- 22 Aralık 2017
- 94
- 44
- 32
-
- Konu Sahibi Yeni-Gelin92
BOŞANIRDIM.
Hahahah çok şekersin. Onu demedim kız yanı nasıl bisey alırsin esininde gönlü oldu diyeBOŞANIRDIM.
Canim konuyu saptırmayalım. Siz olsanız ne yapardınız ikinizin de gönlü olsun diyeayyy ne kadar kötü eşin var
Hahahah çok şekersin. Onu demedim kız yanı nasıl bisey alırsin esininde gönlü oldu diye
Diyorum ben kıyamıyorum o kadar para harcamanı istemiyorum diye. Sene de bir kez soguk günün bisey olmaz diyor. Ama bizler ev hanımları hep düşünürüz ev kirası ev masrafları falan diye bilirsinOturur konuşurdum, bunda dert edecek birşey yok
BOŞANIRDIM.
Suan Zara dayım mont bakıyorum ama harap buralar. Aklımda bir çanta var en iyisi o sanırımHahah bence takı falan aldırabilirsin, sürekli takacağın kolye gibi.
Veya kışlık dolap düz kendine, bot, mont gibi şeyler...
yani ikibinlik bişey seç dese bana ben ya north face den mont ya da ps4 slim alırdım. neyi sevdiğine bağlıCanim konuyu saptırmayalım. Siz olsanız ne yapardınız ikinizin de gönlü olsun diye
Suan Zara dayım mont bakıyorum ama harap buralar. Aklımda bir çanta var en iyisi o sanırım
Pazar gecesi saat 12'den sonra açık Zara mı var?Suan Zara dayım mont bakıyorum ama harap buralar. Aklımda bir çanta var en iyisi o sanırım