• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah için yardım edin zorla evlilik lütfen yardımcı olun bana

• Konu Sahibi Konu Sahibi dicle1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kardeşi komşusu kimse yok mu cidden. Kimsesi yoksa evlatları var damadı var. Böyle durum olsa eşim en başta gider annemi getirir. Annenize de sahip çıkın. Kardeşiniz de aklını basina alsın evlenip bı hata yapmasin
Napcam diyor farzettki kadın esirgeme kurumuna gittim 2 yıl sonra çıktım nereye gidicem napcam sonra diyor

çok zor durumdayım fikrinize yön vermenize o kadar çok ihtiyacım var ki Konu kız kardeşim 17 yaşında daha önce halamın oğlu ile sozluydu yani onlara göre sözlü neyse oğlanın gerçek yüzü ortaya çıktı işte kız ayağı içkisi yalanı derken kaç kisi araya girdi defalarca babamı kandırdılar annemin elinden bişey gelmiyor kimse sözünü dinlemiyor kız kardeşim de öyle çok direndi çok da dayak yediler onlardan ama boş
Neyse söz döndü babam da sonunda ikna oldu gerçek yüzünü gördü
Aradan 6 ay falan geçti bu oğlana kız istemeye gidiyorlar ama kimse vermiyor babam dahi ona kaç kişiyi istemeye gitti yine vermediler
Ve bugün annemle konuştum konuşamadı benimle erkek kardeşimi aradım ben evliyim aradım özür dilerim abla bişey yapamadım gelip yüzük taktilar ona bağıra bağıra vura vura annem korkmuş susmuş
Bana da soylemediler hamileyim diye ve az önce babamı aradım napıyorsunuz dedim neyi merak ettin dedi niye aradın dedi kız kardeşimi gerçekten ona verdin mi ondan 10 yaş büyük birine he dedi telefonu yüzüme kapatti
Ben napcam bilmiyorum çok çaresizim
Üstelik oğlan babamın kardeşi yani halamın oğlu halam annem karşı çıkıyor diye annemin saçına girdi babamın gözünün önünde çıt etmedi açık açık soyluyor büyü yaptım bak tesirli oldu sonunda kızı aldım ilk günden sonra geri size göndericem diyor yardım edin napmalıyım çok çaresizim gebeyim de ağlamaktan maf oldum
Daha niye geri gönderecekmis ertesi gün. Babanda tam malmış. Sinirim bozuldu . Ne bu insanların derdi

Kardeşi komşusu kimse yok mu cidden. Kimsesi yoksa evlatları var damadı var. Böyle durum olsa eşim en başta gider annemi getirir. Annenize de sahip çıkın. Kardeşiniz de aklını basina alsın evlenip bı hata yapmasin
Eşimde çok korkuyor onlardan gerçi haklıda iğrenç insanlar kimse baş edemez onlarla annemi cok merak ediyorum ama nasıl konusucam bilmiyorum ne telefon ne başka bişey 😭 lütfen bu mübarek günü anneme ve kardeşlerime dua edin

Şerli insanlardan korkulur gerçektenm yazması kolay bizim için . Yine de kardeşimizicin bı adım attınız geri donmesin derim. Allah yardımcınız olsun

N’aptınız sikayetcı oldunuz mu reşit olmayan birini zorla evlendirme suçundan ?

Annen boşalsın uzaklaştırmaya alsın. Erkek kardeşin kimin tarafında? Aşiret falanmisiniz?
Erkek kardeşim bizim tarafta o da şimdi benim yanımda babamı şikayet etmiş o da oraya gidemiyor yarın İstanbul'a gidicem diyor annem tek kaldı orda diğer kardeşlerim küçük zaten kardeşim gidicem bakacam duruma diyor kendisi çocuk olmasına rağmen kürtler Alalhindan bulsunlar inşallah

N’aptınız sikayetcı oldunuz mu reşit olmayan birini zorla evlendirme suçundan ?
Şikayet ettim gizli olsun dedim annemi maf etmiş vurmaktan kardeşim de yanıma geldi uzaklaştırma da verdiler ama babam beni arıyor ona söyle napsa boş o oğlanla evlencek diyor kızı vurmaktan maf ettiler 😓annem orda ayrı işkence

Erkek kardeşim bizim tarafta o da şimdi benim yanımda babamı şikayet etmiş o da oraya gidemiyor yarın İstanbul'a gidicem diyor annem tek kaldı orda diğer kardeşlerim küçük zaten kardeşim gidicem bakacam duruma diyor kendisi çocuk olmasına rağmen kürtler Alalhindan bulsunlar inşallah
Canım o zaman erkek kardeşiniz annenize cesaret versin , dava açıp boşalsın o mal kocasından. Uzaklastirmada aldırın hepiniz baba ve akrabaları için. Kurtarın yakanızı o pisliklerden

Canım o zaman erkek kardeşiniz annenize cesaret versin , dava açıp boşalsın o mal kocasından. Uzaklastirmada aldırın hepiniz baba ve akrabaları için. Kurtarın yakanızı o pisliklerden
Annem çok korkuyor ölümüne dayak yiyor ama yapamaz daha yaşı 38 çok çekti. Çok napcaz bilmiyorum nasıl çıkmaza düştük nasıl insanlarlar ya istemiyoruz bu arsizlik bu kötü niyet neden ne istiyorsunuz o garibanlardan

Şikayet ettim gizli olsun dedim annemi maf etmiş vurmaktan kardeşim de yanıma geldi uzaklaştırma da verdiler ama babam beni arıyor ona söyle napsa boş o oğlanla evlencek diyor kızı vurmaktan maf ettiler 😓annem orda ayrı işkence
Annenız için yapabılcegınız bisey yok .
Babanızı engelleyın yada ikinci bi şikayette bulunun telefonda tehtit ediliyorum die .

Ayrıca sizinde bi düzeniniz olduğunu unutmayın

Böyle sizin yazdıklarınızı okurken ,bu insanlar tas devrınde falan zannediyor herhalde kendılerını die düşünüyorum .nedir yani bu eziyet bu işkence pek âlâ annenızı de alıp kız ve erkek kardesınız çalışıp bi düzen kurabılırler . Sanki baba olmadan nefes alamaz ekmek bulamaz gibi nası bi düşünce tarzı var böyle . Babayıda gözünüz de çok büyütüyorsunuz kadınlara kadar cürmü olan bi adam Dediğiniz kadar olsaydı sizinde başınıza bela olurdu korkmayın bu kadar

Annenız için yapabılcegınız bisey yok .
Babanızı engelleyın yada ikinci bi şikayette bulunun telefonda tehtit ediliyorum die .

Ayrıca sizinde bi düzeniniz olduğunu unutmayın

Böyle sizin yazdıklarınızı okurken ,bu insanlar tas devrınde falan zannediyor herhalde kendılerını die düşünüyorum .nedir yani bu eziyet bu işkence pek âlâ annenızı de alıp kız ve erkek kardesınız çalışıp bi düzen kurabılırler . Sanki baba olmadan nefes alamaz ekmek bulamaz gibi nası bi düşünce tarzı var böyle . Babayıda gözünüz de çok büyütüyorsunuz kadınlara kadar cürmü olan bi adam Dediğiniz kadar olsaydı sizinde başınıza bela olurdu korkmayın bu kadar
Narinin aileside böyleymiş demek ki . Hiç bir farkı yok o aileden

Annem çok korkuyor ölümüne dayak yiyor ama yapamaz daha yaşı 38 çok çekti. Çok napcaz bilmiyorum nasıl çıkmaza düştük nasıl insanlarlar ya istemiyoruz bu arsizlik bu kötü niyet neden ne istiyorsunuz o garibanlardan
Valla size de hayran kaldım doğrusu anne orda ölümüne dayak yerken elinizde telefon buraya yazacağınıza nie gidip almıyorsunuz kadını eşiniz kardeslerınız siz birlik olup araya nie büyükleri koymuyorsunuz bu adam bu derece arsız mı hıc mı el bilmez uslanmaz . Nie bu devletın bir kadın koruma sistemi yok gibi davranıyorsunuz. Her haltı söylemek zorunda değilsiniz sığınma evine geçer sonra da kardeşler bi düzen kurar anneyi alır yaşar giderler . Hem sığınma evınde de kolayca boşanır devlet koruması altındayken imkansızmış gibi çığlık çığlığaymışsınız gibi hissettim

Adam yeğeni için kızını karısını öldüresiye dövüyor. Altından mı o çocuğun münasip organı, nedir bu doğunun erkek sevdası. Malum uzuvlari kopasicalar

Narinin aileside böyleymiş demek ki . Hiç bir farkı yok o aileden
Kendı kendılerını değersizleştiriyorlar ya ne demek ölümüne dayak yemek bu devletın sığınma evlerı var gecıcı süre kalır boşanır oğluda varmış öbür kızla birlik ✊ olur çalışır bi düzen kurarlar . Çok geriden yaşıyor hayatı bazıları

Kendı kendılerını değersizleştiriyorlar ya ne demek ölümüne dayak yemek bu devletın sığınma evlerı var gecıcı süre kalır boşanır oğluda varmış öbür kızla birlik ✊ olur çalışır bi düzen kurarlar . Çok geriden yaşıyor hayatı bazıları
Kesinlikle , her bir cumlene tek tek katiliyorum

İlk adımı atmışsınız hayırlı olsun. Şimdi annenizi kurtarın ve kardeşinizi sakın göndermeyin. Polisi tekrar arayın lütfen annenizin şiddet gördüğünü söyleyin.

Back