- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Desene sen de benim gibi kuruyemis gorunce dayanamiyorsunBu arada ben pazartesi günü 62.1 e ciktim. 1 kilo Antep fıstığı bitirmistim. Ne zaman latteye ve patatese başladım iştahım kapandı. :) günde bir tane kafeinli kahve ötekiler kafeinsiz olabiliyor.
Eve gidip sebze yerim bugün.
Yoo badem kilo aldırmaz. Ekmeği ben de bıraktım. Bir süre ekmek ve meyve yok bana. Ya haftaya takılma sen genele bak. Her hafta kilo verilmez zaten.Desene sen de benim gibi kuruyemis gorunce dayanamiyorsunBen de bu hafta 67 ye kadar inmistim. Ekmegi birakayim badem yiyeyim yerine diye dusundum. Keske dusunmeseymisim 1-2 gun o sekilde takildim 700 gram aldim
Sağol canım deniycem çocuklara bakıyım derken ben daha fena oldumKizlar herkes regl mi oldu bu hafta. Takımca geçmiş olsun.
sarem2015 öksürüğü kekik çayi iyi geliyor.
Kilo alan yok galiba hepinize tebrikler kızlar.
Geçen hafta öküz gibi yiyordum. Meyveyi bıraktım rahatladım :) tabi ki latte ve patatese de başladım :)
Nefsinizi koreltmenin yolu aç kalmak.
Is basvurusu yapiyorum. Bana sans dileyin.Kızlar şu an iki çocuğumda uyuyo mucize gibi bişey evde çıt yok
Rabbim gönlüne göre versin güzel kalpli başkanımIs basvurusu yapiyorum. Bana sans dileyin.
EvetvdimiiiSagol pg. Bana yetiştin kız haftaya 50 leri görürsün bence:)
Canım hakkında en hayırlısı olsunIs basvurusu yapiyorum. Bana sans dileyin.
Grup mu yapıyorsun pg:)
Sagol nanacim.Rabbim gönlüne göre versin güzel kalpli başkanım
Evetvdimiii
Canım hakkında en hayırlısı olsun
Sende katılmak istermisin
Sagol nanacim.Allah kalbime gore verirse rahat olabilirim . Bir o kadar da mutevaziyim.
Benim istahim cok kapandi ya. Bu kadar beklemiyordum. Buldozer gibi yiyordum cunku.
Sagol saremcim.
O kadar is basvurusu altinda farkedilirsem ve mulakata cagrilirsam ne mutlu bana,.
Besli yapiyorsaniz katilayim. Uclu bana yetmiyor.
İyi şanslar canım ama bidaha düşün çalışmak hiç eğlenceli değilIs basvurusu yapiyorum. Bana sans dileyin.
Bana da bos oturmak yorucu geliyor.İyi şanslar canım ama bidaha düşün çalışmak hiç eğlenceli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?