Ben hep böyle kahvaltı yapıyorum@_LA_PATYA_ kuzum ben diyet yapiyorum dedigim halimle bundan fazla yiyorumBu nasil diyette degil gibi bir kahvalti onu anlamadim
bi gidebilsem salona ağırlık vericem de gidemiyorum her gün işten çıkmam 7 yi geçiyor eve gitmem 1 bucuk saat olur direk spora gitsem ben daha ısınmaya başlayınca salon kapanıyorspora ağırlık ver kuzum yaparsın inşallah
Koruma için koçluk yapmamı istersen seve seve yardımcı olurumYaa evet dimi hepForever07 yüzünden hedef istedi benden bende verdimmne hedefi yahu ben mola vermiştim korumadaydım bi süre
Al benden de onu canım@_LA_PATYA_ kuzum ben diyet yapiyorum dedigim halimle bundan fazla yiyorumBu nasil diyette degil gibi bir kahvalti onu anlamadim
Şaşırdıkmııııı hayııııııırrrr
diyet yapsan sadece salatalık yiyeceksin galiba
tartı gününü düşündükçe stres yapıyorum kaşıntı basıyor resmenNapıyorsunuz kızlar tartıya iki gün kaldı
Teşekkürler cnmKazanirsin canim insallah
Afiyet olsun Cnm demekki arada kaçamak iyimiş
Kuzum sinif arkadasi senin cocuga yumruk mu atti? Eger sakalasir duzeyde degilse cocugun canini yakacak bir yerini morartacak duzeydeyse bu her dakika beni aramayin denecek bir durum degil ki. Telefondan degil de gorusebilirseniz yuzyuze gorusun ogretmeniyle.Arkadaşlar 1 ci sınıf ne zormuş ya
Bir türlü oturmadı düzen
Bu günde sınıf değişmeyi düşündüm o da olmadı
Sınıfında yumruk atan cocuklar var
Okula gelmekten yoruldum
Öğretmende her dakika beni aramayın diyor
sende çok gıcıksın ya
Saremmm aşure yiyorumNapıyorsunuz kızlar tartıya iki gün kaldı
gitti yine paracıklar desenebi gidebilsem salona ağırlık vericem de gidemiyorum her gün işten çıkmam 7 yi geçiyor eve gitmem 1 bucuk saat olur direk spora gitsem ben daha ısınmaya başlayınca salon kapanıyor
Allah kolaylık versin ne demek yumruk atmakArkadaşlar 1 ci sınıf ne zormuş ya
Bir türlü oturmadı düzen
Okula gelmekten yoruldum
Bitiremediniz gitti şu aşureleriSaremmm aşure yiyorum
Of gerçekten işin zor canım kızım bire giderken aynı Durumu bizde yaşadık ama bizim öğretmenimiz çok ilgiliydi çocuğun ailesini okula çağırıp görüşmüştü çocuklarıda ayrı oturtunca sorun kalmamıştı umarım sizinde öyle olurArkadaşlar 1 ci sınıf ne zormuş ya
Bir türlü oturmadı düzen
Okula gelmekten yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?