• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah için yardım edin zorla evlilik lütfen yardımcı olun bana

• Konu Sahibi Konu Sahibi dicle1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok denedik boş oğlan ana kuzusu kız abi dedi herkesin ortasında gene boş kurtuluş yok annesi annemin saçlarına girdi keşke hepsini kurtarabilsem yada o oğlan ölse yada akraba evliliği yasaklansa
karaktersiz sürüsü resmen.ama canim bak annenin hicmi akrabasi yok yani ailesine akrabaalrina haber salsaniz kadin iskence goruyor diye

kolay kolay devlet almiyor esirgemeye.boyle aileler yiginla var malesef calistigim yerden dolayi biliyorum.uzun bir surec aile bakanliginin korumaya almasi icin.cunku okadar cok sorunlu aile varki esirgemeye kacip giden sonra keyfi donen cocuklar felan .yani pes etmeden devam gerektiriyor prosedurler icin.ve aile cagirdiginda cocuk eve dknmeyecek felan yani cocuklarin ikna edilmesi lazim.her ilde bir esirgeme kurumu var ama bir mahallede 500 aile boyle nerdeyse.yani sen dusun
Oyy Rabbım yardımcısı olsun bu insanların . Nasıl bi zulümdür bu böyle

Telefon kullanmıyorlar zaten daha kardeşimde annemde yüzlerinde duruyor yaralar polis kardeşime sormuş o herşeyi olduğu gibi anlattı ben şikayet ettim geri gittiler baktı kavga çıktı kız kardeşim kendisi gelin beni götürün dedi aradı polisi gelip götürdüler bana getirdiler babam tehdit ediyor onu annemle görüşemiyoruz kararı ne diye nolursa olsun ona varcak diyor kız oraya gitse ben kendimi affedemem polis bana size gelirlerse gelip yurda götürücez dedi
Dicle kardeşim sen nerede yaşıyorsun bir kaymakamlığa falan gidip bir durumu anlatsan ?

K
38 yaşında 7 çocuk nie peki
Kürtleri bilmiyor musunuz Allah hepsinin belasını versin annem 14 yaşında babamla evlendi amca çocukları annemin babası şoför di araba yandı vefat etti annem 7 yaşındaydı sonra 14 yaşında anneannemden gelip istediler kızına laf gelir şöyle böyle kimse sahip çıkamaz düşünün yani o zamanın cahillerini annem çok ısrar etmiş kardeşim gibi ve boşuna evlenmiş bu vahsiyle çocuk konusu ise annem ne kadar hasta olursa olsun bir gün onu hastaneye götürmeye izin vermezlerdi şuan hala öyle dışarı çıkmaya bile izin vermez ruh hastası ama mahalleye melek gibi Allahindan bulsun annemi şuan aldatıyor kardeşim telefonunda çöp dw resim bulmuş bana attı direk annem öldü bitti hayatını yaşamadı korunamadi da elinde değil di ne bı doğum hapı ne başka bişey çok zorluk yaşadı kızlarım benim gibi olmasın dedi ama KIZLAR ANNELERİN KADERİNİ YAŞARMIŞ 😭😭

Muhtar nedir ya kim sallar onu
Kardeşiniz annenizi de diğer kardeşi de alıp şikayet etsin sığınma evi için talepte bulunsun. Başka çare olsa söyleyelim ama aklımıza gelen bu

Ve ben kardeşime yardım ettim diye kaynanam kısaca eşimin ailesi beni sildi umrumda değil emeklerime yazık kardeşim çaresiz biz öyle napcaz bilmiyorum
Eşiniz arkanızda mı sizde yuvanızı bozmayın siz kaç yaşındasınız

karaktersiz sürüsü resmen.ama canim bak annenin hicmi akrabasi yok yani ailesine akrabaalrina haber salsaniz kadin iskence goruyor diye
Tek bir dayım var o da annem asla ona bişey yansıtmaz ona bişey olursa dayanamaz ki zaten onunda elinden bişey gelmez onlardan çok korkuyor dayım kendi halinde kimseyi gidip gelmez ki söylesem birbirlerini öldürürler Allah korusun

Eşiniz arkanızda mı sizde yuvanızı bozmayın siz kaç yaşındasınız
Eşim çok şükür annesinin dolduruşuna gelmiyor annesj onlardan beter benimkide akraba evliliği o yüzden olmasın diyorum babamın halasını oğlu benimki zorla oldu ama en azından eşim venim fikrimi sordu istiyor musun bak istemiyorsan vazgeçelim korkma kimseden dedi bunlar gibi canı degil bende kurtulmak için evet dedim iyiki dedim ama eşimin ailesi zaten bok gibi affedersini ben 20 yaşındayım 😭

Baba olacak o adam ölürse ancak annen ve kardeşlerin rahatlar Allah ailen için hayırlısını versin mübarek gün beddua etmek istemiyorum.

Baba olacak o adam ölürse ancak annen ve kardeşlerin rahatlar Allah ailen için hayırlısını versin mübarek gün beddua etmek istemiyorum.
Boylesını öldürsen adam hesabına katar müebbet ceza verirler . O öldürse namus meselesi der 3-5 sene yatar çıkar . Adaletsiz dünya

Babamın halasının oğlu
Tatlım sen kendini bile kurtaramamissin ki kardeşlerine faydan olsun? Daha 38 yaşında akrabasından 8-10 çocuk yapan bir kadının cocuklari için hic birşey yapılamaz üzgünüm , sen de baslamişsın bile işte şimdiden akrabadan doğurmaya, ne bekliyorsun ki.... Bırak kardeslerini korumayı senin çocuklarının akıbeti de aynen bu olacak. Farkında değil misin? Alışmaya calis bence, bizi de boşuna üzme...

Napim şimdi sen bana akıl ver napim ben
Annenız yapacak şikayet edecek zaten suratlarında şiddetin izlerini taşıyorlar diyorsunuz . O kadın sustukça bu zulüm bitmez . Yukarda yorumda da bi arkadaş size tweeter la ilgili tavsıyede bulundu dikkate alsanız iyi edersiniz

Back