• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah belani versin dedi..

sevilayoss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2017
33
6
1
32
merhaba
Cok uzatmadan konuma gecmek istiyorum yorumlarinizi merak ediyorum.
Sevgilimin baska kizlara baktigini dusunuyorum.bi kac kez yakaladim ve bu konuda ciddi bunaltiyorum onu , gercekten refleks sen hic mi gelmiyosun biriyle goz goze diyor,bir de benim coluga cocuga adama kadina daga tasa herseye bakip incelemeyi sevdigimi biliyorsun nerden biliyorsun o niyetle baktigimi diyor evet gercekten niyetini bilemiyorm fakat ben boyle denk geldikce delircek gibi oluyorum ve ona sariyorum iyice.
Bu konunun uzerine konusup tartisiyoruz beni ikna ediyor barisiyoruz sonr sonumuzden hop bir kiz geciyor yine bakiyor. Kafasini cevirip tekrar tekrar bakmiyor ama bi kez olsada bakiyor goruyorum. Yaninda ben varim onlardan biseyimmi eksik yetersiz miyim neyim yani neden bakiyorsun diyorum. sen bana alenen serefsiz demek istiyorsun yanimda bi kiz varken neden bakayim o niyetle bakmiyorum dedi. İsrarla bunu savunuyor.
En son tartisip tekrar baristik yine bi kiz gecti onumuzden yine bakti ben buna sardim bana saydirdi Allah gercekten belani versin ben bisey demiyorum sana bu ne sacmalik biz seninle ne konustuk anlamiyormusun benim hakkimi yiyorsun resmen gercekten hakkimi yiyenin Allah belasini versin dedi bende Allah senin belani versin diyip konusmayi kestim siz olsaniz napardiniz sevgilim hakli mi ben mi buyutuyorum gercekten taktim bu konuya buyutuyorumda ama boylemi konusmasi gerekirdi ? Sen hastasin git tedavi ol diyor benide delirteceksin diyor :((((

Bence de tedavi ol .
Hayır doğal olarak kişinin çevresine gözü değer .
Özellikle uzun uzun bakar yada kafasını çevirip çevirip bakar o ayrı ama öyle bir şeyde yok .

Adam en sonunda kendine Ş...fs*z demiş yine devam etmişsiniz.

Bedualar tasvip edilesi değil ama sizin tavrınızda sizde bir şeylerin kompleksi olduğunu düşündürüyor .

İnsan önünden geçenlere bakar.

Doğal bir mekanizma.

Çevresinde olanları bilmek, anlamak ister.

Adam muhtelemen çöp kutusunun yanından geçerken, kedi çıkar mı diye de bakıyordur.

Ama ona takmıyorsunuz mesela. Kadınlara takıyorsunuz.

Neyse, ben de öyleyim, insanları incelerim bile hatta.

Çünkü keyifli bir şey.

Icini acip bakamiyoruz ki sevgilinin. Nereden bilelim? Kotu niyetle ve devamli baktigindan emin olsam ayril derim, yok tesadufen bakiyorsa tedavi ol derim sana.

Sizde özgüven eksikliği var sanırım. Hayat böyle çok zor olur. Varliginizla bir insanı rahatsız ediyorsanız gittiginizde arkanızdan oh be der. Hele ki bu konuda normal davranan birini bulursa yokluğunuza sukreder. Sonuçta kaybeden siz olursunuz.

Bakarsa baksın. Siz bakmiyor musunuz? Benim aklıma bile gelmiyor bakiyor mu diye kontrol etmek. Hatta bazen ben gösteriyorum dikkatimi çeken bir şey olduğunda. Televizyonda hiç görmüyor mu sanki? Ya da siz olmadığınızda bakmiyor mu?
Ona guvenmeyi denemeliydiniz. Öküz gibi bakmadiktan sonra anlık bakmalar çok insani. Bunaltmayin şu adamlari...

• Beğen
Reactions: KV_
adam haklı
şimdiden bunaltmaya başlamışsın
şimdi o niyetle bakmıyosa bile sayende o niyetle bakıcak artık
en azından yapayım bari her şekilde suçlanıyorum dicek
özgüven eksikliğinden bunlar hep

merhaba
Cok uzatmadan konuma gecmek istiyorum yorumlarinizi merak ediyorum.
Sevgilimin baska kizlara baktigini dusunuyorum.bi kac kez yakaladim ve bu konuda ciddi bunaltiyorum onu , gercekten refleks sen hic mi gelmiyosun biriyle goz goze diyor,bir de benim coluga cocuga adama kadina daga tasa herseye bakip incelemeyi sevdigimi biliyorsun nerden biliyorsun o niyetle baktigimi diyor evet gercekten niyetini bilemiyorm fakat ben boyle denk geldikce delircek gibi oluyorum ve ona sariyorum iyice.
Bu konunun uzerine konusup tartisiyoruz beni ikna ediyor barisiyoruz sonr sonumuzden hop bir kiz geciyor yine bakiyor. Kafasini cevirip tekrar tekrar bakmiyor ama bi kez olsada bakiyor goruyorum. Yaninda ben varim onlardan biseyimmi eksik yetersiz miyim neyim yani neden bakiyorsun diyorum. sen bana alenen serefsiz demek istiyorsun yanimda bi kiz varken neden bakayim o niyetle bakmiyorum dedi. İsrarla bunu savunuyor.
En son tartisip tekrar baristik yine bi kiz gecti onumuzden yine bakti ben buna sardim bana saydirdi Allah gercekten belani versin ben bisey demiyorum sana bu ne sacmalik biz seninle ne konustuk anlamiyormusun benim hakkimi yiyorsun resmen gercekten hakkimi yiyenin Allah belasini versin dedi bende Allah senin belani versin diyip konusmayi kestim siz olsaniz napardiniz sevgilim hakli mi ben mi buyutuyorum gercekten taktim bu konuya buyutuyorumda ama boylemi konusmasi gerekirdi ? Sen hastasin git tedavi ol diyor benide delirteceksin diyor :KK43:(((
Takinti haline getirmissin sen bunu

birbirinize yaptığınız dialoglara bi bak bi ilişkiye yakısıyomu sence.göz bu bakar belki öyle birşeydir.ama dersenki hissediyorum iyi niyetle bakmıyo ozaman ilişkiyi yürütmenin alemi Yok zaten

Anlamıyorum gerçekten yeni nesil gençleri ben..
Eskiden flört ettiğim hiçbir erkeğe baktığını düşünsem bile neden bakıyorsun nasıl bakarsın filan gibi sözler soyleyemezdim.Utanırdım bundan.gurursuz ve özgüvenini yitirmiş gibi görünmekten ödüm kopardı.
Hala ayniyim.19 yıldır evliyim eşimin gayri ihtiyari güzel bir kadın gördüğünde baktığını farkettigüm zaman(bazen ben bile bakarım çok ilgi çekici olanlara erkek yada kadın fark etmez)hiçbirşey demem.Yani illa aklından fesat duygular geçerek bakmıyor insan.
Bu kadar belli etmeyin duygularınızı.

Back