- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Bence tam bildirim yapmayanlari bir daha etiketlemene gerek yok irmakcim.Kizlar menu bildirimi yapan 6, spor bildirimi yapan 4 kisi var simdiye kadar. Tek tek etiketlemeye useniyorum. Bildirim yapmayanlarin dikkatine
Onu zaten yaptım ama devamı diye düşünüyorum.
Evet ben de daraltmak için istiyorum :)
Ne onerdin merak ettimSana önerdiğim şeyi yaptın pg. Bence sende is bitiyor. Kimlerin ne kadar uğraştığını görebiliyorum.
Kızlar şu an iki çocuğumda uyuyo mucize gibi bişey evde çıt yok
İnsallah istedigin gibi bi sonuc alirsin canim hayirlisiyla.Is basvurusu yapiyorum. Bana sans dileyin.
Tabi zayiflayinca daraltma islemleri cok oluyor di mi. Bende daha oyle bi durum olmayinca hic aklima gelmedi
Ne onerdin merak ettim
İnsallah istedigin gibi bi sonuc alirsin canim hayirlisiyla.
O duyguyu bilirim canımKızlar şu an iki çocuğumda uyuyo mucize gibi bişey evde çıt yok
Bol şanslar canım dilediğin gibi bir iş bulursun umarımIs basvurusu yapiyorum. Bana sans dileyin.
Sagol nazcim. Bugun burdayim diye kimse gelmedi.O duyguyu bilirim canım
Bol şanslar canım dilediğin gibi bir iş bulursun umarım
Kız ben gelip duruyorum bakıyorum kimse yok çıkıyorum napiyiimm tek başıma topikmi götüriyim kendi kendime yazıp duruyorum iki gündürSagol nazcim. Bugun burdayim diye kimse gelmedi.
Bir daha kimse sikayet etmesin kimse yok diye.
Nasil gidiyor corekler :)
Genel olarak zayiflama sirlari volume 12283
Insallah hayirlisi olur. Bir yere basvurmuyorum aksamdan beri basvuruyorum bakalim.
Sanada günaydın canımGunaydin arkadaslar. Benim icin sabah kosturmacasi yine baslamadan herkese bi gunaydin diyip kacayim dedim
Genelde o yiyorum olurdu ama neyseCan sıkıntısından ve yoğunluktan yiyemiyorum forever:)
Akşam gelip bakicam duruma.
Bugun eklemek önemliydi. 3. Yarışma başlıyor çünkü.
Çok iyiCanim benden de 22 Temmuzdan beri 6.4 kg gitmis. Buraya da 25 Temmuzda geldim o zamandan beri 5.7 kilo gitmis bir hesapladim daBasta A AklinYolu1 olmak uzere herkese cok mutesekkirim Ama nedense son zamanlarda biraz yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi. Hem okuldaki isler, sorumluluklar, hem benim oglan yeni 1. sinifa basladi onun sorumluluklari, ev derle topla, temizlik, yemek, bulasik, camasir, utu vs vs. derken kafami kasimaya zamanim kalmiyor. Az kafami dinlemek istiyorum ben yaaa Ipin ucunu birakmaktan, kendimi salivermekten korkuyorum
1 kilo muBu arada ben pazartesi günü 62.1 e ciktim. 1 kilo Antep fıstığı bitirmistim. Ne zaman latteye ve patatese başladım iştahım kapandı. :) günde bir tane kafeinli kahve ötekiler kafeinsiz olabiliyor.
Eve gidip sebze yerim bugün.
Ay oda mı tutmadıDesene sen de benim gibi kuruyemis gorunce dayanamiyorsunBen de bu hafta 67 ye kadar inmistim. Ekmegi birakayim badem yiyeyim yerine diye dusundum. Keske dusunmeseymisim 1-2 gun o sekilde takildim 700 gram aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?