Allah aşkına nedır bu kiralar

Hanımefendi ev sahipleri aşevi mi? Ekonomiyi ev sahipleri mi düzenliyor anlaşılan sizin eviniz yok diye orta yerinizden çatlayacaksınız bu kadar kıskançlık olamaz.

Ben hem ev sahibi, hemde kiracıyım iki taraftanda bezmiş olanım yani.
Kimsenin, benim bile 4 duvarım o paralar etmez.
ama maalesef bu ne kiracının nede ev sahibinin suçu.
Ev sahibime kızsam elektrik, su dogalgaz vs yerinde durmuyor adam ne yapsın.
Kiracıma kızsam adam ne yapsın açmı kalsın, kendime kızıyorum zamaninda tasinirken evimi satacagim ev alacagim dedigimde milleti dinleyip vazgectigim icin.

Olur ağlarım gurbetçi.
Gurbetçi ne ya ne demek o söyler misin

Kendi ülkesin de kiraya yeter diyen birisine git haline ağla diyecek kadar alçalacağıma gurbetçi neyse o olurum burda dogdum büyüdüm ikinci vatanım Türkiye siz anlamazsınız ben burdan empati yaparken aynı havayı soluduğu birisine git ağla diyen bir zigotla daha fazla muhattap olmaya gerek yok .

Hanımefendi ev sahipleri aşevi mi? Ekonomiyi ev sahipleri mi düzenliyor anlaşılan sizin eviniz yok diye orta yerinizden çatlayacaksınız bu kadar kıskançlık olamaz.
Kıskançlık yapmıyorum genel olarak konuşuyorum sizin nasıl söz hakkınız varsa benim de kendi düşüncemi belirtme hakkım var evet evim yok henüz yeni evliyim sizin eviniz malınız olmuş ama vicdan yoksunusunuz siz gibi geri kafalılar yüzünden bu ülke ilerleyemiyor zaten böyle devam edin belki ölunce kaç tane evin vardı diye sorarlar size ahirette ... Sizin gibi had bilmezlere ayıracak vaktim yok

Almanya da çalışmak için gelebilir miyiz

Sesiniz geliyor duyuyor musunuz ? Hav hav havvv diye ahahha

Aralarında vicdanlı merhametli olanda var
Vardır elbet amcamın 14 yıldır kiracısı aynı aile aile dostu oldular fiyatları tabikide o da yükseltiyor ama asla aile zor durum da kalacak kadar değil

Marketlerde ki hazır da bekleyen etiketleri unutmayın kendi milletini kazıklayan başka bir ülke var mı acaba

Kiralara çatı sistemi getirilmeli dicem de Türkiye de enflasyon 38.0 resmen rekor

Almanya da çalışmak için gelebilir miyiz
İş başvurusunu polanya ya yapmanızı tavsiye ederim genel de insanlar Polonya üzerinden Almanya’ya geliyor artık sınırlar çok korunuyor

Ve geri gönderiler aileler çok fazla oldu

Özellikle sagcı parti yükselişteyken

Mesleginiz varsa daha kolay olur hemşire özellikle

Çok zor ya düzelir diye bekliyor herkes valla gidişat berbat

Maalesef Türkiye de davalar çok yavaş sonuçlanıyor. Geç olsun, güç olmasın kafasındayım mecburen.

Bu arada ben de devlet memuruyum, maaşa zam anayasal hakkımız. Özel, devlet farketmez herkesin hakkı.

Tabii yıllık enflasyon yüzde yetmişlerdeyken, ve maaşa yüzde kırk beş oranında zam alınırken, ama yasa böyle deyip, kiraya yüzde yirmibeş zam yapmak, hiç bir vicdana ve hakka sığmaz .
Zaten bu yasa yüzünden kiracı, ev sahibi arasındaki anlaşmazlıklar ayyuka çıktı.

Siz ev alın 5000 liraya kiraya verin. El kesesinden ağalık olmaz.

Tabi canım insanlar yıllarca didinip çalışarak aldığı evi ,zaten ihtiyaçtan ihtiyaç sahipleri için alıyor. İhtiyaç sahibi gelse de ben de neredeyse bedavaya oturtsam diyor.

Maalesef Türkiye de davalar çok yavaş sonuçlanıyor. Geç olsun, güç olmasın kafasındayım mecburen.

Bu arada ben de devlet memuruyum, maaşa zam anayasal hakkımız. Özel, devlet farketmez herkesin hakkı.

Tabii yıllık enflasyon yüzde yetmişlerdeyken, ve maaşa yüzde kırk beş oranında zam alınırken, ama yasa böyle deyip, kiraya yüzde yirmibeş zam yapmak, hiç bir vicdana ve hakka sığmaz .
Zaten bu yasa yüzünden kiracı, ev sahibi arasındaki anlaşmazlıklar ayyuka çıktı

Yapacak bir şey yok kimseye bir şey söyleme hakkımız yok

Valla kıçı kırık bir araba aldım ona ödüyorum 25k kredi. Kiralardan bahsetmiyorum bile antalyayı bilmeyen yoktur. Seçimler ve sonuçları.

Tabi canım insanlar yıllarca didinip çalışarak aldığı evi ,zaten ihtiyaçtan ihtiyaç sahipleri için alıyor. İhtiyaç sahibi gelse de ben de neredeyse bedavaya oturtsam diyor.
Tabi canım insanların zaten tanımadıkları insanlara iyilik, merhamet borcu var. Herkes ikinci evi alınca kiracısının mali durumunu gözetmek zorunda.
Gerçekten bazı beklentiler o kadar uçuk ve hayalci ki şaşırıyorum. Kim neden tanımadığı insanları evladıymış gibi gözetsin, pamuklara sarsın ya?
Herkes tabi ki kendi kazancını düşünür. 10 kuruşun eksik olsa otobüse binemezsin ya da yarı maaş verseler 1 gün daha o iş yerinde çalışmazsın. İnsanlar da evini 3'te 1 fiyatına kiraya vermez.

Bir de insanlar şunu unutuyor her kiraya verecek insanın sıcak parası yani nakit elinde bol olmayabilir. Ev sahibine de et pahalı, marketi çocuğunun ihtiyacı, kendi ihtiyacı sanki ev sahiplerine daha ucuz bir de üzerine fazla kira istiyorlarmış gibi davranıyorlar.

Ona da şey diyorlar, kira bir gelir kapısı değildir ya da yatırım değildir vs. Hadi buyur. Yani kendi evinden gelen kiraya da güvenme diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…