• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah belani versin dedi..

Bakış var bakış var dönüp bakmıyor diyosun sen de zaten napsın at gözlüğü mü taksın adam.Ne yere bakıp alttan alta yapmadığı kalmayanlar var böyle basit şeylerle bunaltmayın insanları yazık günah.Haklı sevgilin ama yine kavga edeceksen barışma

geçenlerde arkası dönük biri 2 kere baktiğini farkettim ondan beri gicik oldum hep kontrol ediyorum normalde etrafini kesen biri değil ama inceleyen biri

üzgünüm ama cidden özgüven eksiliğim var :KK43:(( aslında çevremden sürekli pozitif şeyler duyanbiriyim ama asla aynaya bakınca kendimi seven biri olamadım:KK43: tekrar tekrar bakmiyor ama kadınlara baktiğini farkedebiliyorum.sorun gerçekten bende olabilir ilişki başindan beri güvenemedim ona
Hangimiz karşı cinse dikkat etmiyoruz ki? Hiç mi beğendiğiniz, dikkatini çeken bir erkek yok? Sorun bakması değil sizin içinizde olan bir sorun bence. Bunu aşmanız gerek

i
Hangimiz karşı cinse dikkat etmiyoruz ki? Hiç mi beğendiğiniz, dikkatini çeken bir erkek yok? Sorun bakması değil sizin içinizde olan bir sorun bence. Bunu aşmanız gerek

oluyor tabi illa ama ben kendimi bildiğim için sorun olmuyor tabi belkide karşi tarafta öyle ama bu özgüven problemi yüzünden ne pozisyonlara geliyoruz tahmin edemezsiniz büyük bi problem yok ama sürekli onun birşeyini bulup bi kavga çikariyorum yeri geliyo hakliyim yeri geliyo haksizim bilmiyorum kendimi değiştirmezsem sevgide bir yere kdr diyor erkek arkadaşim. değiştirmeye çalişicam inşllh ama sürekli onun kadinlari beğendiğini işte baktiğini beni yeterli görse bakmayacağini düşünüyorum tek biriyle yetinemiyormuki diyorm

i

oluyor tabi illa ama ben kendimi bildiğim için sorun olmuyor tabi belkide karşi tarafta öyle ama bu özgüven problemi yüzünden ne pozisyonlara geliyoruz tahmin edemezsiniz büyük bi problem yok ama sürekli onun birşeyini bulup bi kavga çikariyorum yeri geliyo hakliyim yeri geliyo haksizim bilmiyorum kendimi değiştirmezsem sevgide bir yere kdr diyor erkek arkadaşim. değiştirmeye çalişicam inşllh ama sürekli onun kadinlari beğendiğini işte baktiğini beni yeterli görse bakmayacağini düşünüyorum tek biriyle yetinemiyormuki diyorm
Doğru söylüyor, kimse kendisine ve erkek arkadaşına güvenmeyen biriyle birlikte olmak istemez. Hatta psikolojik olarak onu buna itiyor bile olabilirsin. Hatalarının farkına varmazsan uzun sürmez ilişkiniz bence. Psikolojik yardım alabilirsin, tek başına olmuyor belli ki.

Doğru söylüyor, kimse kendisine ve erkek arkadaşına güvenmeyen biriyle birlikte olmak istemez. Hatta psikolojik olarak onu buna itiyor bile olabilirsin. Hatalarının farkına varmazsan uzun sürmez ilişkiniz bence. Psikolojik yardım alabilirsin, tek başına olmuyor belli ki.

bu sabah başladım sayilir yardim için.şuan çalişmadiğim için devlet hastanesine gittim ve sorunum özgüvensizlik ve takinti saplanma hali olduğunu söyledi. Mmpı diye bir test istedi ve benim kaygilarimdan biraz rahatlatacak bi antidepresan verdi.
hayirlisi :(

bu sabah başladım sayilir yardim için.şuan çalişmadiğim için devlet hastanesine gittim ve sorunum özgüvensizlik ve takinti saplanma hali olduğunu söyledi. Mmpı diye bir test istedi ve benim kaygilarimdan biraz rahatlatacak bi antidepresan verdi.
hayirlisi :KK43:
Ne güzel işte, sevindim çözüme adım atmana. Kişisel gelişime de yönelebilirsin bu sırada. Geçer merak etme, sen elinden geleni yap da :)

Ne güzel işte, sevindim çözüme adım atmana. Kişisel gelişime de yönelebilirsin bu sırada. Geçer merak etme, sen elinden geleni yap da :)

çok teşekkür ederim dertleşmekte inanilmaz iyi geliyor burada olsa bile geçici bile olsa motive oluyorum

bu konuda ne derece takıntılısınız bilemem ama oda baktıgını kabul ediyor demekki gercekten bakıyor o niye bu niyet diye birsey varmı yahu esimle dısarı cıktıgımda cevrede erkek kadın bir suru insan goruyorum birine gozu dikersem esimde farkeder noluyor der veya aynısını o yapsa aa ama ben o niyetle bakmadım olayı bana sacma geliyor bir defa olur anlarım ama devamlı boyleyse hos degil allah belanı versin diyen bir adamdan da hayır gelmez

çok teşekkür ederim dertleşmekte inanilmaz iyi geliyor burada olsa bile geçici bile olsa motive oluyorum
Aklı başında birisiniz, kendinize güvenmemek için hiçbir sebebiniz yok :) Rica ederim, umarım kalıcı çözümleriniz olur :)

Neden kendinize haksızlık yapıp sevgilinizin hastasın sen kendını düzelt gibi ithamlarına boyun eğiyorsunuz ? Bir kaç kere soyledınız,baktınız olmadı mı, aynı şeyi yapın.Siz de yanınızdan geçenlere bakın ama bunu inadına yapar gibi değil,gerçekten farkında değilmişsiniz gibi yapın.Belki anlar sizin düşündüğünüzü. Ama asla özgüveniniz yerle bir olmasın,ne demek yanı özguven eksıklıgı var bende.

Ha benım şahsı düşüncemi sorarsanız, ya ömür boyu bunu kabul edip, bu deveyi güdüceksiniz yada bu diyardan gideceksınız.Erkeklerı çok önemseyip de hep bi taraflarını kaldıran yine biz kadınlar.

Peki sizce haklimi benmi pireyi deve yapiyorum
Eger normal bakiyorsa gorus alaninda ise evet hakli. Bende etrafimi incelerim erkeklerin bazen ceketti ayakkabisi vs dikkatimi ceker bakarim caktirmadan incelerim. Onemli olan niyet yani ever sevgilin oz. Kizlara bakiyorsa sikinti .

kedi kopek kus kadin erkek cocuk vs inceliyorsa sen sikintisin.

Bence çok abartiyorsun gibi geldi insalnar hep göz göze gelirse maleelsef istem dışı oluyor kafasını çevirip devamlı mı bakıyor peki yoksa geçerken ani birşey mı

Okurken beni bile bunalttın :)

Ben de kadın erkek yaşlı genç kedi köpek dağ taş ayrımı yapmadan gözümün görebildiği her şeye sapık gibi bakarım. Çünkü merak ediyorum. Beni seven böyle sevdi..

merhaba
Cok uzatmadan konuma gecmek istiyorum yorumlarinizi merak ediyorum.
Sevgilimin baska kizlara baktigini dusunuyorum.bi kac kez yakaladim ve bu konuda ciddi bunaltiyorum onu , gercekten refleks sen hic mi gelmiyosun biriyle goz goze diyor,bir de benim coluga cocuga adama kadina daga tasa herseye bakip incelemeyi sevdigimi biliyorsun nerden biliyorsun o niyetle baktigimi diyor evet gercekten niyetini bilemiyorm fakat ben boyle denk geldikce delircek gibi oluyorum ve ona sariyorum iyice.
Bu konunun uzerine konusup tartisiyoruz beni ikna ediyor barisiyoruz sonr sonumuzden hop bir kiz geciyor yine bakiyor. Kafasini cevirip tekrar tekrar bakmiyor ama bi kez olsada bakiyor goruyorum. Yaninda ben varim onlardan biseyimmi eksik yetersiz miyim neyim yani neden bakiyorsun diyorum. sen bana alenen serefsiz demek istiyorsun yanimda bi kiz varken neden bakayim o niyetle bakmiyorum dedi. İsrarla bunu savunuyor.
En son tartisip tekrar baristik yine bi kiz gecti onumuzden yine bakti ben buna sardim bana saydirdi Allah gercekten belani versin ben bisey demiyorum sana bu ne sacmalik biz seninle ne konustuk anlamiyormusun benim hakkimi yiyorsun resmen gercekten hakkimi yiyenin Allah belasini versin dedi bende Allah senin belani versin diyip konusmayi kestim siz olsaniz napardiniz sevgilim hakli mi ben mi buyutuyorum gercekten taktim bu konuya buyutuyorumda ama boylemi konusmasi gerekirdi ? Sen hastasin git tedavi ol diyor benide delirteceksin diyor :KK43:(((

Szi hasta degilsiniz o bir VOYEUR (dikizleme hastasi).
Oradan kacarak uzaklasir bir daha gorusmezdim bu adamla.
Erkeklerin TRde yetisme bicimi boyle genellikle.
Tekrar soyluyorum, sizlere yabanci erkek arkadas lazim, cok ciddiyim.

Kendisini cok seviyorum ayrilik deyince bogazim dugumleniyor .. :KK43: bende farkindayimda ama hem kiskanc oldugum icin hemde o bazi huylarini degistirmedigi normal buldugu icin cok catisma icindeyiz :KK43:(((

Bence siz simdiden ayrilin, hic geregi yok strese girmeye. Bakan adan asla asla size baglanamaz. En kisa firsatta yeni maceralara acilir.

Szi hasta degilsiniz o bir VOYEUR (dikizleme hastasi).
Oradan kacarak uzaklasir bir daha gorusmezdim bu adamla.
Erkeklerin TRde yetisme bicimi boyle genellikle.
Tekrar soyluyorum, sizlere yabanci erkek arkadas lazim, cok ciddiyim.

Bakin burdaki hanimlarda insanlara erkekelre baktiklarini incelediklerini söylüyorlar erkek arkadaşiminda böyle olma ihtimali yokmu ona güvenmek istiyorum :(((

Bence siz simdiden ayrilin, hic geregi yok strese girmeye. Bakan adan asla asla size baglanamaz. En kisa firsatta yeni maceralara acilir.

ben açik konuşayim erkek arkdaşim istemedği biriyle birlikte olacak biri değil benim rahatsiz olduğum benden başka kadinlra bakmasin kafasi yüzünden acaba öylemidir kötü niyetli değilmidir diye emin olamadğimdan birazda benim özgüvensizliğim açik konuşmak gerekirse :(((

Bence çok abartiyorsun gibi geldi insalnar hep göz göze gelirse maleelsef istem dışı oluyor kafasını çevirip devamlı mı bakıyor peki yoksa geçerken ani birşey mı

Ne söyleyeyim devamli birini keser gibi bakmiyor ama önünden geçen birine bakiyor abarttiğimi bende düşünüyorum ama bi yandsnda diyorumki niye bakiyorki ben kimseye bakmiyorjm ama o yokken illa göz göze geldiğim birileri oluyor elbette kötü niyey değil ama ben kendi özgüvensizliğimdne belkide acaba güzeller diymei bakiyor neden böyle yapuior demekten alamiyorum kendimi

Okurken beni bile bunalttın :)

Ben de kadın erkek yaşlı genç kedi köpek dağ taş ayrımı yapmadan gözümün görebildiği her şeye sapık gibi bakarım. Çünkü merak ediyorum. Beni seven böyle sevdi..

Gerçekten mi ? Bunu duyduğuma sevndim çünkü sevglimden bir türlü emin olamiyordum kendi güvensizliğimin büyük payı var ama ne bilym insan üzülüyor bakiyormu diye kontrol ederken çünkü .. Demekki normal dikkatli bakanlarda varmiş sizde öyleyim diyorsunuz

Back