- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
- 133
- Konu Sahibi kahveyokmu
-
Tarifleri nerden alıyosun severek yaparsan zaten oluyor.Tarifte önemliMeraba arkadaşlar
Böyle dert olurmu demeyin lütfen.
Derdim kek börek yapamamak.
Nerde hata yapıyorum olmuyo olmuyo
Kek içi yapış yapış dışı kuru oluyo.
En iyi olmuş halide bayat ekmek gibi dağılıyo elle bile tutulmuyo.
Börekte aynı içi cıvık dışı kuru. Ve görüntü kötü
Arkadaşlar inanın çok canım sıkılıyo.
Misafir gelse strese giriyorum yapamadığım için elim ayağıma dolaşıyo.
Napim ben yaaa evime misafir çağıramıyorum becerisizlikten.
Lütfen yardım nerde hata yapıyorum
Fırında problem olmadığından eminim.Ayni firini baskasi kullanip basarili oldu mu veya sen baska bir firinda basarili sonuc almis miydin daha once? Belki firinda bir sorun var.
Canım sana kesin olumlu alacağın bir poğaça tarifi vereyim istersen misafirlerin bugün gelecekse kolay oluyorLütfen kızlar kimse yokmu siz gelmeden misafir gelcek
Hazır kek karışımları var tadı çok da güzel onlarla yap bence bir süre günü kurtarıyor ben de yapıyorum acil misafirim gelirse
İşte tarife birebir uymama rağmen böyle oluyo sonuç.Su anlattığından nerede hata yaptığını nasil bilelim. İnternette zilyon tane kek börek tarifi var. Tarife tam uymuyorsun sanirim, kendi göz kararin tutmuyorsa tariflere tam uyarak yapmaya çalış.
İşte tarife birebir uymama rağmen böyle oluyo sonuç.
Her tarifte sonuç aynı.
Kekte ısıtmıyorum fırını önceden çiğ kalıyo diye ama gene aynı
Bugün gelmeyecek ama ben şimdiden terlemeye başladım. Çok iyi olur tarifCanım sana kesin olumlu alacağın bir poğaça tarifi vereyim istersen misafirlerin bugün gelecekse kolay oluyor
Dışı pişiyo evet ama içi çiğ kalıyo haliyle içide pişsin derken dışından oluyorumKek yaparken fırının ısısını çok yükseltmeyin. İçi pişmeden dışı kurur yoksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?