardeşimle anlasamiyorlar kardeşim beni çok korur demissin ya sanki eşin normalde seni ezmeye meyilli kardeşinden fırsat bulamayınca aksilesiyor gibi olmuş.

Şimdi ben olsam ne yapardim? Erkeklerin her zaman yaptığı gibi hatalı olsa da kardeşimi korurdum ve laf ettirmezdim. Sonuçta kardeşin bilerek yeğenini ezmek isteyecek hali yok? Onun ablası yapsaydi ne olurdu? Onu korurdu değil mi? Aa kötü niyeti yok. Seni çok seviyorlar. Sen aileme ne demek istiyorsun...Sende aynısını yap.

eşin ya çok ergen yada çok düşüncesizmiş. demekki kardeşin yanlışlıkla otursa orda öldürürmş onu :KK14: verilmiş sadakası varmş.
"ailemn yanında sesini yükseltme kötü kelimeler kullanma die bi anlaşma şartıyla barış.
bebeğin üstüne yanlışlıkla oturulursa ben de öldürebilirim:KK14:

bazı yorumcular durumun vahametinin farkında değil galiba,bebeğin üzerine oturulduğunu düşünsenize bir:KK43:
haaa bu yanlışlıkla(!) oturacak olan kardeş değil de görümce olsaydı yorumlar yıkılırdı:KK14:

Vallahi zamanında ne kız kardesim lafını eksik etti nede o 1 senedir hiç konusmuyorlardi biliyordum patlak vereceğini bigün.. ama ben çok yoruldum kız kardeşim için sürekli onunla tartışıyoruz sevmiyor bi türlü
Bir senedir konuşmadığı adamın evinde bir ay mı kaldı

Iyi dayanmışlar

Back
X