Kuzum ugrasmak icin demedim kiAnaaaaammmm Benimle uğraşıyor birileri çok laf söylerdimdesöylenecek laf yok valla haklısın canım ama artık atağa geçtim
Doğru diyorsun canım vermeyi geçtim alacam diye aklım çıkıyo her sabah ilk iş tartılmak oluyo arada +çıktığım oluyo korkuyorum eski halime dönecem diye o gün daha dikkatli geçiriyorum - görüyorum yineKuzum ugrasmak icin demedim kiOlumlu anlamda dedim. Su an uyguladigin program demek ki kilo koruma icin ideal, ne zamandir kilo vermesen de almadin da Yalniz program basarili dediysem de sen bu programi simdi degil, hedefine ulasinca yapsan daha iyi olur tabii
Aynen ya benim şimdi 57.0Selam kizlaar. Dunku menuden sonra sabah 76.1 gordum
Ama tarti gunu kesin goremicem. Sali aksami bi haller oluyo resmen. Atak geliyor
İşallah canım görürsün bazende takılıyorDoğru diyorsun canım vermeyi geçtim alacam diye aklım çıkıyo her sabah ilk iş tartılmak oluyo arada +çıktığım oluyo korkuyorum eski halime dönecem diye o gün daha dikkatli geçiriyorum - görüyorum yine. Ama ben bu 80den çok sıkıldım bi 78i görsem artık
Yok canım ben dikkat edemiyorum bi türlüİşallah canım görürsün bazende takılıyor
Ya olur bazen evin durumunda bazen bünye alışmıyor sen diyette devam et mutlak zayıflarsınYok canım ben dikkat edemiyorum bi türlü
Değilse 10numara verecem bu kiloları
Aynen ya benim şimdi 57.0
Salı olunca aksilik oluyor ya misafir geliyor ya bilet oluyor dikkat edilmiyor:)))
İnşallah kazanırsın canımMrb arkadaşlar
Sabah giremedim KPSS sınavına girdim
Dua edin kazanayım ;(
inşaallah Cnm yaİnşallah kazanırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?