- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.915
- 548
Bak ben o kadar diyorum yemeklerden korkmayalim diye inanmiyordunuzPilav yiyin, simit yiyin, tost yiyin, arada baklava yiyin hatta
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak ben o kadar diyorum yemeklerden korkmayalim diye inanmiyordunuzPilav yiyin, simit yiyin, tost yiyin, arada baklava yiyin hatta
![]()
Ben galiba bu ayarı tutturamıyorumBak ben o kadar diyorum yemeklerden korkmayalim diye inanmiyordunuzPilav yiyin, simit yiyin, tost yiyin, arada baklava yiyin hatta
![]()
Deme deme öyle demeBen galiba bu ayarı tutturamıyorum![]()
Çok üzülüyorum özellikle tartı günleriDeme deme öyle deme
Daha dikkatli ol engelle kendini menüyü erken yaz hatta buz dolabına yapıştır inan az yediğin zamanda doyuyosun aç olan gerçekten gözümüz biraz dene alışıcaksınÇok üzülüyorum özellikle tartı günleri![]()
-1.6 mııı
Regl falan olacaksan normal kuzum haftaya daha güzel sonuçla gelirsin inşallah
hoşgelmiş 5li rakamlar
Azmin zaferi bu kuzum, herşey kafada bitiyor gerisi bizim elimizde zaten. 3 yıl önce 75ten 59 u görmüştüm 4 aydaAma varya bana geçen sene 15 kg vericen deseler hayatta inanmazdjm ama şimdi hedefime sadsce 4, 5 kg kaldı![]()
Canim yemekler konusunda benim olayim yasak yemek yok. Su yemek kilo aldirir diye yasak koyarsak kendimize canimiz surekli o yasak olan seyi ceker ve bir sure sonra diyet iskenceye donup birakiriz. Hersey serbest, herseyi yiyebilirsin ama az. Pilav ye ama bir tabak degil, 4-5 kasik, dolma ye 5-6 tane degil 1-2 tane karnini dolmayla pilavla degil yanina az yagli salata yap ya da cacik onlarla doyur caninin cekmesi gecsin, tatli mi istiyoruz bir iki isirik yeter. Bu mantikla gidersen hem diyetten bıkmazsın, hem kilo verirsinBen galiba bu ayarı tutturamıyorum![]()
Tesekkur ederim beybisi, sayenizde-1.6 mııısen bu işi biliyorsun bebek
![]()
Ahahh benim taktikCanim yemekler konusunda benim olayim yasak yemek yok. Su yemek kilo aldirir diye yasak koyarsak kendimize canimiz surekli o yasak olan seyi ceker ve bir sure sonra diyet iskenceye donup birakiriz. Hersey serbest, herseyi yiyebilirsin ama az. Pilav ye ama bir tabak degil, 4-5 kasik, dolma ye 5-6 tane degil 1-2 tane karnini dolmayla pilavla degil yanina az yagli salata yap ya da cacik onlarla doyur caninin cekmesi gecsin, tatli mi istiyoruz bir iki isirik yeter. Bu mantikla gidersen hem diyetten bıkmazsın, hem kilo verirsin![]()
Yaa evett nihayet geldi hızla girdi hayatıma çookk mutluyuummhoşgelmiş 5li rakamlarkorumalı diyet yapın kızlarrrr
![]()
Senin hedef kaç ırmakTesekkur ederim beybisi, sayenizdeAz kaldi insallah hedefimize ulassak da hep birlikte koruma yapsak burda
![]()