Allah kahretsin böyle adamları!

Pişmanlığım neden sadece biz tepki verdik noktasında aslında. Bu gibi durumlarda bir olmak lazım. Gerçekten eşime bir şey olsa hesabını kim verecek, bunları düşününce çok kötü oluyor insan.

Ha bi de dün akşam şunu öğrendim, üst katta bi teyze var, onun büyük oğlu da yanındaymış o gün. Demiş ki, "biz de duyduk, oğlan gidecekti de göndermedim."
Ben bunu duyunca çok sinirlendim. Hem kendime hem onlara. O yüzden diyorum şimdi olsa bas bas bağırırım, kimse kapısının arkasına saklanmasın.

adam kapıya gelirse açmayın ,

kocanı yollamakla hata etmişsin , ama olmuş artık ,
Yok yook açar mıyım, hiç kimse açmaz. Hatta dün akşam bi daireye misafir gelmiş, yanlış zile basmışlar da, karşı komşum inanmamış açmamış dış kapıyı :)

aynen canım
kimse de hamile kadınla kocasından birşey de beklemez diye düşünüyorum
bencillikse bile evet bu 6 ay bencillik yapmak zorundayız bebeğimiz için.
ay bak bu arada ne aklıma geldi
benim en yakın kız arkadaşımın kardeşi 7 aylık doğmuş
sebebi de bir kavga oluyor iki adam arasında, ki kavgayı eden adamlardan birisinin eşi de hamile.
tabi kadın alışık kocasının kavgalarına.
neyse bu kadın da diğer kadına bakacağım, ay kavga oluyor diye sen geril çocuğunu doğur 7. ayda.
Tabi arkadaşımızın kardeşi biraz bağışıklığı düşüktü, kalp kapakçığında da hafif bir sorun var mesela.
Hiçbiri şükür ciddi şeyler değil de hafiften naslı tabi kendisi yavrum naapsın.
Ama ne gerek var di mi? He belki kalbi ya da bağışıklığı normalde de böyle olacaktı belki ama neden riske atasın yani.
Diğer kadın da gayet doğurmuş 9 aylıkken, arada anlatırdı...

Ah ne kötü şey ya. İşte alışık olana bir şey olmuyor da bak diğer kadıncağız nasıl da etkilenmiş. Allah korumuş yine yavrusunu, kendisini.

Dikkat etmek, sakinliği korumak lazım dediğin gibi.

Ya haklısınız elbette ama karakter meselesi.
Eşim bir kadın imdat derken zincirle bağlasam evde durmaz mesela, muhtemelen bende duramam. Hep empati yaparım yerinde bende olabilirdim diye.
Tabi ki en güzeli polise haber vermek, ama bazen o kadar bile zaman olmuyor. belki de bir çocuğun annesini kurtardiniz dün. Umarim yaptiginiz iyilik karşılığını bulur.

Canım senin arkadaşın yok mu hiç?

Hep derim erkek çocuğu yetiştirmek kızdan daha önemli gerçekten. Ve daha zor. Benimde bir oğlum var. Eğer yaşarsam bende göreceğim ilerde nasıl, nelerle karşılaşacağımı. Şu an kadınlar hayatını erkek izin verdiği kadar yaşıyor malesef. Erkeğin tanıdığı imkan kadar sosyal. İstediğiniz kadar okuyun, eğitim alın, babanız, eşiniz veya kardeşiniz şunu giyme, bu ne makyaj vs. diyorsa işte orda herşey bitiyor. Size tavsiyem gidip hal hatır sormayın. Giderseniz de bir kaç kişi ile gidin. Adamın tekrar gelmeyeceği, bir itiş kakış olmayacağı ne malum? Ve hamilesiniz. İnsan olarak, bir kadın olarak duygusal davranıp gidip sormak, yardımcı olmak isteriz ama neyle karşılaşacağımızı bilemeyiz. Kadın yine cesurmuş ki gidip şikayetçi olmuş. Biz kavga etmiyoruz deseydi olan size olurdu.

Ya onu bunu bilemem de ben eşimi gönderemezdim ruh hastası var manyağı var adamı çekip bıçaklasa silahla vursa ne olacak.

Kesinlikle, kanayan yaramız.

Dün akşam gitmedim, gündüz toplanıp konuşmuşlar zaten, kadın ayrıntıları anlatmış. Bi daha çıkıp konuşmam ben.

Ne yalan söyleyeyim şikayetçi olmasına ben de sevindim ve şaşırdım da, dediğiniz gibi de olabilirdi.

Bu eski eş vakaları moda oldu resmen ya.
Kendinizi daha fazla üzmeyin lütfen kendinizi düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…