- 26 Temmuz 2018
- 1.202
- 4.770
- 48
- 29
gitti yine paracıklar desene
bende dün başladı kuzum ya tadı tam istediğim gibi oluncaBitiremediniz gitti şu aşureleri
3. gün ve aynı profiterolBende üç gün üst üste profiterol yedim
Ama 1 kaseyi
Ayyy beraber kahve içmeyi özledimyok yok gitmedi sonuna kadar hakediyor özellikle havuza gittiiğim günlerde
ya bende özledim saat 4teki türk kahvelerimizi özellikle dün fatma ablayla içecektik geç kaldık içemedik çok üzüldüm yaAyyy beraber kahve içmeyi özledim
hep beraber olur birgünya bende özledim saat 4teki türk kahvelerimizi özellikle dün fatma ablayla içecektik geç kaldık içemedik çok üzüldüm ya
Of ne güzel spor yapmışsın canımKızlar spordan geldim ama pertim çıktı foto atacaktım telefondan atamıyorum malesef ama şöyle anlatayım 40 dk koşu bandı 15 dk yatay bisiklet squat ve bacak hareketleri kol hareketleri mekik ve cizzy pert
Öyle yaptım canım yüz yüze görüştüm hatta sınıf degişicektim benle konuştu ikna oldum arayabilirsin dedi en azından biraz rahatladım yoksa 1 haftadır çok gergindim hayırlısı olsun artıkKuzum sinif arkadasi senin cocuga yumruk mu atti? Eger sakalasir duzeyde degilse cocugun canini yakacak bir yerini morartacak duzeydeyse bu her dakika beni aramayin denecek bir durum degil ki. Telefondan degil de gorusebilirseniz yuzyuze gorusun ogretmeniyle.
Öğretmen ilgileneceğini dedi ne gerekirse yaparım dedi ikna etti beni bende tamam dedim bu gün oğlumu masasının yanına oturtmuş gördümde ilgileniyorduAllah kolaylık versin ne demek yumruk atmakaramayalım kapıda nöbet tutalım çocuk gözü mor çıkacak mı diye sınıf değiştir direk bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?