- 26 Temmuz 2018
- 1.202
- 4.770
- 48
- 29
canım çoğu markette var yulaf ezmesi etinin dışı turuncu bu bunu sütle ya da yoğrtla yapıyosun çeşitli türleri var hem tok tutuyor hemde besin değerleri çok yüksek ben sürekli kullanıyorum ve çok memnunumKaptanım yulaf ezmesi ne yapıyor .
Nerde satılıyor fotosunu atarmısın akşam öğün olarak kullanılır mı yani akşam yemeği olarak
Bende çok tüketiyorum okadarki bende kg yapıcak artıkcanım çoğu markette var yulaf ezmesi etinin dışı turuncu bu bunu sütle ya da yoğrtla yapıyosun çeşitli türleri var hem tok tutuyor hemde besin değerleri çok yüksek ben sürekli kullanıyorum ve çok memnunum
olur kuzum öyle aradaBen yoldan çıktım artık iflah olmam simit yiyorum
Kızdım tartılara yicem vallaolur kuzum öyle arada
Teşekkür ederim Cnm markete gidince bakarımcanım çoğu markette var yulaf ezmesi etinin dışı turuncu bu bunu sütle ya da yoğrtla yapıyosun çeşitli türleri var hem tok tutuyor hemde besin değerleri çok yüksek ben sürekli kullanıyorum ve çok memnunum
Afiyet olsun canım fazla abartma istersenBen yoldan çıktım artık iflah olmam simit yiyorum
şimdi geldim kuzum ben sarıyerde bi şantiyemiz var ona gittik geldik işlerim çok yoğun nasıl yetişicem hiç bilmiyorum çıldırmak üzereyimNerdesiniz gııı
Yavrum yeter bu ara çok buruyon kafanı duvarlaraşimdi geldim kuzum ben sarıyerde bi şantiyemiz var ona gittik geldik işlerim çok yoğun nasıl yetişicem hiç bilmiyorum çıldırmak üzereyim
ya sorma ben başlayalı 6 ay oldu son 1 aydır çok yoğun 5 ay resmen yatmışım onu anladım şimdi nefes alıcak zamanım yok resmenYavrum yeter bu ara çok buruyon kafanı duvarlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?