• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah belani versin dedi..

merhaba
Cok uzatmadan konuma gecmek istiyorum yorumlarinizi merak ediyorum.
Sevgilimin baska kizlara baktigini dusunuyorum.bi kac kez yakaladim ve bu konuda ciddi bunaltiyorum onu , gercekten refleks sen hic mi gelmiyosun biriyle goz goze diyor,bir de benim coluga cocuga adama kadina daga tasa herseye bakip incelemeyi sevdigimi biliyorsun nerden biliyorsun o niyetle baktigimi diyor evet gercekten niyetini bilemiyorm fakat ben boyle denk geldikce delircek gibi oluyorum ve ona sariyorum iyice.
Bu konunun uzerine konusup tartisiyoruz beni ikna ediyor barisiyoruz sonr sonumuzden hop bir kiz geciyor yine bakiyor. Kafasini cevirip tekrar tekrar bakmiyor ama bi kez olsada bakiyor goruyorum. Yaninda ben varim onlardan biseyimmi eksik yetersiz miyim neyim yani neden bakiyorsun diyorum. sen bana alenen serefsiz demek istiyorsun yanimda bi kiz varken neden bakayim o niyetle bakmiyorum dedi. İsrarla bunu savunuyor.
En son tartisip tekrar baristik yine bi kiz gecti onumuzden yine bakti ben buna sardim bana saydirdi Allah gercekten belani versin ben bisey demiyorum sana bu ne sacmalik biz seninle ne konustuk anlamiyormusun benim hakkimi yiyorsun resmen gercekten hakkimi yiyenin Allah belasini versin dedi bende Allah senin belani versin diyip konusmayi kestim siz olsaniz napardiniz sevgilim hakli mi ben mi buyutuyorum gercekten taktim bu konuya buyutuyorumda ama boylemi konusmasi gerekirdi ? Sen hastasin git tedavi ol diyor benide delirteceksin diyor :KK43:(((
Yangına körükle gitmek istemiyorum ama şöyle bir durum var bence.
Bakışmaya mı çalışıyor yani yoksa bir anlık mı? Bazı erenkler yapıyor böyle yakın arkadaşlarımda da gördüm. Kendinizi suçlamayın rahatsız ediyorsa gerçekten tekme diyorum.

göz gitmesi diye birsey var benım de basıma gelmıyor değil dalıyorum mesela o an karsımda biri olmus olabılıyo arkadasım kalabalık bir sehırdeyız onumuz arkamız ınsan bu cocuk etrafa bakamıcak mı yere bakarak mı yürüyecek bu ne saçmalık merkez sen mısın hayır dönüp bidaha bakmıyomus ki öyle durup durup baksa neyse dicem dogal bir şekilde etrafa bakıyor herkes gibi ben olsam ayrılırım senden takıntılı kıskanclık çekemem.

dışarıdayken napsın adam gözlerini mi bağlasın. kız ya da erkek ne geçerse geçsin önünde olana bakarsın. dönüp tekrar bakma, gözünü dikip rahatsız edecek derecede bakma yoksa bu kadar kıskanmanız çok saçma. bence psikolojik olarak yetersizlik hissiniz var ve o yüzden başkalarını kıskanıyor, onun başkalarını daha güzel bulduğunu falan düşünüyorsunuz.

merhaba
Sevgilimin baska kizlara baktigini dusunuyorum.bi kac kez yakaladim ve bu konuda ciddi bunaltiyorum onu , gercekten refleks sen hic mi gelmiyosun biriyle goz goze diyor,bir de benim coluga cocuga adama kadina daga tasa herseye bakip incelemeyi sevdigimi biliyorsun nerden biliyorsun o niyetle baktigimi diyor evet gercekten niyetini bilemiyorm fakat ben boyle denk geldikce delircek gibi oluyorum ve ona sariyorum iyice.
Bu konunun uzerine konusup tartisiyoruz beni ikna ediyor barisiyoruz sonr sonumuzden hop bir kiz geciyor yine bakiyor. Kafasini cevirip tekrar tekrar bakmiyor ama bi kez olsada bakiyor goruyorum. Yaninda ben varim onlardan biseyimmi eksik yetersiz miyim neyim yani neden bakiyorsun diyorum. sen bana alenen serefsiz demek istiyorsun yanimda bi kiz varken neden bakayim o niyetle bakmiyorum dedi. İsrarla bunu savunuyor.
En son tartisip tekrar baristik yine bi kiz gecti onumuzden yine bakti ben buna sardim bana saydirdi Allah gercekten belani versin ben bisey demiyorum sana bu ne sacmalik biz seninle ne konustuk anlamiyormusun benim hakkimi yiyorsun resmen gercekten hakkimi yiyenin Allah belasini versin dedi bende Allah senin belani versin diyip konusmayi kestim siz olsaniz napardiniz sevgilim hakli mi ben mi buyutuyorum gercekten taktim bu konuya buyutuyorumda ama boylemi konusmasi gerekirdi ? Sen hastasin git tedavi ol diyor benide delirteceksin diyor :KK43:(((
tiki olan insana yapma dedikce tiki artar, siz bakma dedikce onunda bakası gelmiştir.

bende aynı senin gibi böyle şeylerden çok rahatsız olan bir insanım
kendimi değiştirmek istiyor muyum bilemiyorum ama hayatıma aldığım adamın bana her şeyiyle sadık olmasını istiyorum
açıkçası yanımda da başkasına tekrar tekrar bakan bir erkeği yakıştırmam
bence ayrıl, çünkü içinden ne düşündüğünü malesef bilemiyoruz ve böyle ancak kendimize büyük zararlar veriyoruz
benimde eski sevgili öyle bir modeldi
baştan aşağı güzeli çirkini mutlaka süzerdi
oldukça rahatsız olurdum belirtirdim de ama
bence sen haklısın, ömür boyu çekilecek dert değil.
düşündükçe tekrar sinirleniyorum

merhaba
siz ayrılın. farklı dunyaların insanlarısınız.

tekrar tekrar konustugunuz halde yine konuyu aciyorsaniz haksizsiniz,biraz bu laflari bosuna soylemedigini dusundum acikcasi. karsinizdaki tamam bakmam diyecegine niyetim o degil refleks diyip inkar etmiyorsa bence gercekten niyeti kotu degil..
Ayrica niyeti baska kadinlar olsa bu kadar baskiya dayanamayip bahane uretip kacardi sanirim.

merhaba
Hakli haksiz yok. Sevgilinle sen ayri dunyalarin insanisiniz. Kazayla biraraya gelmissiniz. Bilincli bir sekilde ayrilin derim

Hakli haksiz yok. Sevgilinle sen ayri dunyalarin insanisiniz. Kazayla biraraya gelmissiniz. Bilincli bir sekilde ayrilin derim

Kendisini cok seviyorum ayrilik deyince bogazim dugumleniyor .. :( bende farkindayimda ama hem kiskanc oldugum icin hemde o bazi huylarini degistirmedigi normal buldugu icin cok catisma icindeyiz :((((

Kendisini cok seviyorum ayrilik deyince bogazim dugumleniyor .. :KK43: bende farkindayimda ama hem kiskanc oldugum icin hemde o bazi huylarini degistirmedigi normal buldugu icin cok catisma icindeyiz :KK43:(((
Insan huylarini degistiremez ki

Ya sevgilini boyle kabul edeceksin ya onu bunaltip senden sogutacaksin karar senin.

Bu beddualardan sonra saglikli bir iliski yurutebileceginizi dusunemiyorum

Çok agir tartişmalar yaşayip yoluna devam edem insanalr gördüm bu hayatta ben bu sabah büyüttügüm için özür diledim oda snlayişla karşıladı ve bariştik sizce yürütülmeyecek bir derecedemi

Gözlerine mil çekin.Tövbe yarabbim.
Yapacak olan adam merak etmeyin sizin yanınızda olmadığı an fırsatını bulup zaten yapar.
Bu kadar sana güvenmiyorum mesajın vermeyi hiçbir ilişkide sağlıklı bulmuyorum.

Gözlerine mil çekin.Tövbe yarabbim.
Yapacak olan adam merak etmeyin sizin yanınızda olmadığı an fırsatını bulup zaten yapar.
Bu kadar sana güvenmiyorum mesajın vermeyi hiçbir ilişkide sağlıklı bulmuyorum.

Haklisiniz çok yaptiğim içinde bunaldi kendisi artik bardak taşti kaldiramiyoruö güvensizliklerini diyor konuşup anlaşiyoruz ben yine kontrol ediyorum bakiyormu diye bakiyor o an bende film kopuyor belki kötü niyetle bakmiyordur ama ne biliyim ben sorunluyum sanirim gelemiyorum bi kadina bakmasina yapicak ztn yapar haklisinz

bende aynı senin gibi böyle şeylerden çok rahatsız olan bir insanım
kendimi değiştirmek istiyor muyum bilemiyorum ama hayatıma aldığım adamın bana her şeyiyle sadık olmasını istiyorum
açıkçası yanımda da başkasına tekrar tekrar bakan bir erkeği yakıştırmam
bence ayrıl, çünkü içinden ne düşündüğünü malesef bilemiyoruz ve böyle ancak kendimize büyük zararlar veriyoruz
benimde eski sevgili öyle bir modeldi
baştan aşağı güzeli çirkini mutlaka süzerdi
oldukça rahatsız olurdum belirtirdim de ama
bence sen haklısın, ömür boyu çekilecek dert değil.
düşündükçe tekrar sinirleniyorum

Evt insanlari incelemeyi seviyomuş öyle diyo .
Napsam bilmiyorum bugüne kdr beni çok çekti yalan yok yapcak kişi çoktan gidp yapardı ama birine baktiğini görünce bende film kopuyor :( saldirganlaşip ağir konuşuyorum kendimi düzeltme karari aldim ben sanirim çok fazla takilmicam

Çok agir tartişmalar yaşayip yoluna devam edem insanalr gördüm bu hayatta ben bu sabah büyüttügüm için özür diledim oda snlayişla karşıladı ve bariştik sizce yürütülmeyecek bir derecedemi

Cok agir tartismalar yasayipta yoluna devam insanlar tabikide var ama cok fazla yuzgoz olundugu için ilerde mutlaka patlak veriyorlar. Iliskinize asla müdahale edemeyiz kimsenin haddine degil. Ben sadece naçizane fikrimi sundum

Bakış var bakış var dönüp bakmıyor diyosun sen de zaten napsın at gözlüğü mü taksın adam.Ne yere bakıp alttan alta yapmadığı kalmayanlar var böyle basit şeylerle bunaltmayın insanları yazık günah.Haklı sevgilin ama yine kavga edeceksen barışma

Öz güven eksikliğiniz var, hatta öz güveniniz yok bile bence. Baktığı kadınlara bakıp neyim eksik diye düşünüyorsanız cidden sorun sizde. Ki insan bakabilir etrafına. Göz hapsine mi sokacaksınız? Haksızsınız konu sahibi.

Öz güven eksikliğiniz var, hatta öz güveniniz yok bile bence. Baktığı kadınlara bakıp neyim eksik diye düşünüyorsanız cidden sorun sizde. Ki insan bakabilir etrafına. Göz hapsine mi sokacaksınız? Haksızsınız konu sahibi.

üzgünüm ama cidden özgüven eksiliğim var :((( aslında çevremden sürekli pozitif şeyler duyanbiriyim ama asla aynaya bakınca kendimi seven biri olamadım:( tekrar tekrar bakmiyor ama kadınlara baktiğini farkedebiliyorum.sorun gerçekten bende olabilir ilişki başindan beri güvenemedim ona

Back