Hanımefendi ev sahipleri aşevi mi? Ekonomiyi ev sahipleri mi düzenliyor anlaşılan sizin eviniz yok diye orta yerinizden çatlayacaksınız bu kadar kıskançlık olamaz.Benim halimde aglanacak bir şey yok Allah'a şükür ben sizin gibi sadece kendini düşünen bencil bı insan değilim durumu olan var olmayan var yarın sizin ne olcaginiz bellimi malım var diye güvenme toz duman oluverirz anlayamassin.
Aralarında vicdanlı merhametli olanda varEv sahipleri gözü dönmüş aç bilmem ne gibi keyfine göre kirayı yükseltiyor yazın yahu insanlara ses çıkaran hapse
Gurbetçi ne ya ne demek o söyler misinOlur ağlarım gurbetçi.
Kıskançlık yapmıyorum genel olarak konuşuyorum sizin nasıl söz hakkınız varsa benim de kendi düşüncemi belirtme hakkım var evet evim yok henüz yeni evliyim sizin eviniz malınız olmuş ama vicdan yoksunusunuz siz gibi geri kafalılar yüzünden bu ülke ilerleyemiyor zaten böyle devam edin belki ölunce kaç tane evin vardı diye sorarlar size ahirette ... Sizin gibi had bilmezlere ayıracak vaktim yokHanımefendi ev sahipleri aşevi mi? Ekonomiyi ev sahipleri mi düzenliyor anlaşılan sizin eviniz yok diye orta yerinizden çatlayacaksınız bu kadar kıskançlık olamaz.
Almanya da çalışmak için gelebilir miyizAbi o kadar benciller ki agla haline yazmış çünkü tuzu kuru ben Almanya’da lüks sayılacak eve 1000 Euro kira veriyorum ve Gül gibi geçiniyorum ama Türkiye için çok üzülüyorum ve sahipleri iyi okay kirayı senelik zamma göre yükseltirler ok yahu köpek baglasan durulmayacak evlere ne fiyatlar istiyorlar kimse kusura bakmasın okadar para verecekse temiz bir evde oturmak insanın hakkıdır
Yorumlar rezalet kendi haline ağla diyen asıl sen otur Türkiye’nin haline ağla Euro 42 oldu
Sesiniz geliyor duyuyor musunuz ? Hav hav havvv diye ahahhaKıskançlık yapmıyorum genel olarak konuşuyorum sizin nasıl söz hakkınız varsa benim de kendi düşüncemi belirtme hakkım var evet evim yok henüz yeni evliyim sizin eviniz malınız olmuş ama vicdan yoksunusunuz siz gibi geri kafalılar yüzünden bu ülke ilerleyemiyor zaten böyle devam edin belki ölunce kaç tane evin vardı diye sorarlar size ahirette ... Sizin gibi had bilmezlere ayıracak vaktim yok
Vardır elbet amcamın 14 yıldır kiracısı aynı aile aile dostu oldular fiyatları tabikide o da yükseltiyor ama asla aile zor durum da kalacak kadar değilAralarında vicdanlı merhametli olanda var
İş başvurusunu polanya ya yapmanızı tavsiye ederim genel de insanlar Polonya üzerinden Almanya’ya geliyor artık sınırlar çok korunuyorAlmanya da çalışmak için gelebilir miyiz
Çok zor ya düzelir diye bekliyor herkes valla gidişat berbatBen hem ev sahibi, hemde kiracıyım iki taraftanda bezmiş olanım yani.
Kimsenin, benim bile 4 duvarım o paralar etmez.
ama maalesef bu ne kiracının nede ev sahibinin suçu.
Ev sahibime kızsam elektrik, su dogalgaz vs yerinde durmuyor adam ne yapsın.
Kiracıma kızsam adam ne yapsın açmı kalsın, kendime kızıyorum zamaninda tasinirken evimi satacagim ev alacagim dedigimde milleti dinleyip vazgectigim icin.
Maalesef Türkiye de davalar çok yavaş sonuçlanıyor. Geç olsun, güç olmasın kafasındayım mecburen.Elhamdülillah ev sahibiyiz Ankara'nın merkezi semtlerinden birinde 4+1 evde oturan kiracımız daha bu ay kirasını 10.000 lira yaptı. 5 yılı geçtik emsal davası açtık dava yaklaşık 2 yıl sürdü. Emsal kararı daha henüz kiraya yansımadı bir de onunla uğraşıyoruz. Kendilerinin savunması yıllardır "her şeyin fiyatı çok pahalı" sürekli bir acıtasyon ve kirayı geciktirme. Pahalı diye ekmek almaktan vazgeçmeyen veya maaşlarına zam talep eden devlet memuru kiracımız konu başkasının hakları olunca sırra kadem basıyorlar.
Siz ev alın 5000 liraya kiraya verin. El kesesinden ağalık olmaz.Sizde ev sahibisiniz heralde kuyruk acınız olduğuna göre zaten ederi 15 olan evlere kimsenin lafı yok ama bazıları köpek bağlasan durmayacak eve 15 istiyor bu vicdansizlik değilse ne herkez ederi neyse onu yapsın ona sözümüz yok zaten mesela 1+1 eve 25 lira vermek sizin zorunuza gitmezmiydi ?
Tabi canım insanlar yıllarca didinip çalışarak aldığı evi ,zaten ihtiyaçtan ihtiyaç sahipleri için alıyor. İhtiyaç sahibi gelse de ben de neredeyse bedavaya oturtsam diyor.Benim halimde aglanacak bir şey yok Allah'a şükür ben sizin gibi sadece kendini düşünen bencil bı insan değilim durumu olan var olmayan var yarın sizin ne olcaginiz bellimi malım var diye güvenme toz duman oluverirz anlayamassin.
Maalesef Türkiye de davalar çok yavaş sonuçlanıyor. Geç olsun, güç olmasın kafasındayım mecburen.Elhamdülillah ev sahibiyiz Ankara'nın merkezi semtlerinden birinde 4+1 evde oturan kiracımız daha bu ay kirasını 10.000 lira yaptı. 5 yılı geçtik emsal davası açtık dava yaklaşık 2 yıl sürdü. Emsal kararı daha henüz kiraya yansımadı bir de onunla uğraşıyoruz. Kendilerinin savunması yıllardır "her şeyin fiyatı çok pahalı" sürekli bir acıtasyon ve kirayı geciktirme. Pahalı diye ekmek almaktan vazgeçmeyen veya maaşlarına zam talep eden devlet memuru kiracımız konu başkasının hakları olunca sırra kadem basıyorlar.
Tabi canım insanların zaten tanımadıkları insanlara iyilik, merhamet borcu var.Tabi canım insanlar yıllarca didinip çalışarak aldığı evi ,zaten ihtiyaçtan ihtiyaç sahipleri için alıyor. İhtiyaç sahibi gelse de ben de neredeyse bedavaya oturtsam diyor.
Hep fırsatçılar hepp!!!Haklisin fırsatci cok
Bir de insanlar şunu unutuyor her kiraya verecek insanın sıcak parası yani nakit elinde bol olmayabilir. Ev sahibine de et pahalı, marketi çocuğunun ihtiyacı, kendi ihtiyacı sanki ev sahiplerine daha ucuz bir de üzerine fazla kira istiyorlarmış gibi davranıyorlar.Tabi canım insanların zaten tanımadıkları insanlara iyilik, merhamet borcu var.Herkes ikinci evi alınca kiracısının mali durumunu gözetmek zorunda.
Gerçekten bazı beklentiler o kadar uçuk ve hayalci ki şaşırıyorum. Kim neden tanımadığı insanları evladıymış gibi gözetsin, pamuklara sarsın ya?
Herkes tabi ki kendi kazancını düşünür. 10 kuruşun eksik olsa otobüse binemezsin ya da yarı maaş verseler 1 gün daha o iş yerinde çalışmazsın. İnsanlar da evini 3'te 1 fiyatına kiraya vermez.
Ona da şey diyorlar, kira bir gelir kapısı değildir ya da yatırım değildir vs.Bir de insanlar şunu unutuyor her kiraya verecek insanın sıcak parası yani nakit elinde bol olmayabilir. Ev sahibine de et pahalı, marketi çocuğunun ihtiyacı, kendi ihtiyacı sanki ev sahiplerine daha ucuz bir de üzerine fazla kira istiyorlarmış gibi davranıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?