ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Aslında ayın 10 nunda toplamda yani 1 ay boyunca kaç kilo verdiğim tam belli olucak.Cunku ben geçen ay yani 9 Kasım'da diyete başladım .İşte ilk biraz detoks gibi lahana diyeti yaptım .Bir hafta kadar sonra karnabahar,sonra biraz kaçamak mısır gevreği falan .Ama anneme ittiğim gün haricinde ve dün iki gün haricinde hiç hamurlu ,ekmek falan ,işte pilav yemedim.10 Aralık sabah ince giysiler ve aç tartılicam gerçi reglim devam ediyor olacak ama olsun bakalım kaç kilo vermiş olucam

Arkadaşlar bu aralar misafirle yemek yiyorum
Yediklerimden dolayı acıkıyorum gidip gelip bişey yiyesim var
Bende açıkınca yeşil çay içsem hem kendimi oyalarım
Yada başka Fikir ceviz yiyorum ama Onuda abartıyorum
Kilo alıp gelmek istemiyorum :KK43:

Aslında ayın 10 nunda toplamda yani 1 ay boyunca kaç kilo verdiğim tam belli olucak.Cunku ben geçen ay yani 9 Kasım'da diyete başladım .İşte ilk biraz detoks gibi lahana diyeti yaptım .Bir hafta kadar sonra karnabahar,sonra biraz kaçamak mısır gevreği falan .Ama anneme ittiğim gün haricinde ve dün iki gün haricinde hiç hamurlu ,ekmek falan ,işte pilav yemedim.10 Aralık sabah ince giysiler ve aç tartılicam gerçi reglim devam ediyor olacak ama olsun bakalım kaç kilo vermiş olucam
Canım regla çok etkiliyor kiloyu bitince mutlak eksi gelir hepimiz o dönemde şişkinlik yaşıyoruz :)

Arkadaşlar bu aralar misafirle yemek yiyorum
Yediklerimden dolayı acıkıyorum gidip gelip bişey yiyesim var
Bende açıkınca yeşil çay içsem hem kendimi oyalarım
Yada başka Fikir ceviz yiyorum ama Onuda abartıyorum
Kilo alıp gelmek istemiyorum :KK43:
Ben senin kılınan düştüğümde ki hedefim 55 yada 54 ekmek haricinde ve almam gereken kalori haricinde herşey yiycem haftanın beş günü su anda yaptığım gibi koşu bandında 40 dakika yürüyüş ve 20 dakika egzersiz yaparak koruma yapmayı düşünüyorum.Bence senin boyun uzundur .Benim 150 mesela şişmanlık bende daha kotu duruyor.Benim bu yüzden sabırla zayıflamam gerekiyor.Ama sen sadece ekmek yemegip Alman gereken kalori üzerinde almazsan hatta 500 kalori az alırsan kilo bile verirsin .Hiç kasma bile kendini.

Slm menü bildirimi I IRMAKK70
Kahvaltı
5 hurma
Bir kase yoğurt
Akşam
5 hurma
Bir bardak ayran
Bir yaprak döner bir patates kızartma (oğlumun dönerinin içinden)
Bende oğlum lütfen yemeklerini bitir diye yalvarıyorum adeta kalanı dökmeye de kıyamıyorum .

Ben senin kılınan düştüğümde ki hedefim 55 yada 54 ekmek haricinde ve almam gereken kalori haricinde herşey yiycem haftanın beş günü su anda yaptığım gibi koşu bandında 40 dakika yürüyüş ve 20 dakika egzersiz yaparak koruma yapmayı düşünüyorum.Bence senin boyun uzundur .Benim 150 mesela şişmanlık bende daha kotu duruyor.Benim bu yüzden sabırla zayıflamam gerekiyor.Ama sen sadece ekmek yemegip Alman gereken kalori üzerinde almazsan hatta 500 kalori az alırsan kilo bile verirsin .Hiç kasma bile kendini.
Cnm kilom ideal gibi kıyafet giyince göbeğim hiç Yok kalçamda Yok fazla ben koruma yapmak için 50kg olmak istiyorum çünkü ne kadar dikkat etsemde koruma döneminde 1 ve 2 kilo alınıyor o zaman fazla etkilemez düşüncesiyle zayıflıyorum :KK66:
Kalori hesabı zor cnm kalıcı misafirim var mutlak kalorini yiyecek yeniliyor sabah hafif olsa öğlen öğlen olmasa akşam meyve yemek çay derken çerez daha zor oluyor :KK43:15 günü atlatsam süper olcak
İşallah sende zayıflarsın canım ben ekmek hiç tüketmiyorum mesela biraz önce pestil ve ceviz indirdim mecbur bende yedim ekmek Yok ama hamur işi tatlı falan offf neyse bakıncam artık cnm

X