- 17 Aralık 2015
- 26.951
- 49.205
- 598
Düzelmez, boşa beklemeyinÇok zor ya düzelir diye bekliyor herkes valla gidişat berbat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düzelmez, boşa beklemeyinÇok zor ya düzelir diye bekliyor herkes valla gidişat berbat
Kirasını zaten düzgün ödemek zorunda.Benim lafım para için insanların eşyalarını sokağa atan devletin berliledigi zamdan daha yukarısında isteyen ev sahiplerine nasıl kiracının hakkı varsa ev sahibininde var tabi kiracı kirasini düzgün oduyorsa bişey denilmemeli
Siz alın 3 milyonluk evi de 6 binden oturtun kiracınızı. El malı üzerinden ahlak, vicdan satmak kolay.Kıskançlık yapmıyorum genel olarak konuşuyorum sizin nasıl söz hakkınız varsa benim de kendi düşüncemi belirtme hakkım var evet evim yok henüz yeni evliyim sizin eviniz malınız olmuş ama vicdan yoksunusunuz siz gibi geri kafalılar yüzünden bu ülke ilerleyemiyor zaten böyle devam edin belki ölunce kaç tane evin vardı diye sorarlar size ahirette ... Sizin gibi had bilmezlere ayıracak vaktim yok
Bazıları ödemiyorKirasını zaten düzgün ödemek zorunda.
Bu bahşedilmiş bir durum degil :)
Ahlak meselesi bazıları da hırsızlık yapıyor aynı şey. O kira ödemek lütuf değil zorunluluk ki kiracı çıkarmak kolay değilBazıları ödemiyor
Devletın belirdiği kıra oranı var onun uzerındekı zam yada artış yasal degıl ve haram..Tabi canım insanlar yıllarca didinip çalışarak aldığı evi ,zaten ihtiyaçtan ihtiyaç sahipleri için alıyor. İhtiyaç sahibi gelse de ben de neredeyse bedavaya oturtsam diyor.
Hanımefendi ben yeni binaları kastetmiyorum eski ve bakımsız evleri dedim sizin anlama kapisteniz bukadar mi düşükSiz alın 3 milyonluk evi de 6 binden oturtun kiracınızı. El malı üzerinden ahlak, vicdan satmak kolay.![]()
Yahu burada birisi konu açsa annem kayınvalidem yardım etmiyor diye hepimiz yardım etmek zorunda değil, yetişkin değilseniz ev kurmayın diye yazarız. Ama ev sahibi 40 kat el kiracının geçimini düşünsün istiyorlar. Sanki her ev sahibi Sabancı, koç gibi zengin. Kaldı ki zengin olsa bile kiracısından evladından daha çok sorumlu.Tabi canım insanların zaten tanımadıkları insanlara iyilik, merhamet borcu var.Herkes ikinci evi alınca kiracısının mali durumunu gözetmek zorunda.
Gerçekten bazı beklentiler o kadar uçuk ve hayalci ki şaşırıyorum. Kim neden tanımadığı insanları evladıymış gibi gözetsin, pamuklara sarsın ya?
Herkes tabi ki kendi kazancını düşünür. 10 kuruşun eksik olsa otobüse binemezsin ya da yarı maaş verseler 1 gün daha o iş yerinde çalışmazsın. İnsanlar da evini 3'te 1 fiyatına kiraya vermez.
Ben de ona anlam veremiyorum. Kimse sorumlusu olmadığı şeyi düşünmek zorunda değil ki. Elin adamından bunları beklemek abes bence de. Maaşının kirayı karşılamaması adamın sorunu değil ki. Şimdi bu durumda niye vicdansız oluyor, anlamadım.Yahu burada birisi konu açsa annem kayınvalidem yardım etmiyor diye hepimiz yardım etmek zorunda değil, yetişkin değilseniz ev kurmayın diye yazarız. Ama ev sahibi 40 kat el kiracının geçimini düşünsün istiyorlar. Sanki her ev sahibi Sabancı, koç gibi zengin. Kaldı ki zengin olsa bile kiracısından evladından daha çok sorumlu.
Emsallerine bakılır kiralarda. Kimse size "Ya benim dairem 20 yıllık, sen 3ten oturuver" demez haklı olarak. Kapasiteye hiç girmeyelim bence, muhtemelen o da terbiyeniz gibi, yani yok.Hanımefendi ben yeni binaları kastetmiyorum eski ve bakımsız evleri dedim sizin anlama kapisteniz bukadar mi düşük
Asıl sorumlulara ses çıkarmaktan daha güvenli ve kolay çünkü. Ev almak hiçbir zaman kolay değildi. Milletin dişinden tırnağından arttırdığıyla aldığı mala ortak olmak istiyorlar ve bu nedense sadece ev konusunda böyle. Gıda, giyim, ulaşım hiçbirisinde insanlar bu kadar hadsizce beklenti içine girmiyor.Ben de ona anlam veremiyorum. Kimse sorumlusu olmadığı şeyi düşünmek zorunda değil ki. Elin adamından bunları beklemek abes bence de. Maaşının kirayı karşılamaması adamın sorunu değil ki. Şimdi bu durumda niye vicdansız oluyor, anlamadım.
Ugrasma boyleleriyle benceEmsallerine bakılır kiralarda. Kimse size "Ya benim dairem 20 yıllık, sen 3ten oturuver" demez haklı olarak. Kapasiteye hiç girmeyelim bence, muhtemelen o da terbiyeniz gibi, yani yok.
Tutmayın hanımefendi. Eski bakımsız evi yeni ev fiyatına ilana koymuşlarsa siz de gider o paraya yenisini tutarsınız. Adamın evi de boş kalır. Kendi düşünsün.Hanımefendi ben yeni binaları kastetmiyorum eski ve bakımsız evleri dedim sizin anlama kapisteniz bukadar mi düşük
K*ton'un ceosuna gidip ne bu fiyatlar vicdansız diyeni görmedim ben mesela.Asıl sorumlulara ses çıkarmaktan daha güvenli ve kolay çünkü. Ev almak hiçbir zaman kolay değildi. Milletin dişinden tırnağından arttırdığıyla aldığı mala ortak olmak istiyorlar ve bu nedense sadece ev konusunda böyle. Gıda, giyim, ulaşım hiçbirisinde insanlar bu kadar hadsizce beklenti içine girmiyor.
Ben ev taşıdım adam 15binlira isteyince 4yil boş kaldı ne oldu biz tutunca 8bin tleye tuttuk bu kadar basitTutmayın hanımefendi. Eski bakımsız evi yeni ev fiyatına ilana koymuşlarsa siz de gider o paraya yenisini tutarsınız. Adamın evi de boş kalır. Kendi düşünsün.
Devlet kendi aldığı vergilere %100 üzerinde zam yaparken ev sahibine %25 sınırı koyduğu için ev sahipleri ne kadar yüksekten evi kiraya versem o kadar iyi diyor sonrasinda zaten enflasyon oranının altında zam yapabileceğiz diye.. beceriksiz adamlar piyasanın içinden geçtiler bedelini hep beraber ödüyoruzBenim lafım para için insanların eşyalarını sokağa atan devletin berliledigi zamdan daha yukarısında isteyen ev sahiplerine nasıl kiracının hakkı varsa ev sahibininde var tabi kiracı kirasini düzgün oduyorsa bişey denilmemeli
Bizim komşu 4 milyona ilan açmış, satamadı. Ama 4 milyon yazmakta serbest. Ha ev 4 milyon etmez evet, orası ayrı.Tutmayın hanımefendi. Eski bakımsız evi yeni ev fiyatına ilana koymuşlarsa siz de gider o paraya yenisini tutarsınız. Adamın evi de boş kalır. Kendi düşünsün.
Sitemdeki ev sahiplerinin büyük kısmı özellikle boş bırakıyor ki kiracılarla uğraşacağıma en azından boş kalır evim pislenmez eskimez diyorlarTutmayın hanımefendi. Eski bakımsız evi yeni ev fiyatına ilana koymuşlarsa siz de gider o paraya yenisini tutarsınız. Adamın evi de boş kalır. Kendi düşünsün.
Bosverin hanımefendi bunlar anlamaz anlayacak kapistede değiller Allah ıslah etsin başkada bişey demek istemiyorum siz bile Türkiye'nin halinden haberdarken bunlar işte klavyeden sallıyolar ona buna şurda yazdığım cümleye 1 beğeni 100 red geldi ülkenin haline birkez daha üzuldum şimdi gelir bunada sallarlar sallamaya devam edin bu ülkude hep birlikte yaşıyoruz bugün bizeyse yarın size NE OLDUM DEGİL NE OLACAGİM DEYİN ...Gurbetçi ne ya ne demek o söyler misin
Kendi ülkesin de kiraya yeter diyen birisine git haline ağla diyecek kadar alçalacağıma gurbetçi neyse o olurum burda dogdum büyüdüm ikinci vatanım Türkiyesiz anlamazsınız ben burdan empati yaparken aynı havayı soluduğu birisine git ağla diyen bir zigotla daha fazla muhattap olmaya gerek yok .