- 22 Aralık 2017
- 94
- 44
- 32
-
- Konu Sahibi Yeni-Gelin92
Ya KESKe al sa 1 tl bile olsa koysun önüme al sana hediye desin ama bir sürü seçenek verdi sunu al bunu da al yanında . Hava atmak gibi bir derdim Yok kardeşim :)Çok kıyamıyorsan 5 tl'lik tişört al geç bacım. Adam 2 bin tl veriyor ne yapayım diyor. Hava atmak falan mı amaç?
Suan Zara dayım mont bakıyorum ama harap buralar. Aklımda bir çanta var en iyisi o sanırım
Bana çok çelişik geldiMerhaba kızlar bugün doğum günüm. Eşimle dün alışverişe çıktık bana hediyeler almak icin ( kendisi beceremem diye aldı zorla götürdü beni ) bana almak istediği seyler çok pahalıydı ve karar veremiyordum sonra baya surat yaptı eve geldim baya ağladım. Şimdi yine aldı getirdi bana alışveriş merkezine. Yine al diyor sana açık cek 2 bin tl kadar al ne alırsan diyor ( eşim çok duygusal romantiktir ama hediye İşini bilmediği icin kendim seçmemi istiyor) ama ben ona kıyamıyorum bana o kadar para harcasın istemiyorum gönlüm el vermiyor . Siz olsanız böyle durumda ne yaparsınız ?
Miktari neden belirtme gereği duydunuz.Merhaba kızlar bugün doğum günüm. Eşimle dün alışverişe çıktık bana hediyeler almak icin ( kendisi beceremem diye aldı zorla götürdü beni ) bana almak istediği seyler çok pahalıydı ve karar veremiyordum sonra baya surat yaptı eve geldim baya ağladım. Şimdi yine aldı getirdi bana alışveriş merkezine. Yine al diyor sana açık cek 2 bin tl kadar al ne alırsan diyor ( eşim çok duygusal romantiktir ama hediye İşini bilmediği icin kendim seçmemi istiyor) ama ben ona kıyamıyorum bana o kadar para harcasın istemiyorum gönlüm el vermiyor . Siz olsanız böyle durumda ne yaparsınız ?
Senin ne hediye istediğini biz nereden bilebiliriz peki "kardeşim" ?Ya KESKe al sa 1 tl bile olsa koysun önüme al sana hediye desin ama bir sürü seçenek verdi sunu al bunu da al yanında . Hava atmak gibi bir derdim Yok kardeşim :)
Pek dokunmaz canım çok şükür. Ama iste kadın beyni hep ya ilerde pişman olursam bu paraya ihtiyaç okursa diye . Umarım anlatabildim ne demek istediğimi2 bin adama dokunmazsa istediğini al.
Yok.Zorlanirsa gümüş taki vs alabilirsin.
Yanı siz belki bir fikir verirsiniz. Sunu al ev icin yada bunu al faydalı olur diye . Amin amin canim kimseye dert vermesin...Miktari neden belirtme gereği duydunuz.
Valla Allah başka dert vermesin size.
Adam akıllı derdiniz olsa baş edemezsiniz.
orası bariz belli canim. ya kekliyor. ya da hava atmaya çalışıyor. birincisi muhtemelenbende ciddi ciddi cvp verdim kekleniyoruz galiba
Neden fikir aliyorsunuz, kk ya girip fikir almak yerine Google anada miktarınıza göre hediyenizi seçin.Yanı siz belki bir fikir verirsiniz. Sunu al ev icin yada bunu al faydalı olur diye . Amin amin canim kimseye dert vermesin...
Benim aklıma fazla şey gelmez siz bisey diyin diye cinimSenin ne hediye istediğini biz nereden bilebiliriz peki "kardeşim" ?
Allah troll ün de zekisini versinPazar gecesi saat 12'den sonra açık Zara mı var?
Az önceki "bizler ev hanımları" yorumunla bunu birleştirerek diyorum ki sen fake'sin.
Altin al ozaman ileride para lazim olursa bozdurursun.Pek dokunmaz canım çok şükür. Ama iste kadın beyni hep ya ilerde pişman olursam bu paraya ihtiyaç okursa diye . Umarım anlatabildim ne demek istediğimi
Allah troll ün de zekisini versin
gece gece milletin isi gucu yok sanirimorası bariz belli canim. ya kekliyor. ya da hava atmaya çalışıyor. birincisi muhtemelen
Kiz en mantıklısı sen çıktın. Teşekkür ederimAltin al ozaman ileride para lazim olursa bozdurursun.
Ayrica simdi harcamasan adam kumbaraya mi atacak parayi ileride çıkarır kullanırız diye