- 18 Şubat 2017
- 2.177
- 5.281
Şanslıyız deseneBiraz daha burdayim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şanslıyız deseneBiraz daha burdayim.
Yok canim , takimi seviyorum. Girebildigim zaman girerim.Şansıyız desene
Gidince fazla gelmiyorsun ondan dedimYok canim , takimi seviyorum. Girebildigim zaman girerim.
Bu demek degildir ki , yemege saldiricam. Latteyi azaltmak istiyorum.Hem senin içinde iyi motive olursun
İnsan ders çalışınca bazen bunalıyor başkanım buraya gelirsin iyi olur
Daha gidiyorum demedim.Gidince fazla gelmiyorsun ondan dedim
Uyu bakalim ben uyuyamiyorum daha.Başkanım benim oğlanı okula gönderdim ben uyumaya
Yine gelirim grş öptüm
Allah zihin açıklığı versin başkanım rabbim kolaylaştırsın işallahBu demek degildir ki , yemege saldiricam. Latteyi azaltmak istiyorum.
Sorulari yanlis okuyorum filan. Gecmek benim icin muhim degil , bu cuma yine sinavim var mesela ve konular zorlasiyor.
Daha gidiyorum demedim.
Neden başkanımUyu bakalim ben uyuyamiyorum daha.
Ben diyet yaptigimda hep boyleyim.Neden başkanım
Sagol nanacim.Allah zihin açıklığı versin başkanım rabbim kolaylaştırsın işallah
Başarılar
Geçenlerde ben öyleydim dr gittim ilaç verdi şimdi toparlandım :)Ben diyet yaptigimda hep boyleyim.
Sagol nanacim.
Benimki acliktan biliyorum. Cok ciddiye aliyorum.Geçenlerde ben öyleydim dr gittim ilaç verdi şimdi toparlandım :)
Sende olmadı git uyku çok önemli başkanım
Uykusuz olunca ben halsiz yorgun oluyorum
Neyse ben gittim kolay gelsin sana
Niye ki 58 i mi gordun yoksa.Günaydınn çok güzel bi sabah değilmi ama yaaa
Dertleşek anacım beni anlayacak kimse yok çevremde anlatamıyorum kimseye sen anlarsınBi ara dertleşek bacım
Ahaha kiskanmali miyim.Dertleşek anacım beni anlayacak kimse yok çevremde anlatamıyorum kimseye sen anlarsın
Ahaha kiskanmali miyim.