- 18 Şubat 2017
- 2.177
- 5.281
- 108
Şanslıyız deseneBiraz daha burdayim.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şanslıyız deseneBiraz daha burdayim.![]()
Yok canim , takimi seviyorum. Girebildigim zaman girerim.Şansıyız desene![]()
Gidince fazla gelmiyorsun ondan dedimYok canim , takimi seviyorum. Girebildigim zaman girerim.
Bu demek degildir ki , yemege saldiricam. Latteyi azaltmak istiyorum.Hem senin içinde iyi motive olursun
İnsan ders çalışınca bazen bunalıyor başkanım buraya gelirsin iyi olur![]()
Daha gidiyorum demedim.Gidince fazla gelmiyorsun ondan dedim![]()
Uyu bakalim ben uyuyamiyorum daha.Başkanım benim oğlanı okula gönderdim ben uyumaya
Yine gelirim grş öptüm![]()
Allah zihin açıklığı versin başkanım rabbim kolaylaştırsın işallahBu demek degildir ki , yemege saldiricam. Latteyi azaltmak istiyorum.
Sorulari yanlis okuyorum filan. Gecmek benim icin muhim degil , bu cuma yine sinavim var mesela ve konular zorlasiyor.
Daha gidiyorum demedim.![]()
Neden başkanımUyu bakalim ben uyuyamiyorum daha.![]()
Ben diyet yaptigimda hep boyleyim.Neden başkanım
Sagol nanacim.Allah zihin açıklığı versin başkanım rabbim kolaylaştırsın işallah
Başarılar![]()
Geçenlerde ben öyleydim dr gittim ilaç verdi şimdi toparlandım :)Ben diyet yaptigimda hep boyleyim.
Sagol nanacim.![]()
Benimki acliktan biliyorum. Cok ciddiye aliyorum.Geçenlerde ben öyleydim dr gittim ilaç verdi şimdi toparlandım :)
Sende olmadı git uyku çok önemli başkanım
Uykusuz olunca ben halsiz yorgun oluyorum
Neyse ben gittim kolay gelsin sana![]()
Niye ki 58 i mi gordun yoksa.Günaydınnçok güzel bi sabah değilmi ama yaaa
Dertleşek anacım beni anlayacak kimse yok çevremde anlatamıyorum kimseye sen anlarsınBi ara dertleşek bacım![]()
Ahaha kiskanmali miyim.Dertleşek anacım beni anlayacak kimse yok çevremde anlatamıyorum kimseye sen anlarsın![]()
Ahaha kiskanmali miyim.![]()