Görünüş onu gösteriyor canım yarın yaparım artıkBekleyelim gerekirse hesaplamaları yarın yaparsın cano
Boş veeerr ha bi gün önce ha bi gün sonraGörünüş onu gösteriyor canım yarın yaparım artık
Sanırım 3 haftadır öyle oluyorBoş veeerr ha bi gün önce ha bi gün sonra
Onu zaten yaptım ama devamı diye düşünüyorum.Takı pek sarmamıştı sanki seniBotanik ruhunu da iyi gelecek canım
Evet ben de daraltmak için istiyorum :)Tartilar genelde parkede degisik sonuclar veriyor canim. Fayansa koy bence.
İlik sutun icine bal karabiber ve toz zerdecal bogaza cok iyi geliyor canim. Zencefil de oyle. Ama tabi emziriyo olunca bilemedim nasi olur
Dikis ogrenmeyi ben de taktim kafama bi ara. Firsatim olsa dikise giderdim. Bi seyler dikip giymek guzeldir bence
Grup mu yapıyorsun pg:)Grup mu vardı yine Duygu
İsim olmadığı zaman geliyorum ben.Ne yaparsak yapalım yoklar canım
Sagol pg. Bana yetiştin kız haftaya 50 leri görürsün bence:)Hayırlısı canım
Panik yapmayın bugün kaç kişi yuklemediyse. 3 yarisma haftaya başlayabilir. Takım bizim kafamıza ne eserse o.No problem beybisiForever07 canim A AklinYolu1 bu carsambadan itibaren baslasin demisti spor icin cizelge tutma isi. Cizelgeleri ben tutayim demistim vurma _LA_PATYA ma. Bu gunden baslayarak yazanlari cizelge tutabilirim ya da gonullu olan varsa baska biri de tutabilir.
Canim benden de 22 Temmuzdan beri 6.4 kg gitmis. Buraya da 25 Temmuzda geldim o zamandan beri 5.7 kilo gitmis bir hesapladim daBenim 3. Yarışma olucak bayaa yol kat ettim sıra 5 li rakamlarda ben 70 kg ydum sarem şimdi 60 ı gördüm çok mutluyum A AklinYolu1 sayes
Sana önerdiğim şeyi yaptın pg. Bence sende is bitiyor. Kimlerin ne kadar uğraştığını görebiliyorum.Benim 3. Yarışma olucak bayaa yol kat ettim sıra 5 li rakamlarda ben 70 kg ydum sarem şimdi 60 ı gördüm çok mutluyum A AklinYolu1 sayesinde
Çizen in mazereti var.C cizen_bayan tatlım sen tartı verecek misin bugün?
@Kuasar @Zeybis @salinger29 kızlar nerelerdesiniz ? tartı gününü unutmadınız umuyorum
Kafanı dinle canım ama sakın ara vermeyi düşünme. Havalardan böyle hissetmek doğal.Canim benden de 22 Temmuzdan beri 6.4 kg gitmis. Buraya da 25 Temmuzda geldim o zamandan beri 5.7 kilo gitmis bir hesapladim daBasta A AklinYolu1 olmak uzere herkese cok mutesekkirim Ama nedense son zamanlarda biraz yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi. Hem okuldaki isler, sorumluluklar, hem benim oglan yeni 1. sinifa basladi onun sorumluluklari, ev derle topla, temizlik, yemek, bulasik, camasir, utu vs vs. derken kafami kasimaya zamanim kalmiyor. Az kafami dinlemek istiyorum ben yaaa Ipin ucunu birakmaktan, kendimi salivermekten korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?