• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah için yardım edin zorla evlilik lütfen yardımcı olun bana

• Konu Sahibi Konu Sahibi dicle1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Asla izin vermez konu sahibi bunu yapmanıza çünkü farkında olmasa da o bu düzenden çok çok memnun...Babasınin muhtarlığı yanacak, annesinin düzeni bozulacak , kocasının ailesi kendisini suçlayacak diye ödü kopuyor...Buraya da için için keyif aldığı dramıni bizimle paylasip etkilesimden beslenmek için yazıyor sadece, yoksa bişey yapacağı da olacağı da yok.
20 yaşında bir gence göre cesur bile davrandı.

Gerçek olma ihtimali %1 bile olsa ben konu sahibine yardım etmekten yanayım inanmıyorsanız siz de yazmak zorunda değilsiniz.
Gerçek değil demedim, konu sahibinin gerçek bir aksiyon almaya niyeti yok dedim...Al işte dün sizin acil yardım teklifinize cevap vermedi, bugün de annesi yapma dedi diye vazgeçti şikayetten, o anaya bunu sorarken bilmiyor muydu alacağı cevabı sizce?

Bunu duymak için konu açtı zaten...
Dünden beri çok üstüme geldiniz size güzel bir dille cevap verdim ama anladım ki sizde anlayış denen bişey yokmuş önce bı kendi vicdanınızı sorgulayın böyle şeyleri nasıl yazıyorum diye kim kınıyorsa onun başına gelsin ben ne diyeyim yüz defa söyledim ordan söylenmesi kolay kadın benle gelmicek şikayette bulunmaz korkudan benim şikayetim Kayla alınmaz geri eve gidicek annen şikayetçi değil diye

Konu sahibi ne yaptınız son durum nedir acaba ? D dicle1
Ben gidicektik şikayet edicektim ama annemle bugün konuştum kabul etmedi yani sikayetim de bişeye sayılmaz yurda gidip daha fazla mi rezil olayım asla gitmeyiz dedi orda çekip gidicek öyle ne dediysem olmadı ona da hak veriyorum hem.korku hem oranın yaşam tarzı hem çevreye de bakıyor millet ne der diye millet mı senin hayatını yaşayacak dedim ama boş sözüm para etmiyor ağlıyor ama yok kızım olmaz diyor kardeşim de bı kaç gün daha yanımda kalıp geri gidip gerekirse evlenicem ama annem gibi yapmicam dedi dik durcam bana bişey yaptıklar mi darp raporu alır boşanma açarım dedi zaten korku girdi bisee yapmazlar beni mumla arıyor kimse kız vermiyor onlara diye böyle düşünüyor kimseti evime koymam hepsiyle mesafe koyarım arama diyor bilmiyorum artık kafam alak bulak en azından boşandıktan sonra kimse bana ve aileme bişey yapamaz diyor laf edemezler karışamazlar biz ettik biz bulduk derlermiş

Ben gidicektik şikayet edicektim ama annemle bugün konuştum kabul etmedi yani sikayetim de bişeye sayılmaz yurda gidip daha fazla mi rezil olayım asla gitmeyiz dedi orda çekip gidicek öyle ne dediysem olmadı ona da hak veriyorum hem.korku hem oranın yaşam tarzı hem çevreye de bakıyor millet ne der diye millet mı senin hayatını yaşayacak dedim ama boş sözüm para etmiyor ağlıyor ama yok kızım olmaz diyor kardeşim de bı kaç gün daha yanımda kalıp geri gidip gerekirse evlenicem ama annem gibi yapmicam dedi dik durcam bana bişey yaptıklar mi darp raporu alır boşanma açarım dedi zaten korku girdi bisee yapmazlar beni mumla arıyor kimse kız vermiyor onlara diye böyle düşünüyor kimseti evime koymam hepsiyle mesafe koyarım arama diyor bilmiyorum artık kafam alak bulak en azından boşandıktan sonra kimse bana ve aileme bişey yapamaz diyor laf edemezler karışamazlar biz ettik biz bulduk derlermiş
Son durum zaman göstericek ben zaten herkese kötü oldum elimden geleni yapıyorum karar kardeşimin ve annemin kardeşim yurda ver derse vericem yok derse yok hayat onların ben ne diyeyim bende yoruldum artık tükendim

Duysun, sorun ne.
Kaç kişinin yükünü çekecek hali mi var, herkesi toparlayacak gücü mü var.
İçini döksün, biraz moral alsın.
Ama yok istiyorsunuz ki herkes gemileri yaksın yıksın, herkesin hayatı bir çünkü.
Yaa kim ister kardeşi heba olsun annesi işkence çeksin gözünün önünde o kadar çaresiz kaldım ki kendimi buraya attım belki fikir veren olur diye napim ben de tükendim napcam kafam kaldırmıyor Allah'a bırakıyorum Allah onların hakkından gelsin öbür dünyaya bırakıyorum adaleti çünkü bunlar arsizlar anlamazlar anlasalar şikayet ettim daha bir gün geçmemis boşuna ümitlenmesin onu zorla ona vercez diyorlar böyle insanlara laf anlatılmaz ki kardeşim de annem için susuyor annem kardeşlerim orda olmazsa zerre kimse umrumda değil o da ailesi için boyun egicek

Yaa kim ister kardeşi heba olsun annesi işkence çeksin gözünün önünde o kadar çaresiz kaldım ki kendimi buraya attım belki fikir veren olur diye napim ben de tükendim napcam kafam kaldırmıyor Allah'a bırakıyorum Allah onların hakkından gelsin öbür dünyaya bırakıyorum adaleti çünkü bunlar arsizlar anlamazlar anlasalar şikayet ettim daha bir gün geçmemis boşuna ümitlenmesin onu zorla ona vercez diyorlar böyle insanlara laf anlatılmaz ki kardeşim de annem için susuyor annem kardeşlerim orda olmazsa zerre kimse umrumda değil o da ailesi için boyun egicek
sen evliliğinde mutlusun sanırım çok şükür diyeyim
20 yaşındasın gebesin falan çok da hamile kalmak istemişsin

yazık değil mi kardeşine? bişeyler yapmalısın

Yani kız kardeşin şuan seninle öyle mi? Kardeşin bence sizde kalsın. Annen neden şikayet etmekten korkuyor? Rezil olacak bir şey yokki. Söz konusu kızının ve kendisinin hayatı. Kardeşine söyle evlendiğinde sandığı gibi olmayabilir işler. Boşanmasına izin vermezler. Bu olay tam Müge Anlılık olay aslında. İhbar etseniz o aileyi bir güzel rezil ederler ve polis ifadelerini alır gereken cezayı verir.

Anneni bekleme. Sen şikayet et korkma. İstersen özelden bilgileri ver biz şikayet edelim x uygulamasına yazalım orda her şey bir anda gündem oluyor.

çok zor durumdayım fikrinize yön vermenize o kadar çok ihtiyacım var ki Konu kız kardeşim 17 yaşında daha önce halamın oğlu ile sozluydu yani onlara göre sözlü neyse oğlanın gerçek yüzü ortaya çıktı işte kız ayağı içkisi yalanı derken kaç kisi araya girdi defalarca babamı kandırdılar annemin elinden bişey gelmiyor kimse sözünü dinlemiyor kız kardeşim de öyle çok direndi çok da dayak yediler onlardan ama boş
Neyse söz döndü babam da sonunda ikna oldu gerçek yüzünü gördü
Aradan 6 ay falan geçti bu oğlana kız istemeye gidiyorlar ama kimse vermiyor babam dahi ona kaç kişiyi istemeye gitti yine vermediler
Ve bugün annemle konuştum konuşamadı benimle erkek kardeşimi aradım ben evliyim aradım özür dilerim abla bişey yapamadım gelip yüzük taktilar ona bağıra bağıra vura vura annem korkmuş susmuş
Bana da soylemediler hamileyim diye ve az önce babamı aradım napıyorsunuz dedim neyi merak ettin dedi niye aradın dedi kız kardeşimi gerçekten ona verdin mi ondan 10 yaş büyük birine he dedi telefonu yüzüme kapatti
Ben napcam bilmiyorum çok çaresizim
Üstelik oğlan babamın kardeşi yani halamın oğlu halam annem karşı çıkıyor diye annemin saçına girdi babamın gözünün önünde çıt etmedi açık açık soyluyor büyü yaptım bak tesirli oldu sonunda kızı aldım ilk günden sonra geri size göndericem diyor yardım edin napmalıyım çok çaresizim gebeyim de ağlamaktan maf oldum
Kız kardeşin kaçsın gittisin evlenicede ölecek kaçsa en azdan bir çare

Yaşadıkların çok zor şeyler üstelik de çok gençsin. Sakın kardeşini gönderme, kardeşin sakın annen için gitmesin annen o evde durduğu sürece her türlü şiddete uğrayacak. Abla-kardeş bunu iyice anlayın. Kardeşin kendisi şikayetçi olup devlet koruması isterse en azından size musallat olamazlar. Anneniz ve kardeşleriniz mecbur sığınma evine gidecekler. Bak güzel kardeşim bu şiddet sarmalının sonu yok. Anneciğin şiddete kurban mı gitsin bak en aklı başında olanları sensin. Bugün değilse bile o kadın yine bir olaydan yine şiddet görmeye başlayacak babanız o evde durduğu sürece size huzur yok. Kaymakamlığa giderseniz sizi adliyeye de polise de yönlendirirler, sakın korkmayın kardeşini asla ama asla gönderme.
+1

Kız kardeşim de ben ve eşimin huzuru bozulmasın diye bı kaç gün sonra gidicem oraya diyor eğer baktım yine üstüme gelirlerse direkt şikayet ederim yurda giderim sizinde başınız belaya girmez diyor
Kız kardeşine sahip çık. Sakın onu gönderme sizde kalsın

Babam olcak adam tehdit ediyor ona söyle boşa ümitlenmesin ondan başkasına vermem diyor amcam arıyor bide polislerin yanında sen dur sen bı eve gel senin öldürmez sem biz neyiz diye kızı vura vura maffetmisler gözleri mosmor olmuş 😭😭
Amcan tanıdık olduğu polislerin yanında mi böyle konuştu? Bunlar nasıl polis böyle

çok zor durumdayım fikrinize yön vermenize o kadar çok ihtiyacım var ki Konu kız kardeşim 17 yaşında daha önce halamın oğlu ile sozluydu yani onlara göre sözlü neyse oğlanın gerçek yüzü ortaya çıktı işte kız ayağı içkisi yalanı derken kaç kisi araya girdi defalarca babamı kandırdılar annemin elinden bişey gelmiyor kimse sözünü dinlemiyor kız kardeşim de öyle çok direndi çok da dayak yediler onlardan ama boş
Neyse söz döndü babam da sonunda ikna oldu gerçek yüzünü gördü
Aradan 6 ay falan geçti bu oğlana kız istemeye gidiyorlar ama kimse vermiyor babam dahi ona kaç kişiyi istemeye gitti yine vermediler
Ve bugün annemle konuştum konuşamadı benimle erkek kardeşimi aradım ben evliyim aradım özür dilerim abla bişey yapamadım gelip yüzük taktilar ona bağıra bağıra vura vura annem korkmuş susmuş
Bana da soylemediler hamileyim diye ve az önce babamı aradım napıyorsunuz dedim neyi merak ettin dedi niye aradın dedi kız kardeşimi gerçekten ona verdin mi ondan 10 yaş büyük birine he dedi telefonu yüzüme kapatti
Ben napcam bilmiyorum çok çaresizim
Üstelik oğlan babamın kardeşi yani halamın oğlu halam annem karşı çıkıyor diye annemin saçına girdi babamın gözünün önünde çıt etmedi açık açık soyluyor büyü yaptım bak tesirli oldu sonunda kızı aldım ilk günden sonra geri size göndericem diyor yardım edin napmalıyım çok çaresizim gebeyim de ağlamaktan maf oldum
Polise gitmek için neyi bekliyorsunuz,155i arayın kardeşimi zorla evlendiriyolar deyin 10dakika polis kapıda olur.Gelip buraya konu açıyorsunuz şaka gibi.

Back