ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Aslinda kilo korumaya gecince N naz5403 kocumuz olsa, kac haftadir 80 ne iniyor ne cikiyor Ben kilo koruma olayini pek beceremiyorum nedense
Anaaaaammmm Benimle uğraşıyor birileri çok laf söylerdimde söylenecek laf yok valla haklısın canım ama artık atağa geçtim

I IRMAKK70
Uyanınca limonlu ılık su
Kahvaltı
1yumurta
Azıcık mıhlama
Kırmızı biber salatalık
Peynir zeytin
Yarım dilim ekmek
Çay

Ara
Üzüm ve 5fındık
Yeşil çay

Öğlen
Kabuska

Akşam
Taze fasulye
1baget haşlama
3kaşık makarna
Turp salatası

Bol su içildi

Anaaaaammmm Benimle uğraşıyor birileri çok laf söylerdimde söylenecek laf yok valla haklısın canım ama artık atağa geçtim
Kuzum ugrasmak icin demedim kiOlumlu anlamda dedim. Su an uyguladigin program demek ki kilo koruma icin ideal, ne zamandir kilo vermesen de almadin da Yalniz program basarili dediysem de sen bu programi simdi degil, hedefine ulasinca yapsan daha iyi olur tabii

Merhaba arkadaşlar anca gelebildim öğlen demiştim ya gidicem yeni eve geldim
Sabah
Süt
Kahvaltı
1 yumurta yağda kırılmış
Yarım salatalık1 şekersiz çay
Öğlen
Kahve şekerli arkadaş yapmıştı normalde şekersiz içerim
4.30 yedim
2 gözleme köy unuyla yapılmış( büyüktü ama )
Yarım meyve suyu
Çay 4 tane şekersiz
Etimek tatlısı büyük dilim
Saat 5 te bitti yeme işim
Akşam
Yok
1 limon ve gece kızı cayı içicem şimdi tartıldım gözleme etki etmemiş
Yarınıda atlatsam süper olur malum hafta sonu
I IRMAKK70 C cizen_bayan

Doğru diyorsun canım vermeyi geçtim alacam diye aklım çıkıyo her sabah ilk iş tartılmak oluyo arada +çıktığım oluyo korkuyorum eski halime dönecem diye o gün daha dikkatli geçiriyorum - görüyorum yine. Ama ben bu 80den çok sıkıldım bi 78i görsem artık

Selam kizlaar. Dunku menuden sonra sabah 76.1 gordum
Ama tarti gunu kesin goremicem. Sali aksami bi haller oluyo resmen. Atak geliyor

Aynen ya benim şimdi 57.0
Salı olunca aksilik oluyor ya misafir geliyor ya bilet oluyor dikkat edilmiyor:)))

İşallah canım görürsün bazende takılıyor

Mrb arkadaşlar
Sabah giremedim KPSS sınavına girdim
Dua edin kazanayım ;(

Sabah erken uyandığım için çok uykum var gidip yatayım
Sonra gelirim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…