• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Ama varya bana geçen sene 15 kg vericen deseler hayatta inanmazdjm ama şimdi hedefime sadsce 4, 5 kg kaldı :KK71::KK71:
Azmin zaferi bu kuzum, herşey kafada bitiyor gerisi bizim elimizde zaten. 3 yıl önce 75ten 59 u görmüştüm 4 ayda:KK8: burda sizlerle de yaklaşık 10 kg verdim bile :KK68: biz istersek olur :rapci: Allah esirgesin herhangi bir sağlık sıkıntısı olmadıkça :KK16:

Ben galiba bu ayarı tutturamıyorum :silah:
Canim yemekler konusunda benim olayim yasak yemek yok. Su yemek kilo aldirir diye yasak koyarsak kendimize canimiz surekli o yasak olan seyi ceker ve bir sure sonra diyet iskenceye donup birakiriz. Hersey serbest, herseyi yiyebilirsin ama az. Pilav ye ama bir tabak degil, 4-5 kasik, dolma ye 5-6 tane degil 1-2 tane karnini dolmayla pilavla degil yanina az yagli salata yap ya da cacik onlarla doyur caninin cekmesi gecsin, tatli mi istiyoruz bir iki isirik yeter. Bu mantikla gidersen hem diyetten bıkmazsın, hem kilo verirsin:KK66:

Canim yemekler konusunda benim olayim yasak yemek yok. Su yemek kilo aldirir diye yasak koyarsak kendimize canimiz surekli o yasak olan seyi ceker ve bir sure sonra diyet iskenceye donup birakiriz. Hersey serbest, herseyi yiyebilirsin ama az. Pilav ye ama bir tabak degil, 4-5 kasik, dolma ye 5-6 tane degil 1-2 tane karnini dolmayla pilavla degil yanina az yagli salata yap ya da cacik onlarla doyur caninin cekmesi gecsin, tatli mi istiyoruz bir iki isirik yeter. Bu mantikla gidersen hem diyetten bıkmazsın, hem kilo verirsin:KK66:
Ahahh benim taktik

image.webp
Yeni girebildim ;)

Back
X