Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yedim valla yedim dün akşam bi porsiyon iskenderi direk yedim yarısına gelmeden miğdem bulandı ama yedim yinede bide marifet gibi anlatıyorum
günaydın kızlardün sporda zirve yaptım resmen 45 dk yürüme koşu + 5 dk bisiklet + 5 dk yatay bisiklet + 3 er set kol çalışması + squat ve bacak çalışması + mekik + yarım saat yüzme ve sonunda ödül olarak 5-10 dk sauna eve geldiğimde pestilim çıkmıştı
yemek bile yemeden uyudum
![]()
Bende çok iskenderci olduğum için aynı fikirdeyim canımafiyet olsun canim. Bence iskenderde cok da abarti bi durum yok dicem sonra da bi canta yicem galiba kafama
Yani sagliksiz fast foodlardansa pasta boreklerdense et sonucta
Bana da bu enerjiden gelsin yaa
Super valla tebrik ederim![]()
Ben evlendiğimde 64kiloydum hiç 62 görmediğim için bilemedim şimdiKizlar cogumuzun hedefi 55 50ler galiba. Ben hic 55 kilo oldugumu hatirlamiyorum. En zayif 60 oldugumu hatirliyorum. O da evlenirkendi.
![]()
Şaşırdık mıBende çok iskenderci olduğum için aynı fikirdeyim canım![]()
Sen ve 80 çok bütünleştiniz yeterrrrrrrrrrrrr de kendine lütfen... Bizle diyet değil de sanki koruma yapıyor gibisin80diyorum canım
![]()
o muhteşem soslu ve tereyağlıafiyet olsun canim. Bence iskenderde cok da abarti bi durum yok dicem sonra da bi canta yicem galiba kafama
Yani sagliksiz fast foodlardansa pasta boreklerdense et sonucta![]()
bakın bakın utanın beahedefim 70 inşallah tutarr![]()