9 Ocak yeni yarışmaKızlar yarışmaa oluyor mu yaaaaa
Sağol canım9 Ocak yeni yarışma
Şu anda kaç kilosun canım.... Benin’de ilk hedefim 64 sonra 58 sonraaaaaa 55 inşallah ... yaza kadar olurum diyorum ama bakalımBenim ilk hedefim 64 onu yakaladıgim zaman gerisi kolay
Slm bende migren ilaci kullaniyorum neden gec kilo veriyorsunuz ogrenebilirmiyim migren ilacinin etkisimi 3 gundur migren beni mahf etti sizede gecmis olsun74 kiloydum 68 oldum bir buçuk ayda ben migren ilacı kullanıyorum .Biraz geç kilo veriyorum .Ama olsun almaktan iyidir .Haftanın en az 5 günü 30 bazen 40 dakika koşu bandı yürüyüş yapıyorum.Benim hedefim 54 yada 55 gibi .60 kiloya gelince yavaslicam koruya koruya gidicem .Çünkü 60 ta tam 14 kilo vermiş olucam insalllah
Aleyküm selam metabolizmayi yavaşlatıyor.Ama ben egzersiz spor falan yapıyorum.Sizede çok geçmiş olsun .Ben tedavi görüyorum .1 yıl kadar sürecek 6 aydır çok şükür çok iyiyim .Sizede tavsiye ederim.Hic baş ağrım olmuyor.Benim migren ağrılarını çok aşırı olurdu.Slm bende migren ilaci kullaniyorum neden gec kilo veriyorsunuz ogrenebilirmiyim migren ilacinin etkisimi 3 gundur migren beni mahf etti sizede gecmis olsun
İnşallah en son 68,5 tim.Sonra diyete ara verdim .Reglide olucam .71 kiloyum .Tabi reglim bitince gercekten kaç kilo olduğum daha iyi belli olur.Şu anda kaç kilosun canım.... Benin’de ilk hedefim 64 sonra 58 sonraaaaaa 55 inşallah ... yaza kadar olurum diyorum ama bakalım
Kızlar yarışmaa oluyor mu yaaaaa
Günaydın kızlar bir hafta sonra regl olucam bittikten sonra ilk tartı günü geliyorumşu kalan kilolarıda verelim beraber C cizen_bayan Forever07 I IRMAKK70
oluyor canım 9 ocakta başlıyor
çok doğru bi karar ben seninle kapışırımm çünkü çoookkk güzel bi hedefim var
Kilolarımız aynı canım inşallah istediğimiz kiloya inerizİnşallah en son 68,5 tim.Sonra diyete ara verdim .Reglide olucam .71 kiloyum .Tabi reglim bitince gercekten kaç kilo olduğum daha iyi belli olur.
Akapunktur tedavisimi oliyorsunuz ben 6 yildir cekiyorum 6 gun surdugunu bilirim igneler haplar etki etmiyor artik akapunktur tedavisi migren ve zayiflama tedavisini ogrendim bir gorusecem insallah kokten tedavi edicidir .sizin tedaviniz neydi ogrenebilirmiyimAleyküm selam metabolizmayi yavaşlatıyor.Ama ben egzersiz spor falan yapıyorum.Sizede çok geçmiş olsun .Ben tedavi görüyorum .1 yıl kadar sürecek 6 aydır çok şükür çok iyiyim .Sizede tavsiye ederim.Hic baş ağrım olmuyor.Benim migren ağrılarını çok aşırı olurdu.
Peki ne ilac tedavisi cnm kokten geciyormuÖzel bir hastanede ilaç tedavisi oluyorum .İki ayda bir kontrole gidiyorum
Akapunktur migren tedavisi oluyormusuz o tedavide metebolizmayi hizlandirip zayiflatiyormus cokta hosuma gitti :)Özel bir hastanede ilaç tedavisi oluyorum .İki ayda bir kontrole gidiyorum