- 1 Şubat 2021
- 1.283
- 5.397
- 108
İyi de 25 bin lira kirası olan daire site içerisinde mi, otoparklı mı ,hangi şehirde? bu detaydan hiçbirini bilmeden yorum yapmak çok afaki kalıyor.Sizde ev sahibisiniz heralde kuyruk acınız olduğuna göre zaten ederi 15 olan evlere kimsenin lafı yok ama bazıları köpek bağlasan durmayacak eve 15 istiyor bu vicdansizlik değilse ne herkez ederi neyse onu yapsın ona sözümüz yok zaten mesela 1+1 eve 25 lira vermek sizin zorunuza gitmezmiydi ?
Elhamdülillah ev sahibiyiz Ankara'nın merkezi semtlerinden birinde 4+1 evde oturan kiracımız daha bu ay kirasını 10.000 lira yaptı. 5 yılı geçtik emsal davası açtık dava yaklaşık 2 yıl sürdü. Emsal kararı daha henüz kiraya yansımadı bir de onunla uğraşıyoruz. Kendilerinin savunması yıllardır "her şeyin fiyatı çok pahalı" sürekli bir acıtasyon ve kirayı geciktirme. Pahalı diye ekmek almaktan vazgeçmeyen veya maaşlarına zam talep eden devlet memuru kiracımız konu başkasının hakları olunca sırra kadem basıyorlar.Ev sahibiyim. İstanbul 'un güzel bir semtinde , yeni binada kiracim 12 500 tl kira veriyor. İki yıl yüzde 25 zam yaptı. Yasalar böyle dedi. Karı koca çalışıyor, öğretmenler. Peki dedik, hiç üstelemedik.
Bir seneden az kaldı beş yılın dolmasına. Pusuya yattım, bekliyorum, hemen emsal davası açacağım. Bu beni hiç de vicdansız yapmaz. Yapıyor derseniz de hiç alınmam
Enflasyonun yüksek olmasının sebebi ev sahipleri değil.
Yahu ben sadece ev sahıbımı dedım ekonomıde öyle tabı. Üstüne bıde kıra maaşla bir nerdeyse.Evet eskiden evlerin ederi 200-300 bin ama suan en kötü ev 2,5 milyondan başlıyor 2+1.
Benim aylık kredi ödemem 17 bin.
Çocugumun dershanesi aylık 17500 tl.
Şimdi tek sorun gerçekten ev sahiplerinin vicdansızlığı mı ?
Kiralar geçen senelerin artış hız oranına göre daha durağan seyrediyor.Yahu ben sadece ev sahıbımı dedım ekonomıde öyle tabı. Üstüne bıde kıra maaşla bir nerdeyse.
Ne ev sahıbı korurmussunuz ya ben sadece ev sahıbı demedım bız dahada eziliyoruz yani onu dıyorum kiralar maaşa bir nerdeyseKiralar geçen senelerin artış hız oranına göre daha durağan seyrediyor.
Vicdansız dediginiz ev sahipleri de aynı ekonomi çarkında eziliyor.
O halde 6 aydır çalıştıgınız bir tekstil firmasından saçma sapan bir neden yüzünden ayrılmayacaktınız.Ne ev sahıbı korurmussunuz ya ben sadece ev sahıbı demedım bız dahada eziliyoruz yani onu dıyorum kiralar maaşa bir nerdeyse
Konuyu nereye getirdinız polemıye gırmek ıcın yazmadım ülkemızıb genel durumu fırsatcılarda çok. İse gerı döndüm ayrıca. Allah sızede bızede herkese kolaylık versın inş bendede ıkı çocuk varO halde 6 aydır çalıştıgınız bir tekstil firmasından saçma sapan bir neden yüzünden ayrılmayacaktınız.
İki maaşınız olacak ve en azından ödeme kolaylıgı sağlayacaktınız.
Ne yapalım benim de ev kredim bir ev kirası kadar 3 senedir.
Yumurta fiyatları da akıllanmadı.Herkez aç gözlü olmuş kimse hakkı hukuku düşünmüyor depremler seller oldu ev sahipleri akılla madi
Bizim birden fazla evimiz var, ağlamaya devamm.Bu üslupta birisine başka söylenecek söz yok kimse zorla oturtmuyor oturmayın o zaman.Sizde ev sahibisiniz heralde kuyruk acınız olduğuna göre zaten ederi 15 olan evlere kimsenin lafı yok ama bazıları köpek bağlasan durmayacak eve 15 istiyor bu vicdansizlik değilse ne herkez ederi neyse onu yapsın ona sözümüz yok zaten mesela 1+1 eve 25 lira vermek sizin zorunuza gitmezmiydi ?
Yumurta fiyatları da akıllanmadı.
Peynir fiyatları da.
O kadar depremseller, seller oldu gıda sektörü de bir akıllanmadı(!)
Haklisin fırsatci cokYumurta fiyatları da akıllanmadı.
Peynir fiyatları da.
O kadar depremseller, seller oldu gıda sektörü de bir akıllanmadı(!) gitti.
Siz de vermek zorunda değilsiniz ki. Yani beğenmediğiniz evi kiralamak zorunda mısınız?Sizde ev sahibisiniz heralde kuyruk acınız olduğuna göre zaten ederi 15 olan evlere kimsenin lafı yok ama bazıları köpek bağlasan durmayacak eve 15 istiyor bu vicdansizlik değilse ne herkez ederi neyse onu yapsın ona sözümüz yok zaten mesela 1+1 eve 25 lira vermek sizin zorunuza gitmezmiydi ?
Zamları Allah yapıyor isyan etmeyin sonü SilivriGerçekten artık yorulduk yahu nedir bu kiralar . Ev bakıyoruz en kötüsü bile 15 demeye başladı hiçmi insaf yok hıcmı vıjdan yok ekonomi zaten iyi değil bırde üstüne kiralar da artıkca arttı.
İnsanın içinde vicdan ve merhamet lazım ben çok gördüm para hırsı yüzünden evden atan ev sahipleriniZamları Allah yapıyor isyan etmeyin sonü Silivri
Abi o kadar benciller ki agla haline yazmış çünkü tuzu kuru ben Almanya’da lüks sayılacak eve 1000 Euro kira veriyorum ve Gül gibi geçiniyorum ama Türkiye için çok üzülüyorum ve sahipleri iyi okay kirayı senelik zamma göre yükseltirler ok yahu köpek baglasan durulmayacak evlere ne fiyatlar istiyorlar kimse kusura bakmasın okadar para verecekse temiz bir evde oturmak insanın hakkıdırBenim halimde aglanacak bir şey yok Allah'a şükür ben sizin gibi sadece kendini düşünen bencil bı insan değilim durumu olan var olmayan var yarın sizin ne olcaginiz bellimi malım var diye güvenme toz duman oluverirz anlayamassin.
Ev sahipleri gözü dönmüş aç bilmem ne gibi keyfine göre kirayı yükseltiyor yazın yahu insanlara ses çıkaran hapseBenim evim yer evi
İnsanın içinde vicdan ve merhamet lazım ben çok gördüm para hırsı yüzünden evden atan ev sahiplerini
Abi o kadar benciller ki agla haline yazmış çünkü tuzu kuru ben Almanya’da lüks sayılacak eve 1000 Euro kira veriyorum ve Gül gibi geçiniyorum ama Türkiye için çok üzülüyorum ve sahipleri iyi okay kirayı senelik zamma göre yükseltirler ok yahu köpek baglasan durulmayacak evlere ne fiyatlar istiyorlar kimse kusura bakmasın okadar para verecekse temiz bir evde oturmak insanın hakkıdır
Yorumlar rezalet kendi haline ağla diyen asıl sen otur Türkiye’nin haline ağla Euro 42 oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?