• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah için yardım edin zorla evlilik lütfen yardımcı olun bana

• Konu Sahibi Konu Sahibi dicle1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dünden beri çok üstüme geldiniz size güzel bir dille cevap verdim ama anladım ki sizde anlayış denen bişey yokmuş önce bı kendi vicdanınızı sorgulayın böyle şeyleri nasıl yazıyorum diye kim kınıyorsa onun başına gelsin ben ne diyeyim yüz defa söyledim ordan söylenmesi kolay kadın benle gelmicek şikayette bulunmaz korkudan benim şikayetim Kayla alınmaz geri eve gidicek annen şikayetçi değil diye
Dünden beri burdaki üyeler defalarca sen korkuyorsan bize bilgilerini ver , o çevrede tanıdık savcı, hukukçu varsa ulaşalım gerekirse sosyal medyadan biz duyuralım kamuoyuna durumu, siz geri durun dediler, bunları niye hiç ciddiye almadınız da, nasıl oldu 38 yaşında 8 çocuklu cahil annenizin elalem ne der diyen ağzına bakıp "eh iyi madem, kardeşim de razı oldu evlenmeye" noktasına geldiniz?

Son düzenleme:
Duysun, sorun ne.
Kaç kişinin yükünü çekecek hali mi var, herkesi toparlayacak gücü mü var.
İçini döksün, biraz moral alsın.
Ama yok istiyorsunuz ki herkes gemileri yaksın yıksın, herkesin hayatı bir çünkü.
Birşeyleri yakıp yıkmadan o cehennemden kurtulur mu sizce o çocuklar? Vay babamın muhtarlığı yanmasın, vay annemin düzeni yanmasın, vay benim evliliğim yanmasın, vay dedikodu kazanı yanmasın diye diye dünden beri bütün tavsiyeleri, yardım tekliflerini elinin tersiyle itiyor, farkında değil misiniz?

Sacma sapan konularla insanlarin zamanini caliyorsunuz, bir sürü kiside cevap yazmis saf saf.
Normal bir insan olsaniz siz, polisi arar ortaligi yikarsiniz. Sonuc neymis evleniyormus gönlü olmusmus. Hastamisijiz

Ben gidicektik şikayet edicektim ama annemle bugün konuştum kabul etmedi yani sikayetim de bişeye sayılmaz yurda gidip daha fazla mi rezil olayım asla gitmeyiz dedi orda çekip gidicek öyle ne dediysem olmadı ona da hak veriyorum hem.korku hem oranın yaşam tarzı hem çevreye de bakıyor millet ne der diye millet mı senin hayatını yaşayacak dedim ama boş sözüm para etmiyor ağlıyor ama yok kızım olmaz diyor kardeşim de bı kaç gün daha yanımda kalıp geri gidip gerekirse evlenicem ama annem gibi yapmicam dedi dik durcam bana bişey yaptıklar mi darp raporu alır boşanma açarım dedi zaten korku girdi bisee yapmazlar beni mumla arıyor kimse kız vermiyor onlara diye böyle düşünüyor kimseti evime koymam hepsiyle mesafe koyarım arama diyor bilmiyorum artık kafam alak bulak en azından boşandıktan sonra kimse bana ve aileme bişey yapamaz diyor laf edemezler karışamazlar biz ettik biz bulduk derlermiş

Kadınlarımızın, gençlerimizin istikbali için çok şükür ederim Allah'a Atatürk'ü gönderdi bize "kız çocukları annelerinin kaderini yaşamasın diye".
Anlattığınız aileye kardeşiniz bir kere girince öyle darp raporu alıp çıkabilecek mi sizce? Annenizi alıkoymuşlar diyorsunuz. Kardeşiniz de aynısını yaşayacak. Başka milletler son yüzyıllarda uzaya çıktı kadınlarını pilot, doktor, avukat yaptı. Sizin aile kuzeniyle evlenme peşinde, hem de şiddet gösteriyor. Makul mü bu aileye gelin olmak? Hem de akrabanız! Pes doğrusu size de boyun eğen kardeşinize de şaştım kaldım. Bu soru üzüntüden uyutmadı beni gece.

Sizin yapmanız gereken şu bu kızı başka şehre kaçıracaksınız. Polislerin yanında başka dilde konuşuyorsa da polise siz söyleyeceksiniz bana şunu dedi bunu dedi diye. Çevirmenlik yapacaksınız. Açık açık polisin yanında tehtid edilmişsiniz. Gidin şikayetçi olun. Annenizi de o eve polis girecek gerekirse o polislerle kurtaracaksınız. Annenizinki de can. O da ilk kez yaşıyor bu hayatı ve gencecik yaşından beri gün yüzü görmemiş. Onu niye feda ediyorsunuz? Bu "fedakarlık" üzerine kurulu kadınları ezen düzen sizle son bulacak. Gidin polisle annenizi kurtarın.

Babanızın muhtarlığı da yanmalı tabii ki. Öyle bir adama bırak mahalle çöpümü bile emanet etmem. Bırakın yansın. Eşinizin işi ne? Sizin o şehirden uzaklaşmanız kaçmanız lazım. Anneniz için polis çağırın o da size gelsin. Sonra aileden uzağa gidin. Müge anlı gibi yerlere yazın, haberlerin ihbar hatlarına yazın.

Kadınlarımızın, gençlerimizin istikbali için çok şükür ederim Allah'a Atatürk'ü gönderdi bize "kız çocukları annelerinin kaderini yaşamasın diye".
Anlattığınız aileye kardeşiniz bir kere girince öyle darp raporu alıp çıkabilecek mi sizce? Annenizi alıkoymuşlar diyorsunuz. Kardeşiniz de aynısını yaşayacak. Başka milletler son yüzyıllarda uzaya çıktı kadınlarını pilot, doktor, avukat yaptı. Sizin aile kuzeniyle evlenme peşinde, hem de şiddet gösteriyor. Makul mü bu aileye gelin olmak? Hem de akrabanız! Pes doğrusu size de boyun eğen kardeşinize de şaştım kaldım. Bu soru üzüntüden uyutmadı beni gece.

Sizin yapmanız gereken şu bu kızı başka şehre kaçıracaksınız. Polislerin yanında başka dilde konuşuyorsa da polise siz söyleyeceksiniz bana şunu dedi bunu dedi diye. Çevirmenlik yapacaksınız. Açık açık polisin yanında tehtid edilmişsiniz. Gidin şikayetçi olun. Annenizi de o eve polis girecek gerekirse o polislerle kurtaracaksınız. Annenizinki de can. O da ilk kez yaşıyor bu hayatı ve gencecik yaşından beri gün yüzü görmemiş. Onu niye feda ediyorsunuz? Bu "fedakarlık" üzerine kurulu kadınları ezen düzen sizle son bulacak. Gidin polisle annenizi kurtarın.

Babanızın muhtarlığı da yanmalı tabii ki. Öyle bir adama bırak mahalle çöpümü bile emanet etmem. Bırakın yansın. Eşinizin işi ne? Sizin o şehirden uzaklaşmanız kaçmanız lazım. Anneniz için polis çağırın o da size gelsin. Sonra aileden uzağa gidin. Müge anlı gibi yerlere yazın, haberlerin ihbar hatlarına yazın.
💯

Tamam..çaresiz hissedip korkabilir insan ama ..bu kadarda olmaz yahu..annen orda dayak yiyor ama kimse bisey yapamiyor yapmiyor ..benim aklim almaz bunu..annende cok ezik bir kadın anladık onada tamam ..ama uyumuyor mu bu adam hiç..uyurken çıksın gitsin bi karakola anlatsın durumunu niye bekliyor ki..bunuda mı yapamaz ..

Back