ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Gunaydin kizlar.

Sonuclar nasil umarim superlerdir.

Ben tartimi ekleyeyim ama aslinda diyet yapmiyorum su an cunku is ariyorum + kurslar var. Hangisi karar veremedim daha Diyet verme modunda degilim zaten.

Size eslik etmek icin ekliyorum.

Gecen haftadan bu yana 600 gram gitmis.

Forever07

Siz pesini birakmayin cunku biraktikca o kilolar gitmiyor ya da aliniyor . Burada yaglar temizleniyor.

Bugun 3. yarisma basliyor. Hayirli olsun.

Eklentiler

• Photo0252.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 20
Hayırlısı canım

Günaydınnn şekerler
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Annemdeyim tartım yanımda yok ama komşudan buldum bulmaz olaydım
Yapacak birşey yok onu ekleyeceğim bu hafta bana ceza olsun umarım bir tek ben + ile gelmiş olurum
Önümüzde ki hafta regl haftam o yüzden düşündüm tartıdan önceki 3 gün kabak detoksu yapacağım size de yazarım detayı

Modda değilken bile -600 gr tebrikler bebeğim
Yarışma dahilinde olan herkese bol eksiler diliyorummm

Hayır hayır o ben değilim ben olamammm olmamalıyımmmm ama ama ben çarşambadan beri çok yoğunduummm çok çalıştım çok yorulduuumm cizelge yapıcak vaktim hiç olmadıki benimm
No problem beybisi Forever07 canim A AklinYolu1 bu carsambadan itibaren baslasin demisti spor icin cizelge tutma isi. Cizelgeleri ben tutayim demistim vurma _LA_PATYA ma. Bu gunden baslayarak yazanlari cizelge tutabilirim ya da gonullu olan varsa baska biri de tutabilir.

Forever07 ben bakanlıktan istifa ediyorum çok utandım şuan
Yok canim niye istifa edeceksin. Zamanim var tutarim diyorsan bu carsambadan itibaren baslarsiniz listeye. Tutamam cizelge derseniz ben tutabilirim maksat spor olayi duzene otursun. Ebrarla sen yine spor bakani olarak devam edersiniz bizi motive edersiniz bol bol, sen de o potansiyel var zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…