Allah kahretsin böyle adamları!

Disardan izlerken herkes "onu yapardim bunu yapardim" diyor ama eşinizde nihayetinde bir insan ve zarar gorebilir.
Baskalarina yardim etmek iyidir ama esinizin canini sokakta bulmus gibi kavgaya gondermenizde dogru degil.
Ya işte herkesi kendimiz gibi sanıyoruz, benim bir hatam da bu. Hani biri dahil olunca sakinleşir insan bi durur düşünür gibi ama itin serserinin biri belki de (ki büyük ihtimalle)

Ama işte öyle yardım çığlıkları duyunca da kayıtsız kalınamıyor. Bir de eşim öyle sakin mazbut biri değildir hele ki haksızlık karşısında, ben nasıl böyle bir şey yaptım aklım almıyor zaten..

Haklısınız işte bu ikilem çok kötü. Emine Bulut videosunda az mı ah vah ettik kimse yok muymuş orda diye. saniyelik işler, polis isterse 1 dk da gelsin olan oluyor o ara.

Ama işte devir çok kötü, onlar iyi olur sen arada kaynarsın. Yok yok ben akıllandım, o anki korkumu unutamıyorum.
Böyle doğrudan bulaşmam bir daha.

Adam eşinizi öldürebilir/di bence. Bir de görgü tanığı olmuş. Adam ilişkisi olduğunu bile düşünebilir eski eşiyle. Ben asla yollamazdım. Polisi arayın sadece. Şu son olaydan sonra zaten boğazına bıçak dayasalar birinin korkarım karışmaya. Kimseye güven olmuyor kendimizi düşünmek zorundayız. Oluyorsa gidin gizli tanık filan olun.

Of off maalesef öyle, önce kendi canımız..

O saatte polis kapıya gelince yok görmedik biz diyemedik haliyle, şimdi değişir mi bilemiyorum.

Çok geçmiş olsun.
Doğrusunu yapmış eşiniz ama ne yazık ki zaman kötü.
Eşiniz de sizde bir süre dikkatli olun. Girdiğiniz çıktığınız saatlere dikkat edin, kalabalıkta bulunun. Baktınız eşinizin karşısına çıkıyor, o zaman önlem düşünürsünüz.

Eşiniz giderek en doğrusunu yapmış. Tabii üstüne polis çağırılması da iyi olmuş.
Diğer yorumları anlayamıyorum, olası bir kadın cinayetine seyirci mi kalınsaydı? Sonra bir kadın öldürüldüğünde de anca ahlar vah vahlarlar.

kafanızda düşünüp büyütmeyin, eşiniz insanlık görevini yapmış. iyi de yapmış, belki hemen müdahale etmeseydi, polis gelene kadar kadının canını yakacaktı. ben sizin kapınıza gelmeye cesaret edeceğini düşünmüyorum. çünkü polis kapısına gitmiştir.
eğer karışmasaydınız kadını ya da çocuğu tartaklasaydı, daha da vicdan azabı duyardınız.
bilmiyorum ben böyle düşünüyorum. kadın olduğum halde müdahale ediyorum. hop noluyo diyorum. belki de polis evladı olduğum için bu kadar müdahilim, inşallah başıma birşey gelmez. kimsenin başına birşey gelmez de iyi insanlar tükenmez.
kötüler çoğaldıkça bizler insanlık görevimizi yapmaya çekinir olduk.

Son düzenleme:
Siz insanlık görevinizi yapmışsınız. İçiniz rahat olsun ama bundan sonra böyle durumlarda geri çekilin. Ne eşiniz ne siz. Allah korusun manyak mı yok çeker vurur gördük haberlerde yani neler oluyor. siz polise de haber vermişsiniz yani üzerinizde bir sorumluluk hissetmeyin.

Dediğiniz gibi insanlık görevi. O seslere kayıtsız kalınamıyor maalesef, kalınmamalı da. Ama sonrasındaki ihtimalleri düşündükçe de insan kötü oluyor.

Yine de şunu anladım, bu gibi durumlarda birlik olmak lazım. Bu yüzden komşularımla konuşacağım, onlar da bilsin böyle bir durum olduğunu. 1 kişinin üstleneceği bir sorumluluk da olmamalı sanki.

O kötü insanlar bizleri bu hale getiriyor işte ne yazık ki..

Burası Türkiye polisin bile kavga bitsin öyle gidelim dediği bir yer. Ben asla yakınımı yollayıp işe dahil etmem kendimde gitmem. Kimse kusura bakmasın böyle manyaklara insanlık yapıyorsun ertesi gün benim kocamdır döver de söver de oluyor. Ve adam elinde bıçak olsa sen kimsin diye taksa bıçağı eşine yada çekip vursa bunlar hayal gücü değil yaşanan şeyler. Ayrıca bu tipler bırakmaz birde polise şahit olmuş döner dolaşır bulur bir yerde eşini Allah korusun. Değer mi yani bence değmez kim ne derse desin o kadın madem bu raddeye geldi işleri kendi ailesi illaki vardır birileri onlar sahip çıksın. Senin tek yapman gereken polise ihbar etmekti.

Mudahil olmayin ,polisi arayin bi sorun olursa once kendinizi dusunun
Eşiniz falan çıkmasın konuşmaya sonra bi sanan o benim kocam döver de sever de derler suçlu siz olursunuz.
Devir çok kötü.
Polisi arayın doğrudan.

Olur da yine medyaya düşen bir kadın cinayeti olursa, şu zihniyetinizle, ah vah çok üzüldük, kınıyoruz triplerine girmeyin olur mu?
Çünkü şu şekil düşüncelerinizle gerçekten samimiyetsiz olursunuz.
İnsanlık bitmiş, hatta biteli de sanırım çok olmuş.

Kesinlikle müdahil olmayın zaten hamılesınız Allah korusun.

Çok meraklıysanız siz gidip kurtarın valla size ne benim zihniyetimin ne olduğundan. Bundan sonra üzülürken bile 2 kere düşünürüm.

Çok meraklıysanız siz gidip kurtarın valla size ne benim zihniyetimin ne olduğundan. Bundan sonra üzülürken bile 2 kere düşünürüm.
Hiç merak etmeyin böyle durumlarda tepkisiz kalacak kadar insanlığımı yitirmedim.

Siz geçen yaşanan olayı duymadınız sanırım.
Bir kadını cinayetten kurtarırken katil olan çocuğun olayından bahsediyorum.
Bir okuyun Kadının ifadesini ondan aonra bizlere yargı dağıtın derim.

Ne alakası var? Zaten polisi aramakla doğru yapmışlar dedik biz evinize çekilin görmezden gelin mi dedik? Ya hangi dünyada yaşıyorsunuz insanlar psikopat olmuş adam orda karısıyla kavga ederken komşu gidip araya girecek bu sefer kavga eden adam durduk yere kıskalık krizine girip bu elin adamı niye karışıyor sana aranızda birşey mi var diyip ikisini de öldürse daha mı doğru olur? İnsan önce kendini karısını düşünmeli hanımefendi. Malesef bir canı almak çok kolay artık. En mantıklısı polisi aramaktır polis bunun için var “halk için emniyet” diye sloganları var.

Oturduğunuz yerden konuşmak kolay. Türkiyede kaç can b*k yoluna gitti haberiniz var mı acaba. Daha yeni kavga eden bir grubun arasında kalan gencecik bir çocuk bıçaklanarak öldü örneğin. Hayat ucuz. Evden çıkınca akşam tekrar sevdiklerimize kavusabileceğimizin bile garantisi yok. Ölüm hepimize gelecek ama kimse bu sebepten ölmeyi istemez. Siz böyle bir duruma şahit olursanız kahramanlık yapın kendi canınız sonuçta ama kimseyi de yapmadığı için eleştirmeyin.

Mantikli tek yol, en kisa zamanda kamera sistemi kurmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…