Hhiiii kiim. Bendemi var o potansiyelYok canim niye istifa edeceksin. Zamanim var tutarim diyorsan bu carsambadan itibaren baslarsiniz listeye. Tutamam cizelge derseniz ben tutabilirim maksat spor olayi duzene otursun. Ebrarla sen yine spor bakani olarak devam edersiniz bizi motive edersiniz bol bol, sen de o potansiyel var zaten
Var canim da sen farkinda degilsin galiba, kipir kipirsin masallah. Topige girip cikmalar adim olarak yazilsa 10 bin adimi burda tamamlarsin senHhiiii kiim. Bendemi var o potansiyelhiç sanmıyorum
Var canim da sen farkinda degilsin galiba, kipir kipirsin masallah. Topige girip cikmalar adim olarak yazilsa 10 bin adimi burda tamamlarsin senbir giriyorum msj yazmissin, bi bakiyorum menuyu paylasmissin erkenden
Evet canım u yarışmada 5 kg gitti ikincisi bu kadar olmaz ilk kilolar çabuk gidiyo çünkü senin nasıl gidiyoNaber sarem nasıl gidiyo bugün yarışmanın son günü
Benim 3. Yarışma olucak bayaa yol kat ettim sıra 5 li rakamlarda ben 70 kg ydum sarem şimdi 60 ı gördüm çok mutluyum A AklinYolu1 sayesindeEvet canım u yarışmada 5 kg gitti ikincisi bu kadar olmaz ilk kilolar çabuk gidiyo çünkü senin nasıl gidiyo
Maşallah sana canım 10 kg gitmiş sen bu azimle istediğin kiloya inersinBenim 3. Yarışma olucak bayaa yol kat ettim sıra 5 li rakamlarda ben 70 kg ydum sarem şimdi 60 ı gördüm çok mutluyum A AklinYolu1 sayesinde
Kolay gelsin Allah yardımcın olsun canımMerhaba kızlar bugün döndük bizde
eşimle iş için şehir dışına çıkmış tık
Sabah tartıldım artılardayım
Bi düzen oturtamadım
Hem rengli oldum bugün
Şişkinlik var acayip derecede
Eki Görüntüle 2190354 bendede durumlar böyle listeye yine giremiyorum
Hertaraf batmış ev temizliğine giriştim bitse şu işler hayırlısıyla tatil dönüşü çamaşır ev bide camlarının önünü görseniz
teşekkür ederim canımKolay gelsin Allah yardımcın olsun canım
Hedefim yok artık kendimi zayıf ve mutlu hissedene kadar gidicem 52 olur 53/54 olur bilmiyorum artıkMaşallah sana canım 10 kg gitmiş sen bu azimle istediğin kiloya inersin
Unutmamıştırlar unutmamıştırlar yoksaC cizen_bayan tatlım sen tartı verecek misin bugün?
Kuasar Z Zeybis S salinger29 kızlar nerelerdesiniz ? tartı gününü unutmadınız umuyorum
Bu saat oldu sesleri çıkmıyor komşularınUnutmamıştırlar unutmamıştırlar yoksaunuttularmı?
Sorma yaa bende farkettim kimse tartı atmadıBu saat oldu sesleri çıkmıyor komşuların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?