Allah başka dert vermesin. Ama benimki de böyle bisey yardım edin

Çok kıyamıyorsan 5 tl'lik tişört al geç bacım. Adam 2 bin tl veriyor ne yapayım diyor. Hava atmak falan mı amaç?
Ya KESKe al sa 1 tl bile olsa koysun önüme al sana hediye desin ama bir sürü seçenek verdi sunu al bunu da al yanında . Hava atmak gibi bir derdim Yok kardeşim :)

Merhaba kızlar bugün doğum günüm. Eşimle dün alışverişe çıktık bana hediyeler almak icin ( kendisi beceremem diye aldı zorla götürdü beni ) bana almak istediği seyler çok pahalıydı ve karar veremiyordum sonra baya surat yaptı eve geldim baya ağladım. Şimdi yine aldı getirdi bana alışveriş merkezine. Yine al diyor sana açık cek 2 bin tl kadar al ne alırsan diyor ( eşim çok duygusal romantiktir ama hediye İşini bilmediği icin kendim seçmemi istiyor) ama ben ona kıyamıyorum bana o kadar para harcasın istemiyorum gönlüm el vermiyor . Siz olsanız böyle durumda ne yaparsınız ?
Bana çok çelişik geldi
Eşiniz size Doğum gününüzde 2.000 tl sunuyorsa demekki durumunuz iyi leblebi çekirdek parası gibi geliyor olmalı adam manyak mı siz fakirken size 2000 baysın doğumgünüzde
Siz o hediyeleri almamakla hata yaparsınız
Eşinizi para harcamaya alıştırmazsanız ki o size sunmuş o zaman bu sözümü unutmayın ki eşiniz ilerde 10 liranın hesabını yapar benden söylemesi

Merhaba kızlar bugün doğum günüm. Eşimle dün alışverişe çıktık bana hediyeler almak icin ( kendisi beceremem diye aldı zorla götürdü beni ) bana almak istediği seyler çok pahalıydı ve karar veremiyordum sonra baya surat yaptı eve geldim baya ağladım. Şimdi yine aldı getirdi bana alışveriş merkezine. Yine al diyor sana açık cek 2 bin tl kadar al ne alırsan diyor ( eşim çok duygusal romantiktir ama hediye İşini bilmediği icin kendim seçmemi istiyor) ama ben ona kıyamıyorum bana o kadar para harcasın istemiyorum gönlüm el vermiyor . Siz olsanız böyle durumda ne yaparsınız ?
Miktari neden belirtme gereği duydunuz.
Valla Allah başka dert vermesin size.
Adam akıllı derdiniz olsa baş edemezsiniz.

X