• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

I IRMAKK70
Uyanınca limonlu ılık su
Kahvaltı
1yumurta
Azıcık biber kızartması
Peynir zeytin
1dilim kepek ekmeği
Çay

Öğlen
Yulaf ezmesi yoğurt muz karışımı
1paket balık kraker (güya 2-3 tane alacaktım tutamadım kendimi)

Beyaz çay

6-7kestane komşum yapıp gelmiş beraber yeriz diye yaptım deyince mecburiyetten yedim

Akşam
2kaşık pilav
2kaşık güveç
2kaşık taze fasulye
Yoğurt

Çok kötü geçti yine yaaa:kızgın:

8 Ekim
Sabah: Yarim dilim ekmek, bir iki catal kizartma, peynir, zeytin, 2 armut

Oglen: 4-5 kasik bulgur pilavi, 5-6 kasik fasulye yemegi

Ara: 1 hurma, 5 badem

Aksam: Tost, 3 u bir arada kahve. Disarda acil isim vardi yemek icin fazla zamanim yoktu ayakustu yemem gerekti, boyle ilginc bir menu cikti ortaya:olamaz:

C cizen_bayan

Kızlar spordan geldim ama pertim çıktı foto atacaktım telefondan atamıyorum malesef ama şöyle anlatayım 40 dk koşu bandı 15 dk yatay bisiklet squat ve bacak hareketleri kol hareketleri mekik ve cizzy pert:rapci::KK71::KK70:

Kızlar spordan geldim ama pertim çıktı foto atacaktım telefondan atamıyorum malesef ama şöyle anlatayım 40 dk koşu bandı 15 dk yatay bisiklet squat ve bacak hareketleri kol hareketleri mekik ve cizzy pert:rapci::KK71::KK70:
Of ne güzel spor yapmışsın canım :KK9::KK9:
Yansın yağlar :KK76:

Kuzum sinif arkadasi senin cocuga yumruk mu atti? Eger sakalasir duzeyde degilse cocugun canini yakacak bir yerini morartacak duzeydeyse bu her dakika beni aramayin denecek bir durum degil ki. Telefondan degil de gorusebilirseniz yuzyuze gorusun ogretmeniyle.
Öyle yaptım canım yüz yüze görüştüm hatta sınıf degişicektim benle konuştu ikna oldum arayabilirsin dedi en azından biraz rahatladım yoksa 1 haftadır çok gergindim hayırlısı olsun artık

Allah kolaylık versin ne demek yumruk atmak :olamaz: aramayalım kapıda nöbet tutalım çocuk gözü mor çıkacak mı diye :sinirli: sınıf değiştir direk bence de
Öğretmen ilgileneceğini dedi ne gerekirse yaparım dedi ikna etti beni bende tamam dedim bu gün oğlumu masasının yanına oturtmuş gördümde ilgileniyordu
Bu gün oğlumun sırtına biri yumruk atmış
Öğretmen hemen cocuğa ceza vermiş
Bu bile benim için önemli

Back
X