• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah için yardım edin zorla evlilik lütfen yardımcı olun bana

• Konu Sahibi Konu Sahibi dicle1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tatlım sen kendini bile kurtaramamissin ki kardeşlerine faydan olsun? Daha 38 yaşında akrabasından 8-10 çocuk yapan bir kadının cocuklari için hic birşey yapılamaz üzgünüm , sen de baslamişsın işte doğurmaya, bırak kardeşini korumayı senin çocuklarının akıbeti de bu olacak. Alışmaya calis, bizi de üzme...
Asla asla izin vermem ben eşim de çok hasasiz bu konuda açıktan ünü okuyorum cocuklarimi da okutucam Allah'ın izniyle zaten ben gerizekalli değilim önce evliliğimi oturturum biçer tartarim o masumun günahına girmem sonra kararımı veririm

Annenız yapacak şikayet edecek zaten suratlarında şiddetin izlerini taşıyorlar diyorsunuz . O kadın sustukça bu zulüm bitmez . Yukarda yorumda da bi arkadaş size tweeter la ilgili tavsıyede bulundu dikkate alsanız iyi edersiniz
Tweeter ise yarayacağını düşünmüyorum daha kötüye suruklerim. Diye korkuyorum bu sefer hayat daha berbat olur

Tatlım sen kendini bile kurtaramamissin ki kardeşlerine faydan olsun? Daha 38 yaşında akrabasından 8-10 çocuk yapan bir kadının cocuklari için hic birşey yapılamaz üzgünüm , sen de baslamişsın bile işte şimdiden akrabadan doğurmaya, ne bekliyorsun ki.... Bırak kardeslerini korumayı senin çocuklarının akıbeti de aynen bu olacak. Farkında değil misin? Alışmaya calis bence, bizi de boşuna üzme...
Neden gülüyorsunuz dalga geçer gibi komik olan bişey mi var

Asla asla izin vermem ben eşim de çok hasasiz bu konuda açıktan ünü okuyorum cocuklarimi da okutucam Allah'ın izniyle zaten ben gerizekalli değilim önce evliliğimi oturturum biçer tartarim o masumun günahına girmem sonra kararımı veririm
Halanın oğluyla evlisin, bu mu eşinin hassasiyeti? Evliliğin oturuncaya kadar bir 8 de sen yaparsın gibi, zaten şimdiden hamile değil misin? Oturması mi kalmış evliliğin artık?

Halanın oğluyla evlisin, bu mu eşinin hassasiyeti? Evliliğin oturuncaya kadar bir 8 de sen yaparsın gibi, zaten şimdiden hamile değil misin? Oturması mi kalmış evliliğin artık?
Ve ben kendi rizamla.evlendim öğretmenlerim destek oldu ama ben istemedim gider eşimin yanında okurum dedim o da okumuş bir insan onlar gibi değil gerçekten 5 parmağın beşi bir değil

nasıl bir kabus bu böyle. her detayı çok korkunç.
aklımın sınırları zorlanıyor. konuda bağdașmayan mantık dıșı çok noktalar var. konu sahibi henüz 20 yașında ve kabusun tam ortasında. ifadelerdeki karmașasını buna bağlıyorum. yazık çok yazık.

kızım ne olursa olsun devlete sığın bu senin așabileceğin bir mevzu değil.
ya da muge anlıya bașvurun.

keșke fake olsaydı bu konu.

Tweeter ise yarayacağını düşünmüyorum daha kötüye suruklerim. Diye korkuyorum bu sefer hayat daha berbat olur
bence sikayette bulunarak ilk adimi attin eger bundan sonra bir adim atmazsan ailen ustunuze daha cok gelecek.oyuzden dedigimi yap bence twitterda dedgim hesaba yaz.milyonlar gorurse ne âlâ. bakanlik devreye girer maddi manevi rahatlarsiniz yoksa omur boyu boyle devam eder.yada ahirete kalir bu is

Dicle kardeş , sen boş ver beni dinle. Bak ne güzel kardeşini kurtardın, şimdi sıra annen ve çocuklarda. Yarın bir kaymakamlığa git, kaymakamlık yazı işlerine uğra, durumunu anlat annen de kurtulsun çalışır yeni bir hayat kurarsınız o kadar imkansız değil bu işler. Sakin ol, kafanı bir toparla. Daha 20 yaşındasın çok gençsin panik olman doğal ama izlemen gereken yollar belli, korkma.

Siz de küçüksünüz, geldiğiniz çevre bağnaz, üzmek istemiyorum ama neyi oturtacaksınız, 20 yaşta hamilesiniz işte.
Eşiniz muhtemelen kimse üzülmesin kafasında sessiz biri, toparlayıcı değil.
Siz herkese yetemezsiniz, aile kalabalık.
Sonuç belli, Allah yardım etsin.

Siz de küçüksünüz, geldiğiniz çevre bağnaz, üzmek istemiyorum ama neyi oturtacaksınız, 20 yaşta hamilesiniz işte.
Eşiniz muhtemelen kimse üzülmesin kafasında sessiz biri, toparlayıcı değil.
Siz herkese yetemezsiniz, aile kalabalık.
Sonuç belli, Allah yardım etsin.
esininde yasi kucuktur myhtemelen ve maddi olarak aile isi tarzi birsey yapiyo olabilirler yani oyle risk almak istemeyebilir.dar kapali bir cevrede buyumus cocuklar caresiz hissetmeleri normal

Yardımcı olabilecek en azından hukuki boyutta yönlendirebilecek avukat arkadaşlar yok mu?

Ve ben kendi rizamla.evlendim öğretmenlerim destek oldu ama ben istemedim gider eşimin yanında okurum dedim o da okumuş bir insan onlar gibi değil gerçekten 5 parmağın beşi bir değil
Bu düzeni kırmaya, kardeşlerine örnek olmaya gerçekten niyetin olsaydı öğretmenlerinin uzattığı eli tereddütsüz tutardin, 18 yaşında koşa koşa gidip de hala oğluyla evlenip yaldır yaldır gebe kalmazdin...

Kocanın yanında açık öğretim okusan ne olacak Allah aşkına? Bir mesleğin, çalışıp çocuklarına kol kanat gerecek gücün olacak mı? Hayır! Doğurup doğurup evde oturacaksin...

Ayrıca çocuk dogduktan sonra göreceksin sen o hassas halaoglunu, daha bişey görmedin, sen bırak ananı bacını karnindakini düşünmeye başla..demedi deme

20 yaşındasın ama en azından kardeşini manyak babandan kurtarmayı başardın hem de hamile halinle. Kendine güven ve el uzatabildiğin herkese yardımcı olmaya devam et. Bu başlığı ilk okuduğumda çok kötü hissetmiştim yorum bile yapamamıştım. Ama sen umudu paçasından yakalamışsın. Bırakma lütfen🌸

Bu düzeni kırmaya niyetin olsa öğretmenlerinin uzattığı eli tereddütsüz tutardin, koşa koşa gidip de hala oğluyla evlenip yaldır yaldır gebe kalmazdin... Açık öğretim okusan ne olacak Allah aşkına? Bir mesleğin, çalışıp çocuklarına kol kanat gerecek gücün olacak mı? Hayır! Doğurup doğurup evde oturacaksin...Ayrıca çocuk dogduktan sonra göreceksin sen o hassas halaoglunu, daha bişey görmedin, sen bırak ananı bacını karnindakini düşünmeye başla..demedi deme
Dilerim bu yaşadığım şeyi kimse yaşamaz insan yaşamadan da anlamaz ama lütfen daha fazla ön yargılı davranıp kalbimi kırmayın bilmediginiz çok şey var ben istermiydim o yaşımda evleneyim hii her yerin çevresi yaşam koşulu farklı ben bu hayatı seçerek hayatımı kurtardım orda hayat yoktu çünkü anladın mı her gün bı azapti bize

Dilerim bu yaşadığım şeyi kimse yaşamaz insan yaşamadan da anlamaz ama lütfen daha fazla ön yargılı davranıp kalbimi kırmayın bilmediginiz çok şey var ben istermiydim o yaşımda evleneyim hii her yerin çevresi yaşam koşulu farklı ben bu hayatı seçerek hayatımı kurtardım orda hayat yoktu çünkü anladın mı her gün bı azapti bize
Boşver Dicle kardeş ben senin şikayet edeceğinden ümidim yoktu konuyu unutmuştum bak sen polise gitmişsin. Dicleler direnecek ki kızlar annelerinin kaderlerini yaşamasınlar. Bak yaşadığın il/ilçe neresi bize yazabilir misin ? Bir öğrencim doğuda savcı, bir ihtimal tutturabilirsek ona yazarım.

dicle sen cok akıllı bir kızsın. yașadıklarına nazaran çok da cesursun. ne olur kardeșini devlet korumasına ver. yarın bir gün sulalen bir olup evini bassalar hiç bir șey yapamazsın. kız giderse her șey daha kötü olur.
devlette en azından bir sene kalsa ortalık biraz yatıșır. belki bir geleceği olur. gider uzak bir yerlerde memur olur. en mantıklısı bu görünüyor.

20 yaşındasın ama en azından kardeşini manyak babandan kurtarmayı başardın hem de hamile halinle. Kendine güven ve el uzatabildiğin herkese yardımcı olmaya devam et. Bu başlığı ilk okuduğumda çok kötü hissetmiştim yorum bile yapamamıştım. Ama sen umudu paçasından yakalamışsın. Bırakma lütfen🌸
Haklısınız zaten canımın bı manası yok kendimi zerre düşünmüyorum yeter ki onlar kurtulsun ne gerekiyorsa yine yapcam dünyanın sonu degil ama annemle konuşmam gerek güzelce beni yarı yolda birakmamasi lazım kardesim şuan yanımda uyuyor kız ve erkek kardeşim erkek yarın İstanbul'a gidicem diyor kız kardeşim benimle binyarin olsun annemle konuşayım aklım.hep orda

Back