- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.042
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,
Pişman olmayın. O kadının yerinde siz de olabilirdiniz. Kadir şeker olayındaki kadın karaktersiz cıktı diye, her kadını harcamamak lazım. Küçücük çocuğu var diyorsunuz, onun icin bile yardıma koşulur.
"Bu neden kocanızı gönderiyorsunuz" diyenler, yolda bir sapığın saldırısına uğrasa ve kimse elini kıpırdamasa hala aynı düşünebilecekler mi acaba? Iki yüzlü olmamak lazım, yardim etmiyorsan, kimseden de yardim beklemeyeceksin.
Yok yook açar mıyım, hiç kimse açmaz. Hatta dün akşam bi daireye misafir gelmiş, yanlış zile basmışlar da, karşı komşum inanmamış açmamış dış kapıyı :)adam kapıya gelirse açmayın ,
kocanı yollamakla hata etmişsin , ama olmuş artık ,
Yorumumu begenmemislerde.. kesnlille haklisin... kadir ornegini gorduk....Mudahil olmayin ,polisi arayin bi sorun olursa once kendinizi dusunun
Gerçekten yok yereÇok haklısın, ben hamileliğimi unutmuştum, o anki ağrı bana hatırlattı ve kendine gel dedim. Belki pişman oluşum bu yüzden..
Ama dediğim gibi, şimdi olsa daha soğukkanlı davranıp apartmanı ayağa kaldırırım. Kimse tek başına kahramanlık yapmamalı sanırım bu devirde. Olası senaryoları düşünmek bile çok kötü.
Bir de öğrendik ki belalı bir tipmiş, umarım gider başka yerde bulur belasını.
Ah ne kötü şey ya. İşte alışık olana bir şey olmuyor da bak diğer kadıncağız nasıl da etkilenmiş. Allah korumuş yine yavrusunu, kendisini.aynen canım
kimse de hamile kadınla kocasından birşey de beklemez diye düşünüyorum
bencillikse bile evet bu 6 ay bencillik yapmak zorundayız bebeğimiz için.
ay bak bu arada ne aklıma geldi
benim en yakın kız arkadaşımın kardeşi 7 aylık doğmuş
sebebi de bir kavga oluyor iki adam arasında, ki kavgayı eden adamlardan birisinin eşi de hamile.
tabi kadın alışık kocasının kavgalarına.
neyse bu kadın da diğer kadına bakacağım, ay kavga oluyor diye sen geril çocuğunu doğur 7. ayda.
Tabi arkadaşımızın kardeşi biraz bağışıklığı düşüktü, kalp kapakçığında da hafif bir sorun var mesela.
Hiçbiri şükür ciddi şeyler değil de hafiften naslı tabi kendisi yavrum naapsın.
Ama ne gerek var di mi? He belki kalbi ya da bağışıklığı normalde de böyle olacaktı belki ama neden riske atasın yani.
Diğer kadın da gayet doğurmuş 9 aylıkken, arada anlatırdı...
Insan once kendini korumali,polis niye var ,herkes kendi adaletini saglasa toplum ne olur ,Yorumumu begenmemislerde.. kesnlille haklisin... kadir ornegini gorduk....
Ya haklısınız elbette ama karakter meselesi.Pişmanlığım neden sadece biz tepki verdik noktasında aslında. Bu gibi durumlarda bir olmak lazım. Gerçekten eşime bir şey olsa hesabını kim verecek, bunları düşününce çok kötü oluyor insan.
Ha bi de dün akşam şunu öğrendim, üst katta bi teyze var, onun büyük oğlu da yanındaymış o gün. Demiş ki, "biz de duyduk, oğlan gidecekti de göndermedim."
Ben bunu duyunca çok sinirlendim. Hem kendime hem onlara. O yüzden diyorum şimdi olsa bas bas bağırırım, kimse kapısının arkasına saklanmasın.
Canım senin arkadaşın yok mu hiç?Merhaba hanımlar,
Dün akşam üzeri apartmanda bir gürültüler oldu, benim kulağım deliktir, sesler yükselmeden hemen fark ettim. Eşime bir bakalım dedim.
Bir kaç saniye içinde bağrış çağrış sesleri arttı iyice, hemen kapıya koştuk.
Üst komşumuz eşinden ayrılmış genç bir kadın, bir de 5-6 yaşlarında kızı var. Daire babasınındı, adamcağız kanserden vefat etti bir kaç ay içinde ve kadın yalnız yaşıyor.
Eski eşi gelmiş, bir defa daha görmüştüm adamı, çocuk kucağında ağlarken ağzında küfürlerle aşağıya iniyordu, hemen camdan bakıp binip gittiği arabanın plakasını almıştım ne olur ne olmaz diye. Sorunlu bir tip olduğu belliydi.
Neyse dün apartman girişinde kavga ediyorlardı, kadın imdat yardım edin polisi arayın gibilerinden bağırmaya başladığı anda eşim yanlarına koştu, olayı göremiyorum, yanlarına gidemiyorum kalakaldım. Bir de eşim ne olduğunu anlayamadan ben yolladım onu aşağıya, ama sonra öyle pişman oldum kiSonra bu düşüncemden de pişman oldum.
Polisi aradım güç bela. O esnada evde koştururken camdan gördüm adam çıktı gitti.
Hamileyim, kasıklarımda dehşet bir ağrı oldu.. Benim öyle sakin bir hayatım var ki, böyle bir şeyde nasıl tepki vereceğimi ne yapacağımı şaşırdım.
Eşimin dediğine göre vurma olayı olmamış, karşılıklı itişip kakışma, adam kadını hırpalıyormuş. Onu görünce ayrılmışlar kadın evine çıkmış hemen.
Sonra adam eşime sen kimsin muhabbeti yapmış bi. O an birbirlerine de girebilirlerdi. Ona bir şey olsa hesabını kim verecek? Öyle kötü şeylere tanık oluyoruz ki insan yardım ettiğine edeceğine pişman olabiliyor maalesef..
Neyse adam da çıkıp gitti. Polisler geldi 10-15 dk sonra, kadınla birlikte çıkıp gittiler.
Akşam 9 gibi polisler bizim kapıya geldi, kadın şikayetçi olmuş darp için, eşim de görgü tanığı.
İfadesini aldılar, gördüklerini anlatmış, direkt vurma görmediğini söylemiş. Olayın öncesini bilmiyoruz tabi. Ama kadın şikayetçi olduysa elinde darp raporu vardır değil mi?
Sonra gece 11 gibi yine polisler, apartmanda kamera olmadığına dair imza aldılar.
Off içim şişti! Ne hakkı var bu adamın bunca insanın huzurunu kaçırmaya? Kim bu insanlar, bu öfke ne için aklım almıyor. Diken üstündeyim şimdi, ya adam bizim kapımıza da gelirse naparız?
Hiç değilse karşı komşum olayı anlatmak istiyorum, tetikte olmak lazım. Apartman kapısının şifresini değiştirelim diyorum. Başka ne gelir elden?
Bu kadıncağızla aydan aya aidat için karşılaşmak dışında iletişimim de yok, yanına çıksam mı sizce, nasılsınız desem mi? Babası da öldü gitti, annesini arada görüyorum gelip gidiyor, hani öyle "arkasında dağ gibi annesi var" denebilecek bir kadın olmadığını sezdim bir kaç sohbet sırasında.
İçim içimi yiyor, gece uyku tutmadı.
Sanırım yapılacak en iyi şey vicdanlı, merhametli erkek çocukları yetiştirmek..
Elbette var.Canım senin arkadaşın yok mu hiç?
Kesinlikle, kanayan yaramız.Hep derim erkek çocuğu yetiştirmek kızdan daha önemli gerçekten. Ve daha zor. Benimde bir oğlum var. Eğer yaşarsam bende göreceğim ilerde nasıl, nelerle karşılaşacağımı. Şu an kadınlar hayatını erkek izin verdiği kadar yaşıyor malesef. Erkeğin tanıdığı imkan kadar sosyal. İstediğiniz kadar okuyun, eğitim alın, babanız, eşiniz veya kardeşiniz şunu giyme, bu ne makyaj vs. diyorsa işte orda herşey bitiyor. Size tavsiyem gidip hal hatır sormayın. Giderseniz de bir kaç kişi ile gidin. Adamın tekrar gelmeyeceği, bir itiş kakış olmayacağı ne malum? Ve hamilesiniz. İnsan olarak, bir kadın olarak duygusal davranıp gidip sormak, yardımcı olmak isteriz ama neyle karşılaşacağımızı bilemeyiz. Kadın yine cesurmuş ki gidip şikayetçi olmuş. Biz kavga etmiyoruz deseydi olan size olurdu.