• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah için yardım edin zorla evlilik lütfen yardımcı olun bana

• Konu Sahibi Konu Sahibi dicle1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla size de hayran kaldım doğrusu anne orda ölümüne dayak yerken elinizde telefon buraya yazacağınıza nie gidip almıyorsunuz kadını eşiniz kardeslerınız siz birlik olup araya nie büyükleri koymuyorsunuz bu adam bu derece arsız mı hıc mı el bilmez uslanmaz . Nie bu devletın bir kadın koruma sistemi yok gibi davranıyorsunuz. Her haltı söylemek zorunda değilsiniz sığınma evine geçer sonra da kardeşler bi düzen kurar anneyi alır yaşar giderler . Hem sığınma evınde de kolayca boşanır devlet koruması altındayken imkansızmış gibi çığlık çığlığaymışsınız gibi hissettim
Ben oraya gitsem napabilirim ordan herşey kolay gözüküyor yazmak kolay geliyor ama aile büyükleri hepsi bir olmuş bize karşı kimi götüreyim tek başımızayız kardeşimi napcam.annem.oyle benim eşim korkuyor huzurmuz kaçıyor bı yandan başım belada babam aradı küfür etti kapattı telefonu ben napim yaaa bittim artık ailenin büyüğü olmaktan yoruldum

İlk adımı atmışsınız hayırlı olsun. Şimdi annenizi kurtarın ve kardeşinizi sakın göndermeyin. Polisi tekrar arayın lütfen annenizin şiddet gördüğünü söyleyin.
Annem maf zaten ama.annem.itiraf etmez korkuyor çok korkuyor bide toplumu düşünüyor okul falan yok geri düşünüyor hep

Kendı kendılerını değersizleştiriyorlar ya ne demek ölümüne dayak yemek bu devletın sığınma evlerı var gecıcı süre kalır boşanır oğluda varmış öbür kızla birlik ✊ olur çalışır bi düzen kurarlar . Çok geriden yaşıyor hayatı bazıları
Peki ya diğer küçük kardeslerim 6 kardeş var arkamda onlara nolcak

Ben oraya gitsem napabilirim ordan herşey kolay gözüküyor yazmak kolay geliyor ama aile büyükleri hepsi bir olmuş bize karşı kimi götüreyim tek başımızayız kardeşimi napcam.annem.oyle benim eşim korkuyor huzurmuz kaçıyor bı yandan başım belada babam aradı küfür etti kapattı telefonu ben napim yaaa bittim artık ailenin büyüğü olmaktan yoruldum
Valla şuan geride 6 çocuk olduğunu duyunca benım arayıp şikayet edip hepsını kurtarasım geldi o cinnetin içinden

7 kardeşiz erkek kardeş tamam yanımdaki kız da tamam peki diğer küçük 5 çocuk onların ne günahı var psikoloji diye bişey kalamdi onlarda
Annenız kendı için korkuyor şikayet etmiyor da Allah rızası ıcın o evdeki bebeler napıyor ☹️şiddet varmı onlara da

Annenız kendı için korkuyor şikayet etmiyor da Allah rızası ıcın o evdeki bebeler napıyor ☹️şiddet varmı onlara da
Yok onlara karışmıyor ama diğer kız çocuk ani seylere çok korkuyor onun psikolojisi çok kötü bozuldu ağlıyorum kendimi maf ettim napim ben ya benim günahım ne hangisini düşüneyim bilmiyorum

sana tavsiyem canim twitter a gir bilindik hesaplar var boyle olaylari ifsa ediyorlar felan hemen aile bakanligi olaya el atiyor.kadin dernekleri yardimda bulunuyor felan.ailenin fotolariyla isimleriyle olayi anlat annenide hepsini anlat. twotter da paylasim yapilir.baban ozaman hicbirsey yapamaz bakanlik devreye girince.
'muhendisyen' diye bir hesab var ona yaz.guzelce anlat ama .vrsa baska twitterda hesaplar soylesin diger uyeler

Canım o zaman erkek kardeşiniz annenize cesaret versin , dava açıp boşalsın o mal kocasından. Uzaklastirmada aldırın hepiniz baba ve akrabaları için. Kurtarın yakanızı o pisliklerden
canim bazi cografyalar oyle degil .kadin kapidan ciktigi an vurulur öldurulur yani anca boyle devlet buyugu gelecekte o aileyi ikna edecek felan.ayrica oyle bir baba asla duzelmez ölene kadar cektirecek.allah firsat vermesin zalimliklerine

Yok onlara karışmıyor ama diğer kız çocuk ani seylere çok korkuyor onun psikolojisi çok kötü bozuldu ağlıyorum kendimi maf ettim napim ben ya benim günahım ne hangisini düşüneyim bilmiyorum
Siz sıkayetcı olun kardeslerınız de olsun anneniz korkuyor evlatlara da yardımcı olmuyor o çocukları devlet alsın o adamın elinden evdeki kardeşe söyleyin vıdeo ceksın şiddeti doğrulayın

. En azından mis gibi memurıyetlerı olur . Tertemız bakılırlar . Benım bına da 3 kız kardeş var sevgi evlerinde buyumusler 18 olunca devlet kadrolu memurluk verıyormus mis gibi tertemiz ne güzel duzenleri var çiçek gibi çocuklar sordum hatta nasıldı kaldığınız yer die kız çocuklarına 3-4 kişilik evler tutuluyor başlarında bi anne ve hemsıre kalıyormuş ev düzeni şeklinde bakım sağlanıyormuş her istediğimizi aldılar tertemız baktılar okullara servıslerle gittik geldık die anlattılar çok şaşırmıştım ne güzel bakmış devletımız bu çocuklara ne güzel egıtmiş die . Onlarında babaları esrar kullanıyor die devlet almış çocukları ellerınden annelerı sıkayet etmiş ezıyet var evde dıe

canim bazi cografyalar oyle degil .kadin kapidan ciktigi an vurulur öldurulur yani anca boyle devlet buyugu gelecekte o aileyi ikna edecek felan.ayrica oyle bir baba asla duzelmez ölene kadar cektirecek.allah firsat vermesin zalimliklerine
Allah oradaki kadınlara yardım etsin . O erkeklerinde cezasını versin .

İnşallah kız kardeşim gitmek istiyor ama ben göndermek istemiyorum ne doğru ne yanlış bilmiyorum artık
ortalik yatişana kadar yollama.eşin sorun etmiyorsa.baban ve ailesinin siniri gececektir.en azindan evliligin olmaycagini anlarlar.ne kadar vahsi olduklarini tahmin edebiliyorum canim biraz sabret.halanin oglunu arayin ozelllikle yani bu sekilde zorbalikla evlenmeyecklerini soyle.o da ailesine desin ben bu kizi istemiyorum diye.

Siz sıkayetcı olun kardeslerınız de olsun anneniz korkuyor evlatlara da yardımcı olmuyor o çocukları devlet alsın o adamın elinden evdeki kardeşe söyleyin vıdeo ceksın şiddeti doğrulayın

. En azından mis gibi memurıyetlerı olur . Tertemız bakılırlar . Benım bına da 3 kız kardeş var sevgi evlerinde buyumusler 18 olunca devlet kadrolu memurluk verıyormus mis gibi tertemiz ne güzel duzenleri var çiçek gibi çocuklar sordum hatta nasıldı kaldığınız yer die kız çocuklarına 3-4 kişilik evler tutuluyor başlarında bi anne ve hemsıre kalıyormuş ev düzeni şeklinde bakım sağlanıyormuş her istediğimizi aldılar tertemız baktılar okullara servıslerle gittik geldık die anlattılar çok şaşırmıştım ne güzel bakmış devletımız bu çocuklara ne güzel egıtmiş die . Onlarında babaları esrar kullanıyor die devlet almış çocukları ellerınden annelerı sıkayet etmiş ezıyet var evde dıe
Telefon kullanmıyorlar zaten daha kardeşimde annemde yüzlerinde duruyor yaralar polis kardeşime sormuş o herşeyi olduğu gibi anlattı ben şikayet ettim geri gittiler baktı kavga çıktı kız kardeşim kendisi gelin beni götürün dedi aradı polisi gelip götürdüler bana getirdiler babam tehdit ediyor onu annemle görüşemiyoruz kararı ne diye nolursa olsun ona varcak diyor kız oraya gitse ben kendimi affedemem polis bana size gelirlerse gelip yurda götürücez dedi

kolay kolay devlet almiyor esirgemeye.boyle aileler yiginla var malesef calistigim yerden dolayi biliyorum.uzun bir surec aile bakanliginin korumaya almasi icin.cunku okadar cok sorunlu aile varki esirgemeye kacip giden sonra keyfi donen cocuklar felan .yani pes etmeden devam gerektiriyor prosedurler icin.ve aile cagirdiginda cocuk eve dknmeyecek felan yani cocuklarin ikna edilmesi lazim.her ilde bir esirgeme kurumu var ama bir mahallede 500 aile boyle nerdeyse.yani sen dusun

ortalik yatişana kadar yollama.eşin sorun etmiyorsa.baban ve ailesinin siniri gececektir.en azindan evliligin olmaycagini anlarlar.ne kadar vahsi olduklarini tahmin edebiliyorum canim biraz sabret.halanin oglunu arayin ozelllikle yani bu sekilde zorbalikla evlenmeyecklerini soyle.o da ailesine desin ben bu kizi istemiyorum diye.
Çok denedik boş oğlan ana kuzusu kız abi dedi herkesin ortasında gene boş kurtuluş yok annesi annemin saçlarına girdi keşke hepsini kurtarabilsem yada o oğlan ölse yada akraba evliliği yasaklansa

Back