- 16 Aralık 2016
- 579
- 592
- 53
- Konu Sahibi kahveyokmu
-
Kek kalıbını yapmıyorsun değil mi? ben ilk kekimde unutmuştum. bi de fırının altına su koyabilirsin yumuşak kek için.Meraba arkadaşlar
Böyle dert olurmu demeyin lütfen.
Derdim kek börek yapamamak.
Nerde hata yapıyorum olmuyo olmuyo
Kek içi yapış yapış dışı kuru oluyo.
En iyi olmuş halide bayat ekmek gibi dağılıyo elle bile tutulmuyo.
Börekte aynı içi cıvık dışı kuru. Ve görüntü kötü
Arkadaşlar inanın çok canım sıkılıyo.
Misafir gelse strese giriyorum yapamadığım için elim ayağıma dolaşıyo.
Napim ben yaaa evime misafir çağıramıyorum becerisizlikten.
Lütfen yardım nerde hata yapıyorum
Ben fırın olayından anlamıyorum beybi kesin kanaatim buAnlattıklarına göre. Fırın dereceaini çok yüksek kullandığndan süphelendim canısı. Bnce az derecede pişirmeyi dene
Amaa hazırı kimse yemiyo deli oluyorumAmaannn tek derdin bu olsun ayol. Valla hamur işi yapamam olmuyo yani tarifede uysam,sanirsam severek yapmiyom5yil olmuştur ekmek yaptım kesmeyi bırak matkapla delmek imkansız ,o derece sert olmuştu . Yapmasını bilmiyorum ,aman yapsanda aynı para alsanda hiç uğraşamam onun sitresiyle
Kedi dili tarifi biliyomusunkahveyokmu
Sana birde pratik çok kolay tatlımsı bir tarif vereyim.
2 paket kırem şantiye 1 bardak süt ekle kıvama göre ekleyebilirsin biraz daha , katı olacak.
İstediğin bir bisküviyi küçük küçük kır fazla küçükde olmasın.(ben oreo kullanıyorum)
Kremşantiyle karıştır
Kek kalıbının içine jelatin koy genişce
Kremşantiyi içine koyup üzerini düzle kenardan sarkan jelatinle üzerini kapat dolaba koy
Misafirlerine ikram edeceğin zaman dolaptan çıkar geniş bir tabağa ters çevirip jelatini çıkar koy.Hemen yenilmesilazım erir yoksa, istediğin gibi kes istersen üzerine çikolata sosuyla çok ince çizgiler yapıp ikram ey
Evet biliyorum kedi diliyle ek yapıyorumKedi dili tarifi biliyomusun
:) :) :) aslında biri yapsa snn yanında en güzel sekilde öğrenirsin :)Ben fırın olayından anlamıyorum beybi kesin kanaatim bu
180 de yapmıştım en son
Tarif verirmisinEvet biliyorum kedi diliyle ek yapıyorum
En güzel fikir bu:) :) :) aslında biri yapsa snn yanında en güzel sekilde öğrenirsin :)
Veririm canım biraz işim var bekleticem seniTarif verirmisin
Canım bir tepsi ne alırsanTarif verirmisin
Canım bir tepsi ne alırsan
Kedi dillerini süte batırıp hemen çıkar alta diz üzerine krem şanti karıştırıp az labne ekleyip koy tekrar kedi dili ıslat üzerine koy.
Çikolata sosu hazırla biz tencerede ılık ken üzerine dök istersen içinede ekleyebilirsin az az soğukken
içli kofteKızlar sizin klasik misafir menünüz nasıl?
Hani herkesin fix bi menüsü olurya arada renklendirdiği.
Siz neler yapıyosunuz?
Ahahhh sende onlardan biri olursun usulüne göre tek tek uygulsrsan merak etmeTeşekkür ederim canım sağolasın.
Verdiğiniz bilgiler çok işime yarayacak.
En azından kedi dili olayında kabusum fırın yok
Allahım nasıl özeniyorum mutfağa girince çarçabuk döktüren hatunlara
Ayyy canım biraz zor ama inşallah diyelim.Ahahhh sende onlardan biri olursun usulüne göre tek tek uygulsrsan merak etme
Bende öyle derdim evlenmeden önce kahvaltılık türü anca hazırlardım bi evlendim kimseye sormadan internetten baka baka öğrendim..Ayyy canım biraz zor ama inşallah diyelim.
Bebişmi bekliyosun dikkatimi çekti
Bende yeni evli sayılırım neden senin gibi olmadımBende öyle derdim evlenmeden önce kahvaltılık türü anca hazırlardım bi evlendim kimseye sormadan internetten baka baka öğrendim..
Bebeğin kendisini bekliyoruz bu ay uğrarsa sevinicemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?