Allah başka dert vermesin. Ama benimki de böyle bisey yardım edin

Merhaba kızlar bugün doğum günüm. Eşimle dün alışverişe çıktık bana hediyeler almak icin ( kendisi beceremem diye aldı zorla götürdü beni ) bana almak istediği seyler çok pahalıydı ve karar veremiyordum sonra baya surat yaptı eve geldim baya ağladım. Şimdi yine aldı getirdi bana alışveriş merkezine. Yine al diyor sana açık cek 2 bin tl kadar al ne alırsan diyor ( eşim çok duygusal romantiktir ama hediye İşini bilmediği icin kendim seçmemi istiyor) ama ben ona kıyamıyorum bana o kadar para harcasın istemiyorum gönlüm el vermiyor . Siz olsanız böyle durumda ne yaparsınız ?

Diyorum ben kıyamıyorum o kadar para harcamanı istemiyorum diye. Sene de bir kez soguk günün bisey olmaz diyor. Ama bizler ev hanımları hep düşünürüz ev kirası ev masrafları falan diye bilirsin

Hee kirada oturuyorsunuz birde üzerine 2 bin tl hediye teklif ediyor...

Ben 2 bin teklif ettiğine göre göze görünmeyen bir para olarak düşünmüştüm, farklı ihtiyaçlarınız varken böyle bir teklif geliyorsa ufak bir şey alıp bu bana yeterli hayatım vs. diyerek günü kapatabilirsin.

Ne kadar guzel seni mutlu etmek istemesi demek ki cok seviyor seni sende bintl kadarlik birsey begen esini kirma bence esinin kiymetini de bil gercekten seven insan esini mutlu etmek icin cabalar

X