• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah için yardım edin zorla evlilik lütfen yardımcı olun bana

• Konu Sahibi Konu Sahibi dicle1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şikayet ettim gizli olsun dedim annemi maf etmiş vurmaktan kardeşim de yanıma geldi vekaletini aldım uzaklaştırma da verdiler ama babam beni arıyor ona söyle napsa boş o oğlanla evlencek diyor kızı vurmaktan maf ettiler 😓
vekaletini nasil aldiniz hemen onu anlamadim, vekalet hemen verilen birseymi

Vekalet hemen verilirde, velayeti kastediyor diye dusunuyorum, belki durumun vehametinden dolayi geçici velayet atadiysa savci bilemedim, avukat varsa yanitlasa daha iyi olur aslinda.
olay ne ara savcıyla intikal etti ya, ne kadar hızli ilerledi konu

Bir tanıdığımızın kızı sevgilisiyle evlenmek istediğinde 17 yaşındaydı. Ailesi de buna onay vermiş. Fakat reşit olmadığı için mahkemeye gidip yaş büyütmek istemiş. gittiklerinde ise kızın annesine 'kiziniz reşit değil,böyle bir durumda ısrarcı olursanız kızı elinizden alırız,sizi de şikayet eder mahkemeye veririz demişler" siz de şikayet edin.

Vekalet hemen verilirde, velayeti kastediyor diye dusunuyorum, belki durumun vehametinden dolayi geçici velayet atadiysa savci bilemedim, avukat varsa yanitlasa daha iyi olur aslinda.
Kız kardeşim şimdi yanımda uzaklaştırma aldık ama babam tehdit ediyor bizi naparsaniz yapın sonunda o oğlanla evlencek diyor kız da anneme uyguladığı şiddetten dolayı evlenmeyi kabul edicem diyor Allah'ım sabır ver

Savcılık falan değil sadece polise şikayet ettik uzaklaştırma aldık yanımda bundan sonraki süreç nasıl olcak bilmiyorum
Tamam o zaman vekalet ya da velayet yok ortada, uzaklastirma karari alip yaniniza vermisler.

Dilerim hersey olmasi gerektigi gibi olur ve kardesiniz o kotu ailenin eline tekrar dusmez, gecmis olsun.

Nenem dedem halalarim amcam hespi bir olup bugün annemi dövmüşler 😓
Şiddet sevmem de, anlayana da anladığı dil.
Siz de bir araya gelin babanızı dövün.
Muhtarım falan deyip de sizi korkutmasın, polis muhtar falan dinlemez, tanımaz.
Jandarma karakolu komutanı akrabamız vardı, muhtarlar kendini çok adam sanıyor sanki köyün ağası derdi. Babanız üzümde çöp bile değil yani bilginiz olsun.

Tamam o zaman vekalet ya da velayet yok ortada, uzaklastirma karari alip yaniniza vermisler.

Dilerim hersey olmasi gerektigi gibi olur ve kardesiniz o kotu ailenin eline tekrar dusmez, gecmis olsun.
Teşekkür ederim ama kardeşim annem için geri gidicem diyor kadının hali hal değil artık evlenicem diyor ben çok çaresizim yaa

Teşekkür ederim ama kardeşim annem için geri gidicem diyor kadının hali hal değil artık evlenicem diyor ben çok çaresizim yaa
keșke yanınıza almak yerine devlet korumasına gitseydi. sizin evinize gelemeyeceklerini mi düșündünüz.
orada memurlar bunu size söylemediler mi.
bu kadar büyük bir olayda kardeșinizin devlet korumasında olması en doğrusu.
hane içinde bu sulaleden ne kadar saklayabilirsiniz kardeșinizi. ve kendinizi nasıl koruyabilirsiniz.

Nenem dedem halalarim amcam hespi bir olup bugün annemi dövmüşler 😓
annenizin eli armut mu topluyor?
ne biçim aileniz hatta sülaleniz var, ne yiyip içiyor bu şuursuz insanlar bir darp raporuda annenize alın onada uzaklaştırma kararini çıkarın.
Yarabbi ya, annemi biri dövecek bacaklarını ayırır ağzina tıkarım ya ne demek nenem dedem bilmem kim birlik oldu annemi dövdü.

Polis gönderin anneniz için . Anlamıyorum kusura bakmayın bukadar mi bastirilmis anneniz hicmi kimsesi yok kadının hepsi bir olmus dövülmüş kardeşim gidip evlenecek ne demek.

Polis gönderin anneniz için . Anlamıyorum kusura bakmayın bukadar mi bastirilmis anneniz hicmi kimsesi yok kadının hepsi bir olmus dövülmüş kardeşim gidip evlenecek ne demek.
Kimsesi yok tek diye zaten başına bunlar geliyor 😓

Karakolda ifade vereceksiniz, kardeşinizi ifadeye çağıracaklar, kardeşiniz şikayetçi olur siz olmazsınız. Karakola bi gitseniz her şey çözülecek gitmediğiniz için hem kafanızda saçma sapan şeyler kuruyorsunuz hem de bizi delirtiyorsunuz polisler size yardımcı olur zaten bu çekinceniz niye, üstelik bu kadar da haklıyken ? Ülkemin uyuşturucu müptelası pis katileri sizin kadar korkmuyor polisten bi kendinize gelin artık.
Şikayet ettim gizli olsun dedim annemi maf etmiş vurmaktan kardeşim de yanıma geldi vekaletini aldım uzaklaştırma da verdiler ama babam beni arıyor ona söyle napsa boş o oğlanla evlencek diyor kızı vurmaktan maf ettiler 😓

Kimsesi yok tek diye zaten başına bunlar geliyor
Kardeşi komşusu kimse yok mu cidden. Kimsesi yoksa evlatları var damadı var. Böyle durum olsa eşim en başta gider annemi getirir. Annenize de sahip çıkın. Kardeşiniz de aklını basina alsın evlenip bı hata yapmasin

Back