ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Yaa evet dimi hep Forever07 yüzünden hedef istedi benden bende verdimmne hedefi yahu ben mola vermiştim korumadaydım bi süre
Koruma için koçluk yapmamı istersen seve seve yardımcı olurum
Şaka bi yana benim yediklerimi yesen koruma değil dombik olma yoluna gidersin
@_LA_PATYA_ kuzum ben diyet yapiyorum dedigim halimle bundan fazla yiyorum Bu nasil diyette degil gibi bir kahvalti onu anlamadim
Al benden de onu canım
Yalniz dunku kek bana iyi geldi galiba Nana929 bugun tartildigimda hedefime ulasmis gorunuyordum
Şaşırdıkmııııı hayııııııırrrr

Arkadaşlar 1 ci sınıf ne zormuş ya
Bir türlü oturmadı düzen
Bu günde sınıf değişmeyi düşündüm o da olmadı
Sınıfında yumruk atan cocuklar var
Okula gelmekten yoruldum
Öğretmende her dakika beni aramayın diyor

Kuzum sinif arkadasi senin cocuga yumruk mu atti? Eger sakalasir duzeyde degilse cocugun canini yakacak bir yerini morartacak duzeydeyse bu her dakika beni aramayin denecek bir durum degil ki. Telefondan degil de gorusebilirseniz yuzyuze gorusun ogretmeniyle.

Allah kolaylık versin ne demek yumruk atmak aramayalım kapıda nöbet tutalım çocuk gözü mor çıkacak mı diye sınıf değiştir direk bence de

Of gerçekten işin zor canım kızım bire giderken aynı Durumu bizde yaşadık ama bizim öğretmenimiz çok ilgiliydi çocuğun ailesini okula çağırıp görüşmüştü çocuklarıda ayrı oturtunca sorun kalmamıştı umarım sizinde öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…