Yazdığın saatte evde kuzumla parmak boya yapıyordum müsade etmezdi teyzesiForever07 sonuclari acikla canim istersen. Bugun baska yukleyen olmaz.Yarisma havasindan cikmayalim.
Topik boyle gitmez maalesef. Herkes elini tasin altina koymali biraz. Biraz kilo verdikten sonra dagiliriz.Kız ben gelip duruyorum bakıyorum kimse yok çıkıyorum napiyiimm tek başıma topikmi götüriyim kendi kendime yazıp duruyorum iki gündür
Yarışma tamamen bittide benimmi haberim yok bu ne arkadaş nerdesiniz dünden beri kimse yokForever07 A AklinYolu1
Böyle olmamalıydı nekadar aktif olursak okadar kg veririz kaçamak yapmayız bunun öneminimi unuttunuz yoksa şişko kalmayamı karar verdiniz heeeyyy ordakiler duyuyomusunuz benii
Genelde o yiyorum olurdu ama neyseyemeyişine sevindim
ne oldu bu kızlara bilmem
1 kilo mu
Ay oda mı tutmadısen pilav yiii
Dağılakmıyız şimdiTopik boyle gitmez maalesef. Herkes elini tasin altina koymali biraz. Biraz kilo verdikten sonra dagiliriz.
Ooo ne guzel ben ozellikle kiz cocuklariyla cok iyi anlasiyorum.Yazdığın saatte evde kuzumla parmak boya yapıyordum müsade etmezdi teyzesi
Sagol canim.Bol şans baby
Günaydınnnnn
Tartı atmayan hanımlar C cizen_bayan hariç tabi. Yeni yarışmaya dahil olmak istemiyordunuz da acaba ben mi kaçırdım o noktayıumuyorum haklı mazeretiniz vardır
Bundan sonra perşembe ye kalmayacak bu iş bilginiz olsun hanımlar.
Sonuçları bugün açıklarım biraz işim var toparlayayım, kahvaltımı yapayım.
görüşürüz
Ben ancak gelebildim canım napıyosunBöyle olmamalıydı nekadar aktif olursak okadar kg veririz kaçamak yapmayız bunun öneminimi unuttunuz yoksa şişko kalmayamı karar verdiniz heeeyyy ordakiler duyuyomusunuz benii
Kızgınım valla napıyım canım topiğin durumuna çıldırıyorumBen ancak gelebildim canım napıyosun
Benim hedefim liste disi.
Evet hiç böyle olmamıştıKızgınım valla napıyım canım topiğin durumuna çıldırıyorum
MalesefEvet hiç böyle olmamıştı
Evet hiç böyle olmamıştı
Karalar baglamayin yahu.Malesef
Evet canım ben sayenizde 5 kg verdim yoksa diyete başlıyorum başlamıymı kafasındaydım belkide buraya gelmesm 70 olmuştum sizi seviyorum canlarımBir de sunu ekleyeyim. Bu diyet topigi sonsuza kadar olmayacak.
Bu son yarismalar olabilir. Forever 8-10 kilo verdi , papatya desen oyle, irmak da tam gaz gidiyor.
naz desen oyle, sarem oyle, nana sonradan katildi. cizzy cok iyi gidiyordu.
sena hedefine ulasti gitti.
salinger de iyi gidiyordu tatilde biraz bozdu.
ebrar zaten cok az bir kilo almis , onu da bi haftada verip duzene girer.
Su an verilen kilolar aklimda yok o yuzden kafamdan yaziyorum.
Benim de son bes kilom diyebilirim .
Herkes yarisma icin , aktif olmak icin emek harciyor. Bu aktiflik daha sonra olmayabilir.
Iyi gidiyorsun sen , kurban bayrami bile teget gecmis seni. 300 gramla kurtulmussun.Evet canım ben sayenizde 5 kg verdim yoksa diyete başlıyorum başlamıymı kafasındaydım belkide buraya gelmesm 70 olmuştum sizi seviyorum canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?