• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah belani versin dedi..

Saygı yok, kendine güven yok, eşe güven yok.
Bu ilişkiden olmaz bir b.k .

Böyle söylemeyin lütfen elimde olmadan oluyor gerçekten benim kendime özgüvensizliğim sadece ilişkimde değil hayatimin her alaninda var :( ilişkimede çok yansiyor çok vakit geçirdğm için çok çatişiylruz illaki onunda hatalari oluyor ama kendimi düzeltmeye çalişiyorum

Ne söyleyeyim devamli birini keser gibi bakmiyor ama önünden geçen birine bakiyor abarttiğimi bende düşünüyorum ama bi yandsnda diyorumki niye bakiyorki ben kimseye bakmiyorjm ama o yokken illa göz göze geldiğim birileri oluyor elbette kötü niyey değil ama ben kendi özgüvensizliğimdne belkide acaba güzeller diymei bakiyor neden böyle yapuior demekten alamiyorum kendimi
Canım sen önce kendine güven bence ki eminim gayet güzel bir kizsindir senin onlardan hiç bir eksiğin yoktur belki tamam hadi güzeller ama kimse dört dörtlük değil başka birşeyi kötü huyu falan sevgilin seni seçti onları değil sen önce kendini sev mesela ben çok mu güzelim hayır ama kendimden eminim seviyorum kendimi

Back