• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Bu arada ben pazartesi günü 62.1 e ciktim. 1 kilo Antep fıstığı bitirmistim. Ne zaman latteye ve patatese başladım iştahım kapandı. :) günde bir tane kafeinli kahve ötekiler kafeinsiz olabiliyor.

Eve gidip sebze yerim bugün.
Desene sen de benim gibi kuruyemis gorunce dayanamiyorsun:dondurma: Ben de bu hafta 67 ye kadar inmistim. Ekmegi birakayim badem yiyeyim yerine diye dusundum. Keske dusunmeseymisim 1-2 gun o sekilde takildim 700 gram aldim:kızgın:

Desene sen de benim gibi kuruyemis gorunce dayanamiyorsun:dondurma: Ben de bu hafta 67 ye kadar inmistim. Ekmegi birakayim badem yiyeyim yerine diye dusundum. Keske dusunmeseymisim 1-2 gun o sekilde takildim 700 gram aldim:kızgın:
Yoo badem kilo aldırmaz. Ekmeği ben de bıraktım. Bir süre ekmek ve meyve yok bana. Ya haftaya takılma sen genele bak. Her hafta kilo verilmez zaten.

Kizlar herkes regl mi oldu bu hafta. Takımca geçmiş olsun.

sarem2015 sarem2015 öksürüğü kekik çayi iyi geliyor.

Kilo alan yok galiba hepinize tebrikler kızlar.

Geçen hafta öküz gibi yiyordum. Meyveyi bıraktım rahatladım :) tabi ki latte ve patatese de başladım :)

Nefsinizi koreltmenin yolu aç kalmak.
Sağol canım deniycem çocuklara bakıyım derken ben daha fena oldum

Rabbim gönlüne göre versin güzel kalpli başkanım :KK66:
Sagol nanacim. :nazar:Allah kalbime gore verirse rahat olabilirim . Bir o kadar da mutevaziyim. :KK70:

Benim istahim cok kapandi ya. Bu kadar beklemiyordum. Buldozer gibi yiyordum cunku. :KK70:

Canım hakkında en hayırlısı olsun

Sagol saremcim.

O kadar is basvurusu altinda farkedilirsem ve mulakata cagrilirsam ne mutlu bana,.

:KK70:Sende katılmak istermisin

Besli yapiyorsaniz katilayim. Uclu bana yetmiyor. :KK70::confused:

Sagol nanacim. :nazar:Allah kalbime gore verirse rahat olabilirim . Bir o kadar da mutevaziyim. :KK70:

Benim istahim cok kapandi ya. Bu kadar beklemiyordum. Buldozer gibi yiyordum cunku. :KK70:

Sagol saremcim.

O kadar is basvurusu altinda farkedilirsem ve mulakata cagrilirsam ne mutlu bana,.

Besli yapiyorsaniz katilayim. Uclu bana yetmiyor. :KK70::confused:
:KK70:

Back