- 26 Temmuz 2018
- 1.202
- 4.770
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım regl'den dolayı oynama yoktur belki. Olup bittikten snra inş gzl bi rakam görürsn@Papatya gelini bugün sadece 30 dk spor yapabildim reglim baya yaklaştı .Pek keyfimde yoktu.Tartida zaten 69 da takıldı kaldı .Yani herşey yerinde ama tartıda yerinde iyice gerildim bende ne yapicam bilmiyorum.İnsallah düzelir .Diyet spor devam .bekliycem artık.
Günaydın , al bendende o kadar yaHerkese günaydınhic keyfim yok
Yaa evet haklısın bidaha yapmıcam@Papatya gelini aksam aksam yemissin yine, unuttun galiba senle koruma icin kapismadayiz hatirlatayim dedim Gec yiyeceksen bari ekmekli olmasin, sade tavuk ye, sebze yemegi ye, salata ye
Tabi kuzum sunun surasinda son 3 kilo kaldi vermemiz gereken bir an once verip kurtulalimYaa evet haklısın bidaha yapmıcam
İnşallahCanım regl'den dolayı oynama yoktur belki. Olup bittikten snra inş gzl bi rakam görürsn
Günaydın , al bendende o kadar ya
Nasıl özledim bisküvi pastasını04.12.2018 menüm
sabah
yarım simit
Öğlen
Çorba
2 yk pilav
fırında patates
ara
bisküvi pastası (regliyim ve tatlıya hayır direnemiyorum )
Akşam
ayran
bolbolbol limon suyu I IRMAKK70
7000 adım @Papatya gelini
ayarını kaçırmazsan bence olabilirrKızlar birşey sorcam yarın sabah patates kızartsam ve yesem nasıl olur sizce başka birşey yemem kahvaltı da
Ne derseniz onu yapcam
Fırında yapıp yerim o zamanayarını kaçırmazsan bence olabilirr
Yakamoz ne kadar sürede 63 oldun benim başlangıç kilom da 74 şimdi 69 ayın 9 unda bir ay olucak ama kilom yerinde sayıyor belki regli olucak diye bilmiyorum artikKızlar birşey sorcam yarın sabah patates kızartsam ve yesem nasıl olur sizce başka birşey yemem kahvaltı da
Ne derseniz onu yapcam