• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Yok canim niye istifa edeceksin. Zamanim var tutarim diyorsan bu carsambadan itibaren baslarsiniz listeye. Tutamam cizelge derseniz ben tutabilirim maksat spor olayi duzene otursun. Ebrarla sen yine spor bakani olarak devam edersiniz bizi motive edersiniz bol bol, sen de o potansiyel var zaten:KK49:
Hhiiii kiim. Bendemi var o potansiyel :-) hiç sanmıyorum

Bu gün yine yoğunum arkadaşlar evi toparlıycam arkadaşın annesi vefat etmiş baş sağlığına giderim
Okula uğruycam oğlana ayakkabı alıcam akşam yemek yapıcam
Girebilirsem yine girerim neyse herkese bol eksi günler öptüm arkadaşlar byeee sonra grşz :KK15:

Hhiiii kiim. Bendemi var o potansiyel :-) hiç sanmıyorum
Var canim da sen farkinda degilsin galiba, kipir kipirsin masallah. Topige girip cikmalar adim olarak yazilsa 10 bin adimi burda tamamlarsin sen:KK53: bir giriyorum msj yazmissin, bi bakiyorum menuyu paylasmissin erkenden:rapci:

Evet canım u yarışmada 5 kg gitti ikincisi bu kadar olmaz ilk kilolar çabuk gidiyo çünkü senin nasıl gidiyo
Benim 3. Yarışma olucak bayaa yol kat ettim sıra 5 li rakamlarda ben 70 kg ydum sarem şimdi 60 ı gördüm çok mutluyum A AklinYolu1 sayesinde

Merhaba kızlar bugün döndük bizde
eşimle iş için şehir dışına çıkmış tık
Sabah tartıldım artılardayım
Bi düzen oturtamadım
Hem rengli oldum bugün
Şişkinlik var acayip derecede
20180912_141952.jpg
bendede durumlar böyle listeye yine giremiyorum
Hertaraf batmış ev temizliğine giriştim bitse şu işler hayırlısıyla tatil dönüşü çamaşır ev bide camlarının önünü görseniz :rolleyes:

Merhaba kızlar bugün döndük bizde
eşimle iş için şehir dışına çıkmış tık
Sabah tartıldım artılardayım
Bi düzen oturtamadım
Hem rengli oldum bugün
Şişkinlik var acayip derecede
Eki Görüntüle 2190354 bendede durumlar böyle listeye yine giremiyorum
Hertaraf batmış ev temizliğine giriştim bitse şu işler hayırlısıyla tatil dönüşü çamaşır ev bide camlarının önünü görseniz :rolleyes:
Kolay gelsin Allah yardımcın olsun canım

Back