ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Günaydınnnnn
Tartı atmayan hanımlar C cizen_bayan hariç tabi. Yeni yarışmaya dahil olmak istemiyordunuz da acaba ben mi kaçırdım o noktayı umuyorum haklı mazeretiniz vardır
Bundan sonra perşembe ye kalmayacak bu iş bilginiz olsun hanımlar.
Sonuçları bugün açıklarım biraz işim var toparlayayım, kahvaltımı yapayım.
görüşürüz

Kız ben gelip duruyorum bakıyorum kimse yok çıkıyorum napiyiimm tek başıma topikmi götüriyim kendi kendime yazıp duruyorum iki gündür
Topik boyle gitmez maalesef. Herkes elini tasin altina koymali biraz. Biraz kilo verdikten sonra dagiliriz.

Yarışma tamamen bittide benimmi haberim yok bu ne arkadaş nerdesiniz dünden beri kimse yok Forever07 A AklinYolu1

Yeni yarisma baslamisti aslinda ama baslayamadi.

Böyle olmamalıydı nekadar aktif olursak okadar kg veririz kaçamak yapmayız bunun öneminimi unuttunuz yoksa şişko kalmayamı karar verdiniz heeeyyy ordakiler duyuyomusunuz benii

Aktif olanlar en cok kilo verenler , isin buydu aslinda.

Genelde o yiyorum olurdu ama neyse yemeyişine sevindim
ne oldu bu kızlara bilmem

Listeden silmek olmasin ama beklemek de olmasin. Mazeretsiz en azindan o yuzden sen listeyi yayinla canim.

Yazdığın saatte evde kuzumla parmak boya yapıyordum müsade etmezdi teyzesi
Ooo ne guzel ben ozellikle kiz cocuklariyla cok iyi anlasiyorum.

Sagol canim.

S salinger29 icin konusuyorum. Tatilden geldi adapte olamadi daha diye dusunuyorum.

kokulusabun gelicem demisti ama kilo aldiysan listeye giremezsin dedim. Halbuki listede olur ama siralamada olmaz.

Menu ve spor paylasimi yapabilirdi.

Kuasar ve Z Zeybis komsular birbirlerinden haberleri vardir.

--------------------
En azindan girip tarti bildirimi yapmayacaklarini soyleyebilirlerdi. Bu noktada son uyarimdir.

3. yarisma haftaya ertelensin ve tarti konusunda daha kati olsun forevercim.

Bir de sunu ekleyeyim. Bu diyet topigi sonsuza kadar olmayacak.

Bu son yarismalar olabilir. Forever 8-10 kilo verdi , papatya desen oyle, irmak da tam gaz gidiyor.

naz desen oyle, sarem oyle, nana sonradan katildi. cizzy cok iyi gidiyordu.

sena hedefine ulasti gitti.

salinger de iyi gidiyordu tatilde biraz bozdu.

ebrar zaten cok az bir kilo almis , onu da bi haftada verip duzene girer.

Su an verilen kilolar aklimda yok o yuzden kafamdan yaziyorum.

Benim de son bes kilom diyebilirim .

Herkes yarisma icin , aktif olmak icin emek harciyor. Bu aktiflik daha sonra olmayabilir.

Evet canım ben sayenizde 5 kg verdim yoksa diyete başlıyorum başlamıymı kafasındaydım belkide buraya gelmesm 70 olmuştum sizi seviyorum canlarım

Selam Kızlar bir kaç gündür yoktum annem memlekette evde bütün işler bende, işe gidiyorum bi de kardeşlerim var her şey üstümde yani. Bunların üstüne bide çarşamba gecesi rahatsızlandım soluğu hastanede aldım mide ağrısından ölüyorum zannettim sabaha kadar hastanedeydik dün bütün gün ölü gibi yattım, işe geldim bugün ama hala kötüyüm. Bide iş yerinde büyük bi sorun yaşadım yakında işi bırakıcam galiba rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. Bütün sorunlar üst üste geldi anlayacağınız ve benim gücüm kalmadı. Burası bana biraz motive oluyor. Yeni Yarışmada varım tartı atamadım hiç çıkmadım bile kafam o kadar dolu ki. Haftaya atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…