ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Onu zaten yaptım ama devamı diye düşünüyorum.

Evet ben de daraltmak için istiyorum :)

Tabi zayiflayinca daraltma islemleri cok oluyor di mi. Bende daha oyle bi durum olmayinca hic aklima gelmedi

Sana önerdiğim şeyi yaptın pg. Bence sende is bitiyor. Kimlerin ne kadar uğraştığını görebiliyorum.
Ne onerdin merak ettim
Kızlar şu an iki çocuğumda uyuyo mucize gibi bişey evde çıt yok
ne guzel tadini cikar
Is basvurusu yapiyorum. Bana sans dileyin.
İnsallah istedigin gibi bi sonuc alirsin canim hayirlisiyla.

Benim bebe huysuz. Ortalik felaket. Ben uykusuz.

Anca firsat bulup da girebildim.

19 eylul menu bildirimi

Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
2 dilim ekmek
Sekersiz cay
1 cay kasigi cikolata

Ara
2 dilim seftali

Aksam
1 kase mercimek corbasi
3 kasik pirasa
5 dilim kavun

Ben daha spor icin bi duzen kuramadim malesef. Evde eliptik var ama benim hic kondisyonum yok. Bayadir hareketsizim sanirim. Onerilerinize acigim.

Bi de su icme konusunda problemim var. Alistigim bi su var. O olmayinca su icesim gelmiyor onu da artirmam lazim

Tabi zayiflayinca daraltma islemleri cok oluyor di mi. Bende daha oyle bi durum olmayinca hic aklima gelmedi

Ne onerdin merak ettim

İnsallah istedigin gibi bi sonuc alirsin canim hayirlisiyla.

Genel olarak zayiflama sirlari volume 12283

Insallah hayirlisi olur. Bir yere basvurmuyorum aksamdan beri basvuruyorum bakalim.

Sagol nazcim. Bugun burdayim diye kimse gelmedi.

Bir daha kimse sikayet etmesin kimse yok diye.

Nasil gidiyor corekler :)
Kız ben gelip duruyorum bakıyorum kimse yok çıkıyorum napiyiimm tek başıma topikmi götüriyim kendi kendime yazıp duruyorum iki gündür

Çok iyi Daha da gidecek yeter ki burada bizle ol Aslında şu koşturmaların faydası çok diyete Anneme geldim yatıştayım resmen ama hareket önemli hemde daha dinç hissediyor insan
o zaman kendine baklava ismarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…