Polisler benim fikrime saygı duyarlar mi pekiBenim şahsi fikrim bir an önce kardeşinizi o evden çıkarmanız. İsterseniz önce karakola gidin, polislere danışın öyle karar verin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Polisler benim fikrime saygı duyarlar mi pekiBenim şahsi fikrim bir an önce kardeşinizi o evden çıkarmanız. İsterseniz önce karakola gidin, polislere danışın öyle karar verin.
Neden duymasınlar bahane üretmeyin harekete geçin artık biz delirdik burada.Polisler benim fikrime saygı duyarlar mi peki
Ayyy inşallah öyle bişey olur keşke ben ve eşime verseler çok sağolun çok cesaret verdiniz banaBu arada ben lise öğretmeniyim, daha önce kız öğrencilerimizin başına geldi bu durum, polis yurttan daha çok bir yakınına teslim ediyor hemen yurda verilme durumu yok.
Şikayet edicem sonucu size bildiririm ama lütfen beni yalnız bırakmayın yardımınıza ihtiyacım olabilirNisandan 1 saat önce polis ihbarı yap ve deki kim şikayet etti bilmiyorum, kız kardeşini devlet korumasına alırlar, lakin bu şekilde kaçak oynarsanız kız kardesinizi koruyamazsıniz, ben olsam polisi alır kapıya dayanır kız kardeşimi kurtarırdım, babanıza ve halaniza hepsine uzaklastirma aldırın, ne yapın edin kurtarın, susmayın
Benim bir öğrencim maalesef dedesinin istismarına uğramıştı, şikayetçi olduk polis çocuğu baba tarafına verdi hiç yurtta kalmadı bile, polis çocuğa sordu yurtta kalmak ister misin dedi o da hayır babaannemi istiyorum dedi. Zaten polis yurda verme taraftarı olmuyor benim gördüğüm. Şimdi kalkıyorsunuz, polise gidip fikir alıyorsunuz ve düğmeye basıyorsunuz. İnanın korktuğunuz gibi olmayacak hiçbir şey çünkü daha önce yaşadık gördük ve dediğim şey iyi ki polise şikayet etme hakkımız var yoksa ne yapardık Allah korusun.Ayyy inşallah öyle bişey olur keşke ben ve eşime verseler çok sağolun çok cesaret verdiniz bana
Biz buradayız korkma cesur ol , kanunsuz dağda yaşamıyoruz şükür, kimse küçük yaşta zorla yapılan evliliğe sessiz kalmaz , bu konuda polis de , devlette , bizlerde yanınızdayız, sakın susmayın ve detayları yazın lütfen...Şikayet edicem sonucu size bildiririm ama lütfen beni yalnız bırakmayın yardımınıza ihtiyacım olabilir
Kardeşimi kurtarırım ama anneme bişey yapamam benlen gelmez çünkü o yüzden annemi karıştırmıcam bı kardeşimi kurtarayım gerisine sonra bakarım yarın gidicem inşallah daha kötüye cevirmem işleri17 yaşında bir kiz cocugunu göz göre göre helak etmeyin ne olur..hemen karakola git..anlat tüm gercekleri..tehditleri..annene zarar verebileceğini..alsınlar çocuğu o evden..hemen git.korkma bisey olmaz muhtarsa ne olmus..seni sindirmek icin soýluyor öyle..kardeşini kurtar..annenide hatta..
İnşallah gidersiniz sizden çok umudum yok ama…Zavallı kızcağız, bir insanın ömrü en yakınları tarafından böyle heba ediliyor demek ki..Ben öğrencilerim için yerimde duramazken kızkardeşim için ortalığı yıkardım…Buraya da sakın vicdanınızı rahatlatmaya gelmeyin, kardeşiniz o adamla evlenirse suçlulardan biri de siz olacaksınız.Kardeşimi kurtarırım ama anneme bişey yapamam benlen gelmez çünkü o yüzden annemi karıştırmıcam bı kardeşimi kurtarayım gerisine sonra bakarım yarın gidicem inşallah daha kötüye cevirmem işleri
Yarın gidicem inanın ki gidicem ne pahasına olursa olsun bide bu halamın oğlu ondan da şikayetçi olayım mi ben cahilim bu konuda kusuruma bakmayın halamdan şikayetçi olayım mi yoksa kızı alıp onları kendi haline mi bırakayımİnşallah gidersiniz sizden çok umudum yok ama…Zavallı kızcağız, bir insanın ömrü en yakınları tarafından böyle heba ediliyor demek ki..Ben öğrencilerim için yerimde duramazken kızkardeşim için ortalığı yıkardım…Buraya da sakın vicdanınızı rahatlatmaya gelmeyin, kardeşiniz o adamla evlenirse suçlulardan biri de siz olacaksınız.
Karakolda ifade vereceksiniz, kardeşinizi ifadeye çağıracaklar, kardeşiniz şikayetçi olur siz olmazsınız. Karakola bi gitseniz her şey çözülecek gitmediğiniz için hem kafanızda saçma sapan şeyler kuruyorsunuz hem de bizi delirtiyorsunuz polisler size yardımcı olur zaten bu çekinceniz niye, üstelik bu kadar da haklıyken ? Ülkemin uyuşturucu müptelası pis katileri sizin kadar korkmuyor polisten bi kendinize gelin artık.Yarın gidicem inanın ki gidicem ne pahasına olursa olsun bide bu halamın oğlu ondan da şikayetçi olayım mi ben cahilim bu konuda kusuruma bakmayın halamdan şikayetçi olayım mi yoksa kızı alıp onları kendi haline mi bırakayım
Hangi şehir senin adın dahi gecmez. Sen bana onu soylersen baban gorsun cevre kimde varBen çok istiyorum bunu yapmayı babam muhtar şikayet etseniz bile bişey olmaz dedi polis tanıdığım çok dedi artı bide anneme yüklenir onun hayatinj maf ederler çok çaresizim
Kardeşimi kurtarırım ama anneme bişey yapamam benlen gelmez çünkü o yüzden annemi karıştırmıcam bı kardeşimi kurtarayım
Şikayet ettim gizli olsun dedim annemi maf etmiş vurmaktan kardeşim de yanıma geldi vekaletini aldım uzaklaştırma da verdiler ama babam beni arıyor ona söyle napsa boş o oğlanla evlencek diyor kızı vurmaktan maf ettilerKarakolda ifade vereceksiniz, kardeşinizi ifadeye çağıracaklar, kardeşiniz şikayetçi olur siz olmazsınız. Karakola bi gitseniz her şey çözülecek gitmediğiniz için hem kafanızda saçma sapan şeyler kuruyorsunuz hem de bizi delirtiyorsunuz polisler size yardımcı olur zaten bu çekinceniz niye, üstelik bu kadar da haklıyken ? Ülkemin uyuşturucu müptelası pis katileri sizin kadar korkmuyor polisten bi kendinize gelin artık.
Şikayet ettim gizli olsun dedim annemi maf etmiş vurmaktan kardeşim de yanıma geldi vekaletini aldım uzaklaştırma da verdiler ama babam beni arıyor ona söyle napsa boş o oğlanla evlencek diyor kızı vurmaktan maf ettilerHadi başaracaksın..korkma yeter..güzel haberlerini bekliyoruz..
Şikayet ettim gizli olsun dedim annemi maf etmiş vurmaktan kardeşim de yanıma geldi vekaletini aldım uzaklaştırma da verdiler ama babam beni arıyor ona söyle napsa boş o oğlanla evlencek diyor kızı vurmaktan maf ettileronu polise sormaniz lazim, yani sizin kardesiniz her hangi bir isinde imza yetkiniz varmı mesela?
kardesiniz henuz resit degil çünkü