• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah başka dert vermesin. Ama benimki de böyle bisey yardım edin

Çok kıyamıyorsan 5 tl'lik tişört al geç bacım. Adam 2 bin tl veriyor ne yapayım diyor. Hava atmak falan mı amaç?
Ya KESKe al sa 1 tl bile olsa koysun önüme al sana hediye desin ama bir sürü seçenek verdi sunu al bunu da al yanında . Hava atmak gibi bir derdim Yok kardeşim :)

Merhaba kızlar bugün doğum günüm. Eşimle dün alışverişe çıktık bana hediyeler almak icin ( kendisi beceremem diye aldı zorla götürdü beni ) bana almak istediği seyler çok pahalıydı ve karar veremiyordum sonra baya surat yaptı eve geldim baya ağladım. Şimdi yine aldı getirdi bana alışveriş merkezine. Yine al diyor sana açık cek 2 bin tl kadar al ne alırsan diyor ( eşim çok duygusal romantiktir ama hediye İşini bilmediği icin kendim seçmemi istiyor) ama ben ona kıyamıyorum bana o kadar para harcasın istemiyorum gönlüm el vermiyor . Siz olsanız böyle durumda ne yaparsınız ?
Bana çok çelişik geldi
Eşiniz size Doğum gününüzde 2.000 tl sunuyorsa demekki durumunuz iyi leblebi çekirdek parası gibi geliyor olmalı adam manyak mı siz fakirken size 2000 baysın doğumgünüzde
Siz o hediyeleri almamakla hata yaparsınız
Eşinizi para harcamaya alıştırmazsanız ki o size sunmuş o zaman bu sözümü unutmayın ki eşiniz ilerde 10 liranın hesabını yapar benden söylemesi

Merhaba kızlar bugün doğum günüm. Eşimle dün alışverişe çıktık bana hediyeler almak icin ( kendisi beceremem diye aldı zorla götürdü beni ) bana almak istediği seyler çok pahalıydı ve karar veremiyordum sonra baya surat yaptı eve geldim baya ağladım. Şimdi yine aldı getirdi bana alışveriş merkezine. Yine al diyor sana açık cek 2 bin tl kadar al ne alırsan diyor ( eşim çok duygusal romantiktir ama hediye İşini bilmediği icin kendim seçmemi istiyor) ama ben ona kıyamıyorum bana o kadar para harcasın istemiyorum gönlüm el vermiyor . Siz olsanız böyle durumda ne yaparsınız ?
Miktari neden belirtme gereği duydunuz.
Valla Allah başka dert vermesin size.
Adam akıllı derdiniz olsa baş edemezsiniz.

Pek dokunmaz canım çok şükür. Ama iste kadın beyni hep ya ilerde pişman olursam bu paraya ihtiyaç okursa diye . Umarım anlatabildim ne demek istediğimi
Altin al ozaman ileride para lazim olursa bozdurursun.
Ayrica simdi harcamasan adam kumbaraya mi atacak parayi ileride çıkarır kullanırız diye

Back