• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Sen ve 80 çok bütünleştiniz yeterrrrrrrrrrrrr de kendine lütfen... Bizle diyet değil de sanki koruma yapıyor gibisin :bicak: istersen yaparsın inanıyorum sende inan lütfen kendine izin ver.:KK15:
İnanıyorum canım ama bi türlü toparlayamadım artık gerçekten dikkat ediyorum;)
o muhteşem soslu ve tereyağlı:KK53: dönerin altında bulunan pideleri yemezsen sıkıntı yok :KK48:
O nasıl bir anlatıştır öyle ya muhteşem falan:kk77:
Kuzum kacamak bakanimiz N naz5403 yanlis hatirlamiyorsam. Ama bence sen ona itiraf etme, icine at:KK45: Naza belli olmaz simdi ne yediysen cani cekerse o da yer affetmez valla, durduk yere ona da sebep olma:KK53:
Valla sesli güldüm ya:KK70::KK70:

Ben kahvaltimi coktaaan yaptim bile. Ne yedim bir dilim ekmekle kasarli tost yedim. Yaninda da salatalik, domates, zeytin. Oglene de taze fasulye yemegimle, bulgur pilavim var onlari yerim:KK14:
Bende 1yumurta azıcık mıhlama yarım dilim ekmek peynir zeytinle kahvaltımı yaptım öğlene kabuska var;)

Kuzum kacamak bakanimiz N naz5403 yanlis hatirlamiyorsam. Ama bence sen ona itiraf etme, icine at:KK45: Naza belli olmaz simdi ne yediysen cani cekerse o da yer affetmez valla, durduk yere ona da sebep olma:KK53:
O zaman metod değiştirelim hatun bizle kilo koruyor ya yazalım yediklerimizi oda yesin kilo aldıralım :deli:

O zaman metod değiştirelim hatun bizle kilo koruyor ya yazalım yediklerimizi oda yesin kilo aldıralım :deli:
Sinsi plan kokusu alıyorum tuzağa düşmeyecem :KK11:
Hadi bakalım önce hedefi değiştir o zaman :KK53: seni artık 7 lerde görmek istiyorum nazzzzzzzzzzzzzzzz
Bendeeeee ama korkuyorum olmazsa diye 79 olayım sürpriz olsun bize ;)
Daha yeni kahvaltı yapıyorum
Bil bakalım ne yiyorum
Yulaf ezmesi desem:kahve:
Pazar günü dışında hayatımda hiç ekmek yok ırmak :rapci:
:KK57:

Back
X