Gerçekten öyle saniyelik bir olay ki mantıklı düşünmek çok zor, bana dokunmayan yılan bin yaşasıncı insanlar değiliz ama dahil olduğumuza da çok pişman oldum ne yalan söyleyeyim.kavgaya müdahale etmek ayırmak kötülüğü önlemek iyi de
keşke hiç muhattap olmadan polisi arasaydınız
veya eşiniz yanına başka komşu da alsaydı
gerçi polis gelene kadar ya kadına bişey yaparsa Allah korusun
insan ne yapacağını şaşırır böyle durumlarda
Gerçekten pişman oldum dahil olduğumuza, ama göz göre göre de duymazdan gelinemiyor işte..Mudahil olmayin ,polisi arayin bi sorun olursa once kendinizi dusunun
Allah korusun, zaten o ihtimalleri düşündükçe fena oldum.Bi daha göndermeyin eşinizi. Kafasına takıp eşiniz için bile tekrar gelebilir. Polisler bile her kavgaya müdahale etmiyor burası bizim yetki alanımız değil diyor bulaşmıyor örneğin. Tabi bu da yanlış ama örnek verdim. Polisi arayın bekleyin. Kadınlara bile güven yok yarın birgün kocasını savunup eşinizi suçlu gösterebilir. Kadir şeker olayını biliyoruz. Çok şükür ki böyle birşey olmamış. Ama bir olmaz iki olmaz üçüncü de olur. Kadınların yanlış tercihleri yüzünden çocuklarınızı babasız bırakmaya değer mi
Ya ben bu konularda fazla hassas ve iyi niyetliyim sanırım.Polisi arayip bekleyin. Kavganin ortasina eşinizi gondermeniz de ilginç birşey yani. Esim gitmeye kalksa ben önüne geçerdim.
Ya ben bu konularda fazla hassas ve iyi niyetliyim sanırım.
Ama uzaktan tvden izleyip yorum yapmakla başa gelince bir olmuyormuş. Çok pişman oldum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?