- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
Vay ne güzeell kuaförlk şanslısın hee konuya gelecek olursak sdce eşler arası güven meselesi. Güveniyorsan bence gitsin. Sosyalleşmek iyidirÇare arıyorum hanımlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vay ne güzeell kuaförlk şanslısın hee konuya gelecek olursak sdce eşler arası güven meselesi. Güveniyorsan bence gitsin. Sosyalleşmek iyidirÇare arıyorum hanımlar
Maşaallah canım sanaHadi bi ÖNCE/SONRA da (türkğz biz ayol) benden gelsin
bu topik tam benlik bende bitek ben çok kahve içerim diyodum benden olanlar burdaymisArkadaşlar herkese iyi akşamlar lahana diyetini bitirdim normal öğünlere geçtim .Şimdi kalori diyeti yapıyorum.Cok zevkli herşey yiyebiliyorum.Gunluk 1000 ile 1200 arası alıyorum.Bugun menüm:sabah: şekersiz türk kahvesi,ikisi bir arada Nescafe ardından 1 saat yürüyüş ve sonra yarım yağlı sütle bir kase mısır gevreği.Oglen:tavuk köftesi orta boy 5 adet, 5 adette patates kızartması,karışık acı tatlı turşu ev yapımı ve üzerine 3 gofret (malum gune yaklaşıyorum feci tatlı istiyor canım ) akşam sadece ikisi bir arada nescafe.Ogunlerde ekmek yazmıyorum çünkü hiç ekmek yemiyorum .
tamam sen atarını yapmışsın da onun tepkisi de önemli arkadaşa katılıyorum burda esas olan güvenÇare arıyorum hanımlar
Azimle kovalıyorum ama bu hafta feci bir sonuç geliyor haberin olsun...Yakalariz kiz bizden kiymetli mi.
Hoş bulduk :))Hoşgeldin cnm
Yok o konuyla ilgili hoş anılatımız yokVay ne güzeell kuaförlk şanslısın hee konuya gelecek olursak sdce eşler arası güven meselesi. Güveniyorsan bence gitsin. Sosyalleşmek iyidir
daha önce benim hala umudum var dizisinin gecesinden vukuatı var bu yüzden hiç töleransım yoktamam sen atarını yapmışsın da onun tepkisi de önemli arkadaşa katılıyorum burda esas olan güven
Papatya hayırdır canım... ben kaçırmışım konuyuYok o konuyla ilgili hoş anılatımız yok
Eşim büyük bir mekana gidicekte yapım şirketinin 25. Yıl kutlamasına gitmemesi için tırnaklarımı çıkardım birazPapatya hayırdır canım... ben kaçırmışım konuyu
Seni niye götürmüyor... madem kutlama ay bende yakın zamanda böyle bi sıkıntı yaşadım onun gazıyla akıl vermim sana şimdi kavga büyür falanEşim büyük bir mekana gidicekte yapım şirketinin 25. Yıl kutlamasına gitmemesi için tırnaklarımı çıkardım biraz
davetiye tek kişilikSeni niye götürmüyor... madem kutlama ay bende yakın zamanda böyle bi sıkıntı yaşadım onun gazıyla akıl vermim sana şimdi kavga büyür falan
Hmmm anladım peki tehlike arz eden bişey var mı gireceği ortamda o da önemli... yada eşinin tavrı ne olur genelde böyle ortamlarda. Eğer sakıncalı bir durum varsa hiç gitmesin çünkü evde huzur kalmıyor için içini yiyor sonrasında da huzursuzluk devam ediyordavetiye tek kişilik
Elle tutulur bişey yok amaaaa ne biliyim benimki flörtöz dür biraz hayır yaptığı şeyin farkındada değil sonra kaşarlar sarıyo etrafını olan bana oluyo bikaç seans terapi bile aldım bu yüzden piskolojim bozuluyoHmmm anladım peki tehlike arz eden bişey var mı gireceği ortamda o da önemli... yada eşinin tavrı ne olur genelde böyle ortamlarda. Eğer sakıncalı bir durum varsa hiç gitmesin çünkü evde huzur kalmıyor için içini yiyor sonrasında da huzursuzluk devam ediyor