• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Merhaba arkadaşlar
Bu günkü menüm
Sabah
Süt
Kahvaltı
Haşlanmış yumurta
2 dilim domates
2 dilim salatalık
Öğlen
Nescafe şekersiz 1 tane
Lokum 1 tane
1 avuç Osmaniye fıstıgı
Küçük 1 tane çörek
Bol bol su
Akşam
Yemek yemedim
Sadece gece Kızı cayı
Bol su öğlen çünkü çörek yedim :KK43:
Birazdan spor yaparım

C cizen_bayan

I IRMAKK70

Takı pek sarmamıştı sanki seni :KK51: Botanik ruhunu da iyi gelecek canım :dondurma:
Onu zaten yaptım ama devamı diye düşünüyorum.

Tartilar genelde parkede degisik sonuclar veriyor canim. Fayansa koy bence.

İlik sutun icine bal karabiber ve toz zerdecal bogaza cok iyi geliyor canim. Zencefil de oyle. Ama tabi emziriyo olunca bilemedim nasi olur

Dikis ogrenmeyi ben de taktim kafama bi ara. Firsatim olsa dikise giderdim. Bi seyler dikip giymek guzeldir bence :KK51:
Evet ben de daraltmak için istiyorum :)

No problem beybisi Forever07 Forever07 canim A AklinYolu1 bu carsambadan itibaren baslasin demisti spor icin cizelge tutma isi. Cizelgeleri ben tutayim demistim vurma _LA_PATYA ma. Bu gunden baslayarak yazanlari cizelge tutabilirim ya da gonullu olan varsa baska biri de tutabilir.
Panik yapmayın bugün kaç kişi yuklemediyse. 3 yarisma haftaya başlayabilir. Takım bizim kafamıza ne eserse o.

Benim 3. Yarışma olucak bayaa yol kat ettim sıra 5 li rakamlarda ben 70 kg ydum sarem şimdi 60 ı gördüm çok mutluyum A AklinYolu1 sayes
Canim benden de 22 Temmuzdan beri 6.4 kg gitmis. Buraya da 25 Temmuzda geldim o zamandan beri 5.7 kilo gitmis bir hesapladim da:confused: Basta A AklinYolu1 olmak uzere herkese cok mutesekkirim:KK36: Ama nedense son zamanlarda biraz yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi. Hem okuldaki isler, sorumluluklar, hem benim oglan yeni 1. sinifa basladi onun sorumluluklari, ev derle topla, temizlik, yemek, bulasik, camasir, utu vs vs. derken kafami kasimaya zamanim kalmiyor. Az kafami dinlemek istiyorum ben yaaa:cry:Ipin ucunu birakmaktan, kendimi salivermekten korkuyorum:KK57:

Canim benden de 22 Temmuzdan beri 6.4 kg gitmis. Buraya da 25 Temmuzda geldim o zamandan beri 5.7 kilo gitmis bir hesapladim da:confused: Basta A AklinYolu1 olmak uzere herkese cok mutesekkirim:KK36: Ama nedense son zamanlarda biraz yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi. Hem okuldaki isler, sorumluluklar, hem benim oglan yeni 1. sinifa basladi onun sorumluluklari, ev derle topla, temizlik, yemek, bulasik, camasir, utu vs vs. derken kafami kasimaya zamanim kalmiyor. Az kafami dinlemek istiyorum ben yaaa:cry:Ipin ucunu birakmaktan, kendimi salivermekten korkuyorum:KK57:
Kafanı dinle canım ama sakın ara vermeyi düşünme. Havalardan böyle hissetmek doğal.

Sen de çok kilo verdin.

Back